REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Victor Ponta: Mircea Diaconu urmează să îşi depună sâmbătă candidatura la prezidenţiale

Victor Ponta: Mircea Diaconu urmează să îşi depună sâmbătă candidatura la prezidenţiale

Replica API 17 septembrie 2019 | 01:06 525

Victor Ponta

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a anunţat că Mircea Diaconu ar urma să îşi depună sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale, după ce a strâns numărul de semnături necesare.

"Tocmai am strâns şi noi, şi ei (n.r. - ALDE) semnături pentru susţinerea candidatului Mircea Diaconu. Cu siguranţă Mircea Diaconu îşi va depune candidatura. Am înţeles - sâmbătă. Are numărul de semnături, mult mai mult decât avea nevoie şi, de asemenea, echipele tehnice - doamna Norica Nicolai, domnul Cîmpeanu, domnul Ţuţuianu, Toma Petcu - trebuie să discute imediat, cred că vineri, despre reprezentanţii în birourile electorale judeţene. După care nominalizăm în cele 18.000 de secţii de vot şi asigurăm suportul logistic pentru candidatul Mircea Diaconu", a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Protocolul de constituire a Alianţei electorale ALDE - PRO România, semnat pe 28 august de liderii celor două partide, prevede grupuri de sprijin la nivel judeţean pentru Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale.

Actorul Mircea Diaconu şi-a anunţat pe 25 august intenţia de a candida ca independent la alegerile prezidenţiale şi a solicitat atunci sprijinul tuturor celor care vor să îl susţină în acest demers pentru a obţine cele 200.000 de semnături necesare. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a semnat ma-ta cu cei ce i-au dat la muie , ca sa nu mai ramana gravida sa mai fete o vita ca tine .
1
0
Cum drkul a adunat actorasul asta care sta numai pe scena lui voiculescu HAZNAUA 3, doua sute de mii de semnaturi!!! Cum? Pute treaba asta mai ceva ca latrina care la scos la inaintare!
1
1
Intrebarea este cine il va vota pe actor ? I-a mers cu europarlamentul dar acum caciula este prea mare iar caderea va fi dureroasa pentru actor.
2
0
Sper sa dispareti de pe scena politica toti patru:alde,motocicleanu ,asa zisul partid al lui ponta si diaconu
3
0
Mircea Diaconu este practice anulat prin srijinul lui Ponta. E la fel cum ai scrie cu cacat o injuratura porcoasa pe peretele proaspat varuit al blocului. Ponta este sigur ignorat si se agata de oricine ar putea sa-i aduca ceva avantaje ulterioare. Diaconu a spus clar ca se delimiteaza de sistemele jegoase si pline de ura ale actualelor partide si candidati,ca este practic independent politic si asta nu convine hahalerelor,care chipurile asigurand un sprijin de fapt limiteaza mult sansele unui om drept sa castige voturi.
2
0
Jegul asta de ponta nu urmareste altceva decat sa preia psd-ul intr-un fel sau altul! Tot puiul lui iliescu, nastase, severin si alte relicve comuniste ramane micul si nimicul ..Titulesc..cum ii placea sa i se spuna! Asta-i cel mai mare pericol, mai rau chiar decat DRACnea!
5
0
Iar tu, pisic cacacios, vei vota cu Iohannis. La precedentele alegeri ai recunoscut ca votat aiurea... Mare javra esti, pentru mine e de mirare ca mai exista prosti care sa creada in tine...
5
0
si eu care speram ca-si va depune candidatura la cimitir
3
2
Daca e sustinut si de tine,bai ponta,duceti-va dracului amindoi.Luati-l si pe johannis cu voi ca sa nu va plictisiti.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108