REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Video! FC FARUL și VIITORUL au FUZIONAT!

Video! FC FARUL și VIITORUL au FUZIONAT!

Replica API 21 iunie 2021 | 15:59 3862

La Hotelul Iaki din Constanța s-a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a anunţat începerea unui nou proiect în fotbalul constănţean numit „Împreună suntem mai puternici”. Prezenți la eveniment au fost Mihai Lupu, Vergil Chitac, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, Ciprian Marica, Zoltan Iasko și Tiberiu Curt.

La acest eveniment au participat toţi cei implicaţi în eveniment, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor. Totodată, prezenți au fost: Mihai Lupu, Vergil Chitac, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, Ciprian Marica, Zoltan Iasko și Tiberiu Curt.

„Suntem aici pentru fuziunea celor două cluburi dar și pentru revenirea pe banca a lui Gheorghe Hagi. Va fi o singură galerie, va fi același spirit, va fi un singur nume, un singur brand Farul Constanța”, a declarat Gică Popescu.

Lupu: „Asistăm la un moment istoric”

„Asistăm astăzi la un moment istoric alături de niște oameni care au scris istorie. Acest proiect ne face pe toți să ne gândim care este rolul nostru, al autorităților locale. Oamenii s-au săturat de vorbe și vor să vadă ce putem face noi, primăriile, Consiliul Județean. Trebuie să ținem cont de valoarea și de experiența lor. Le mulțumesc lui Gigă Hagi și lui Marica că au avut înțelepciunea să se așeze la masă și să creeze o singură echipă. Trebuie să venim cu suportul necesar pentru sportul constănțean, așa încât să scriem istorie de acum încolo. Un singur club, o singură mândrie”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean.

Video:

Chițac: „Constănțenii au nevoie de Farul”

„Astăzi este solstițiu și se spune că este ziua Soarelui, dar și ziua Farului pentru că se naște o singură echipă. Constănțenii au nevoie de Farul și Farul are nevoie de constănțeni. Totul se datorează a trei domni care se afla aici, Marica, Popescu și Hagi, care au fost înțelepți și și-au unit echipele și ideile. Fără suporteri, sigur nu am fi fost aici. Fuziunea aceasta este un moment istoric în lumea fotbalului. Când ceilalți se dezbină, noi facem fuziuni, aici, la Constanța. Cea mai ușoară zi a fost azi, trebuie multă muncă și mult angajament ca planul să fie pus în aplicare. Noi nu facem acest demers pentru a da bine la știri. Contribuția mea la aceasta fuziune este mică, mai mult am încurajat cu toată inima. Primăria este angajată în totalitate, vor reconstrui stadionul, suntem în faza de studiu de fezabilitate, vom merge în continuare cu proiectul și licitația. Vom găsi și vom explora și alte modalități în care primăria sa fie implicată. Abia aștept să intru în posesia unui abonament. Eu ca primar vă promit că voi face tot ce pot ca echipa Farul să joace pe un stadion”, a declarat Vergil Chițac.

Gică Hagi, noul antrenor

„Mă bucur să fiu în acestă zi aici. În primul rând aș vrea să mulțumesc suporterilor fără de care nu ne-am fi găsit aici. Au fost mulți care au avut încredere și mulți care nu au avut, dar cred ca azi i-am convins că interesele mele au fost despre fotbal și performanță. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporteri și oficialități. Aș vrea să mulțumesc vechii conduceri, Farul fiind echipa care spune povestea acestui oraș. Nu visam sa îl am președinte pe Gica Popescu și antrenor pe Gică Hagi. Am avut onoarea și plăcerea să cunosc de curând un om care se pricepe la fotbal, Vergil Chițac. Am cunoscut un amiral în adevăratul sens al cuvântului. Azi este cea mai ușoară zi. Munca de abia acum începe. Am fost onorat să duc Farul pe acest drum și sper la succese cât mai multe”, a declarat Ciprian Marica.

Virgil STOIAN, Andreea VREJOIU, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitorul are 1 titlu, Farul 0
0
1
Tusea cu junghiul.Sau invers
1
3
Bravo ........
4
0
Gicuta, tati, te ai cuplat in sfarsit la robinet...oficial. Puneti de o imobiliara... Marica nu e ala cu prosopul...?
5
9
Hai cu Farul macar in grupele Europa League.!!!
10
1
noua echipa va avea si un echipament nou din material flausat gen prosop dizain original marica cu bote
11
9
Farul trebuia sa ramana ,,Farul". Sunt dezamagit!
8
21
Marica mai putin dar Hagi a gasit o metoda sa i-a bani legal de la primarie,adica de la toti Constanteni.
7
21
Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!!! Sper ca initiativa acestor oameni care au fotbalul in ADN sa nu fie umbrita de asocierea frumosului proiect cu piezele rele peneliste!!!
21
1
Singurii care ies in castig vor fi Hagi si Marica
6
21
Haideti cu proiectul pe fonduri europene pentru refacerea stadionului Farul !!!
35
0
Fara masca, bravooo ajunge!!!
8
9
Bravooo! Vrem sa vedem fotbal de Liga 1 si la Constanta. Sa vedem pe care stadion ca actualul este prafff
24
3
Bravo Constanta
34
1
Nu mai ai bani vrei pomeni
8
35
FELICITARI!
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468