REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO. Accident rutier în Medgidia. Şoferul era BĂUT!

VIDEO. Accident rutier în Medgidia. Şoferul era BĂUT!

Replica API 25 martie 2018 | 10:21 629

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, pe bulevardul Independentei Medgidia, lângă Lidl, pe fondul vitezei excessive. Un BMW a acroșat o autoutilitară parcată pe partea dreaptă a drumului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o altă autoutilitară Dacia. În urma impactului, singurul rănit a fost şoferul BMW-ului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul Rutier au constatat că şoferul BMW-ului, Cosmin C., era băut: 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spital pentru recoltarea probelor biologice.

Cum s-a petrecut accidentul

Un tânăr, de 27 de ani, la data de 25 martie a.c., a condus un autoturism marca BMW pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, dinspre strada Dezrobirii către DN 22 C unde, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată pe sensul său de mers. În urma impactului, acesta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt autoturism parcat. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi batut si asta cuie cu capul....
1
0
astea sunt din cauza religiei daca da dezlegare la peste merge si un vin ..retardatii dracului neam de boschetari si pupatori de oase la moaste
7
0
RC daca nu cunosti faptul ca este vorba de strada Independentei si nu bulevardul Independentei mai bine nu mai scrii. Este foarte bine ca cei surprinsi sub influienta bauturilor sa li se suspende definitiv dreptul de a mai conduce. Dar ce facem cu militienii care sunt bauti cand conduc autovehicule sau sunt in timpul serviciului. Daca ar fi testati de colegii lor de la rutiera veti vedea ca sunt mai multi decat persoanele depistate de ei.De ce? Pentru ca pe cei din militie cand sunt opriti de colegii lor li se face semn sa mearga mai departe ba ii mai si saluta ca intre colegi asa.
2
2
La puscarie si violati fara sapun aceste scursuri. Ne omoara pe strada.
8
0
se cunoaste ca nu.i nea besliu la.munca!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108