REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Video! I-a SCHIMBAT scutecele BEBELUȘULUI în ZONA de MÂNCARE, din VIVO

Video! I-a SCHIMBAT scutecele BEBELUȘULUI în ZONA de MÂNCARE, din VIVO

Replica API 7 august 2021 | 23:49 18384

Asta-i culmea! O femeie și-a schimbat copilul de pampersul care nu era atât de curat, în zona de mâncare din Vivo Mall. Totul sub oroarea celor care serveau masa în apropierea acesteia. Femeia nu a dat doi bani pe cei din jur și și-a văzut de treabă chiar dacă în centrul comercial există spații special amenajate pentru schimbarea bebelușilor. Fapta a stârnit sute de reacții.

O femeie nu a ținut cont de aglomerația din zona de foodcourt (zona de mâncare) din Vivo Mall și s-a gândit că ar fi bine să își schimbe bebelușul de față cu toată lumea. Chiar dacă în jurul acesteia mai erau zeci de persoane care luau masa, femeia i-a ignorant, a scos pampersul copilului, care se pare că nu era deloc gol, l-a lăsat de o parte și a continuat ritualul de schimbare a micuțului din căruț. Toate sub atenția partenerului care o urmărea atent pe femeie dar și a celor din jur care au rămas șocați de ceea ce a putut face femeia. „O scurtă relatare a unui fapt “perfect normal” ar spune un grup de mame însă pentru oamenii cu un minim de bun simt, lucrurile n-ar sta chiar în această manieră. O mămică, în zona foodcourt, spălând propriul copil la funduleț, timp în are oamenii din jur asista la acest scenariu și mâncau în acea zonă.

Din seria: fac acest copil pentru că este timpul și trebuie. Nu-l educ pentru că nu sunt eu educată, nu mă interesează cum mă comport față de cei din jur, îi ignor și reacționez în consecință. Să le dăm câte 2000 de lei și să încurajăm aceste specimene, nu? Educația lasă maxim de dorit, de asemenea, empatia și respectul față de cei care sunt prezenți acolo ținând cont că există alături Bebe Tei unde are loc special amenajat pentru acest procedeu”, a declarat o constănțeancă.

De menționat este faptul că în marile magazine constănțene, în băi, sunt camere special amenajate pentru schimbarea scutecelor celor mici.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toaletele asa zise mama si copilul sunt infecte, inutilizabile sau, de cele mai multe ori, inchise pur si simplu. Din ce vad in foto, mamica sta aplecata si bagata in carut, nu are copilul la vedere. Voi astia care comentati pe aici, oare cati va scobiti in nas, ragaiti zgomotos de la bere si va trageti textilele din cour, in public ?
5
1
Poate femeia aia nu era din Ct si nu a stiut ca in mall-ul ala are loc special pt schimbarea bebelusului. De unde stiti voi ca in pamperul ala mai era si altceva in afara de "pipi"? In mall sunt f multi oameni nesimtiti care nici macar nu isi strang masa unde mananca, lasa mizeria imprastiata pe masa si nu sunt in stare sa isi duca tava, oare asa fac si acasa? Sunt unii care o intrec pe dansa..sa nu vb ce este pe plaja dupa ora 7 seara cand le este lene nesimtitilor sa duca ce a mancat si baut toata ziua, numai zic de pampersi. Ok, femeia probabil a gresit dar ar trebui sa ne uitam si la noi.
10
2
Apoi urlam pe fb ca la cta e jeg
7
0
Nu exista scuze! Langa zona de fastfood este bebetei unde au un spatiu special amenajat pentru alaptat si schimbat scutece! Chiar la 2 minute distanta de masa! Pe bune?!
1
0
Si eu am asistat la ce a. asemanator. Int un restaurant cunoscut o bunica si-a pus nepotica pe olita chiar in restaurant unde ceilalti clienti mancau. Apoi a luat fata in brate, s - a jucat cu ea in timp ce olita era pe scaun. Nici azi nu ma iert ca nu am reactionat. Asa ceva este de nepermis!
3
2
hai dracu sa ne cacam langa masa ca na diferenta e de cativa ani doar nu?
10
1
peste tot vezinespalate de astea care schimba arahatul pe masa la care maninca,linga tine.apoi il lasa pe plaja!
18
3
Oricum ce mananca pe acolo e asemanator
13
7
si daca faceau poza din alt unghi s-ar fi vazut ca wc ul era langa ea!! langa spartan
21
1
Ratat cu masca in zona de mancare. Pai cred ca i-a mancat cacatu din pampers cu masca
20
2
sando la wc este loc special de schimbat copii.dar se pare ca la tine e normal unde te caci acolo sa mananci.
30
3
Sandalele lui spun tot.
24
3
Am crezut ca Vladutza i-a schimbat scutecul lui Jador.
28
1
Asta e nivelul,fiecare cantareata trebuie sa presteze din gat.Asa e in industria muzicala,moda,film,politic
16
0
Gretossssssss
34
3
si ce a facut gresit.ordinarilor.
8
59
Sanda, taranc o, sunt spatii speciale la toalete pt copii. Ce justificare e asta, ca e copil mic si sa ii scoti rahatul in mijlocul Mallului si in zina de fast food. Putea sa ia carutul, taranca needucata si sa se duca la toaleta. Dar cand esti needucat si lipsit de bun simt asa se intampla.
58
5
Grupul de mamici sa se arunce de la geam!
44
6
Pare un bebelus de cateva luni. Voiati sa mearga la toaleta cu el?!
12
60
Bine spus, ne ne facem bine niciodata!!!
36
7
Ne plangem mereu ca nu avem conditii dar noi suntem de la tara. Vrem autostrazi dar nu stim sa mergem pe ele si tot asa. Nu ne facem bine niciodata.
64
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468