REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Victor Ponta, set de întrebări pentru PSD: ‘De ce mai rămâne în PES și în Grupul S&D?’

Victor Ponta, set de întrebări pentru PSD: ‘De ce mai rămâne în PES și în Grupul S&D?’

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 248

Dezgustul fostului premier, Victor Ponta, pentru reprezentanții PSD, nu mai este un secret. După ce, Viorica Dăncilă, a făcut zilele trecute unele declarații privind Rezoluția statului de drept în România, ce a fost adoptată pe data de 13 noiembrie a.c., de către Parlamentul European, susținând că este ”politică” și ”profund incorectă”, Ponta vine cu o serie de ”posibile” explicații despre comportamentul partidului social democrat.

Acesta își exprimă punctul de vedere printr-o postare pe pagina sa de socializare, fiind de părere că, PSD nu ar trebui să mai rămână în PES, iar europarlamentarii PSD în Grupul S&D.

”Am un set de întrebări foarte simple și logice - dacă toate reacțiile de ieri ale reprezentanților PSD sunt sincere ( eu le consider doar ridicole, demagogice, isterice și chiar paranoice - dar acesta este punctul meu de vedere și nu contează pentru PSD) : de ce mai rămâne PSD în PES , de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D și de ce susțin candidatul PES în 2019 pentru funcția de Președinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni - nu îi ține nimeni cu forța alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri față de România!

- având în vederea că PES ( Partidul Socialiștilor Europeni) a susținut fără rezerve rezoluția adoptată ieri în Parlamentul European

- având în vedere că 135 de eurodeputați din Grupul Socialiștilor și Democraților au votat pentru

- având în vedere că Raportul pe MCV a fost coordonat și prezentat public de către Dl Frans Timmermans ( membru social democrat al Comisiei)

- având în vedere că Dl Frans Timmermans urmează să fie desemnat în unanimitate la Congresul din Decembrie de la Lisabona ca și candidat al PES pentru functia de Președinte al Comisiei Europene în 2019

De ce PSD nu pleacă din PES și Grupul Parlamentar S&D?

Posibile explicații :

1. Ipocrizie și lașitate : sunt curajoși la Antena3 dar la Bruxelles dau din coadă cuminți

2. Nu vor să piardă funcțiile și sinecurile din Parlamentul European pe care le-au primit din partea S&D

3. Nu vor să piardă finanțarea de la PES și S&D ( ați văzut că știu să cheltuiasă foarte bine și nu le ajung milioanele de euro primite de la Bugetul României)!

4. De fapt nu cred nici ei o iotă din ce au spus despre Rezoluția PE și Raportul MCV dar spun chestiile alea ca să îi prostească pe românii care încă îi mai cred

De ce nu se duc “fiarele” astea care rup televizorul acasă să le spună celor de la PES și Grupul S&D ce spun și la București - dupa care “adio - ne despărțim”?!? Hai măi Veorica , Puiuț, Serbănică, Codrinel – fiți “bărbați” și la Bruxelles nu doar acasă!

Este evident că actuala conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătura cu social democrația și valorile europene - sunt doar niște demagogi populiști și fals naționaliști/ și atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe față? Este doar obișnuință de la manipulare , ipocrizie sau deja schizofrenie?

Eu știu răspunsul - dar fac acest demers pentru oamenii care încă sunt mințiți și manipulați de către acești impostori mafioți! Poate se trezesc!

ProRomania s-a înființat și va activa mereu ca un partid de centru și centru stânga , care promovează politici pentru România în și alături de Uniunea Europeana.”, a scris Victor Ponta.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
partidul social democrat a devenit sub dracnea partidul sexual depravat,pai cum altfel daca au vandut toata romanica lui netaniahu inclusiv apa pura din aqviferul prebalcanic,aici porcul de stroe fiind personajul principal,blestemat fie cu familie cu tot,iar apoi a crescut numarul mercenarilor din afganistan si inca sponsorizeaza casa caprelor regale cu cateva milioane de euroi ,fara folos,daca asta este partid social apoi nazistii si fascistii sunt democrati,muiepesede
2
1
Iti dau raspunsul preferat al lui Ilie Moromete: ca sa se mire prostii!
1
1
Alupigus.......
1
1
Cine-i Ponta?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108