REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Filmarea cu mama băiețelului mort din Pecineaga care a stârnit revoltă: dansează în discotecă, pe manele

VIDEO! Filmarea cu mama băiețelului mort din Pecineaga care a stârnit revoltă: dansează în discotecă, pe manele

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:54 752

La doar o lună după ce a fost găsit mort într-un bazin cu fecale, mama băiețului Iulian Bițică, din Pecineaga, apare într-un video care a stârnit furia locuitorilor din zonă. Femeia a fost filmată dansând în discotecă pe manele, iar cel care a făcut filmarea spune că video este de actualitate, făcut recent. Filmarea a fost postată pe Facebook, iar mai multe persoane confirmă că au văzut-o în discotecă sâmbăta trecută, excluzând varianta ca imaginile să fie mai vechi. Deși, unii susțin că filmarea a fost făcută înainte de tragedie.

”Care mamă?! Asta-i mamă? Nu o mai numiți așa, vă rog frumos. Mamă e o icoană pentru copilul ei, ceea ce, asta nu e”, ” A fost tatăl judecat, aș fi vrut să existe o filmare și cu el să se vadă cum muncește pentru o pâine în continuare pentru ceilalți copii, nu ca asta care de fațadă a plâns în fața lumii și a camerelor”, ” Poate e video mai vechi, nu cred că ar avea tăria să danseze acum ori nu mai este normală la cap după o așa durere”, ”Eram martor. Și video nu lua amploare altfel! Dacă nu era adevărat! Nu vorbi în necunoștință de cauză și i-ai apărarea in continuare!”, ”Așa am sperat și eu, că e video vechi, dar are doliu la gât”, ” Băi fraților, voi nu înțelegeți că a vazut-o lumea în discotecă sâmbătă? Ce tot încercați să o scoateți că poate e vechi. Și auzi la unii, poate a intrat în depresie... în depresie nu se intră așa, sa te duci la discotecă, asta se numește nepăsare... Dacă era în depresie, stătea în casă și se gândea încontinuu la copilaș”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate la video în cauză.

VIDEO:

Sursa foto/video: facebook Arabu Arabu

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, la începutul lunii noiembrie, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. Trupul micuțului a fost găsit câteva zile mai târziu de doi paznici, care l-au observat plutind într-un bazin cu fecale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este frate aici , in Bambo?
1
0
Daca este inainte de accident,atunci mamele mai spala,calca,face mancare,teme cu copilul etc.Dar probabil facuse aceste lucruri!
0
0
Tanti Frosa cu SLEROZA danseaza pe manele.
2
2
Ce cauta mama la discoteca in Pecineaga cand s-a spus ca era separata, divortata de sotul ei si traia la Mangalia, iar tatal copilului avea o concubina cu care traia si era acuzata ca nu are grija si de copii lui.Fiecare jeleste in felul lui.De fapt lupul mai trece o data pe la stana de unde a mancat o oaie.
0
2
Curva i curva pana moare. Bineinteles dupa 35 de ani nu mai produce si o da pe ajutoare sociale
7
1
s a fi azi mama e mult de spus, putine mame realizeaza, cuvantul mama se potriveste oricum dupa ce ai nascut ,calitatea nobila cea mai inalta a unei femei dupa ce a nascut ramane valabila pana la disparitie daca itradevar isi mentine menirea ei de ...mama care o stim cu toate, dar unele o ignora la putin timp dupa nastere ,la mai mult timp, sau nu o au de loc, pacat!
4
1
Este posibil ca un rauvoitor din anturaj sa difuzeze o filmare veche, dinainte de tragedie. Fiecare asculta si danseaza pe ce muzica vrea el.
7
4
moarte manelarilor, atat celor analfabeti car si celor cu facultati !
22
3
Eu stiu ca ai fost si ai avut foarte multe dezamagiri in viata, de exemplu copiii tai nu sunt ai tai si esti inconjurat de virgine care au fost curve, dar "aratare", uita te in statistici, cu siguranta face parte din aceeasi categorie, cu tine, de electori!
5
2
Arata bine localul. Cum se cheama?
8
5
Sa nu fim absurzi stilul asta de muzica il asculta toata tara chiar daca din 100 de romani abia recunoaste unul singur
13
16
Electurat "pesede".
12
8
Are paralute acum, din ajutor de inmormantare , intr-un an face altul ....de unde alocatie ?! In general pe la sate cam asta-i nivelul de cultura , spre bucuria psd !
16
3
Sa nu fim absurzi, sunt tigani. Ce ati vrea sa asculte? Vivaldi???
34
1
este filmata inainte de tragedie!!
4
11
Asta este rodul lipsei de educatie . Analfabeti functionali .. Popor fara credinta si fara Dumnezeu!!
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108