REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VIDEO! Deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, de la PSD, a trecut pe roșu și a fugit de poliție

VIDEO! Deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, de la PSD, a trecut pe roșu și a fugit de poliție

Replica API 15 noiembrie 2019 | 10:49 461

Deputatul Cătălin Rădulescu a făcut scandal, miercuri seara, după ce a fost prins trecând cu mașina pe roșu, în Capitală. Polițiștii au pus o autospecială în fața lui, însă Rădulescu a continuat scandalul. Contactat de MEDIAFAX, politicianul negat incidentul și a spus că polițiștii îi sunt prieteni.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului în zona Polizu, din Capitală. Acesta a fost somat să oprească de o echipă de polițiști, însă acesta nu a respectat semnalul, moment în care o mașină de Poliție i-a blocat drumul.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/415635332717090/

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD sunt ultimii caini comunisti care sunt acum pe moarte. Gainari si cersetori notorii. Au latrat ca javrele toata viata lor de viermi paraziti.
3
1
Muie psd! Toti din banda ciumei rosii merita puscaria.
4
0
Deci golanul a trecut pe rosu si nici nu a oprit la semnalizarea politiei. Sa ne anunatati pentru cat timp i-a fost suspendat permisul si ce amenda trebuie sa plateasca.
5
0
Cei mai avortonule? S-au pishat psd-istii atat de mult pe mecla ta incat nu mai vezi cat de prost esti? Mars dracului la ma-ta pe centura s-o ajuti la supt pouli ca nu mai face fatza!
4
0
sa - mi mancati coaiele de craciun , fuduliile , ca oricum liberalii nu va dau bani de porc ! dati-va in pula mea de jegosi , o sa muriti de foame , muistilor !
1
8
jegurile astea se cred vesnici si nemuritori in functii .asa e nea florea ?
6
1
Ce pretentii poti sa ai de la un psd-ist? Un jeg idiot lipsit de caracter!
8
1
Daca ei nu respecta legile, noi de ce sa le respectam ?
11
1
trebuie mitraliat cu cacat !!! Si muit !!!
13
1
Minciuni cu kg...Informati va in plmea si apoi scrieti.
1
14
Ar trebui ca psd-ul sa se descotorosesca de astfel de specimene. Ar fi o stare de normalitate. Veo, ar trebui sa se uite la ceasul de douazeci de mii de euro pe care il poarta cu mandrie, sa vada ca le cam sta ceasul cu astfel de comportament. Dar ghinion, ei inca mai pot! Mai pot sa faca astfel de arogante, doar au fost alesi de cei trei milioane de romani. Si nu vor sa-i dezamageasca. Doar empatizeaza. Interesant ca acel ceas nu apare un declaratia de avere a doamnei. Bine ca i-a deranjat asa zisa cascutza a lui Werner. Nimic nu ati invatat, arogantilor.
10
2
Ce-aveti ma' cu omul este si el copilul Domnului un sufletel zbuciumat!
1
8
Golanul asta este platit din banii nostrii. In loc sa fie un exemplu in societatea, o licea ca asta are imunitate in fata legii. In particular, intre ei, jigodiile ca descreieratul asta, rad de fraeierii de noi, se cred deasupra tuturor, iar oamenii de ...rand trebuie sa fie umili si sa stea drepti. Pe unul ca asta , proasta de Dancila. Nesimtita ii da inainte cu faptul ca e femeie si trebuie menajata, protejata. Adica, chiar daca e tuta satului, nimeni nu trebuie sa o critice si sa-i spuna verde'n fata ca-i cam f proasta pt ce viseaza ca va fi. Ca si Radulescu, sa nu-i spuna nimeni, nimic.
27
3
Ar fi trebuit sa il puna cu fata de asfalt si calcat in picioare pana i se puneau catusele jegului asta uman. Mistretul.asta cu pesta porcina pe el trebuie mitraliat la zid. Cred ca lise cuvine orice si pt ei nu exista lege care sa ii traga la raspundere. Sa ii dea si munca ij folosul comunitatii. MERGETI LA VOT PRIETENI. NU SE VA SCHIMBA MARE LUCRU DAR NU MAI VEDEM MISTRETII ASTIA AROGANTI SI PROSTIMEA PUSA IN FUNCTII DE CONDUCERE FARA NICI UN FEL DE PREGATIRE
31
1
Constantinescu dormea la semafor !
28
0
Uitativa si voi oamenii buni CINE A CODUS Romania, si vrea sa votam PSD,jartele PENALE
32
3
Un derbedeu
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920