REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! IMPACT TERIBIL ÎN MAMAIA; ŞOFERUL FUGAR A FOST PRINS cu sprijinul unui service auto

VIDEO! IMPACT TERIBIL ÎN MAMAIA; ŞOFERUL FUGAR A FOST PRINS cu sprijinul unui service auto

Replica API 28 august 2018 | 00:00 239

A FOST REŢINUT DE POLIŢIE

A FOST REŢINUT DE POLIŢIE

Imaginile din timpul impactului din stațiunea Mamaia sunt de-a dreptul teribile. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă și se poate observa cum doi minori se angajează în traversarea carosabilului, pe marcajul pietonal, moment în care mai multe autovehicule au oprit pentru a le acorda prioritate. La minutul 1 și 44 de secunde, se vede foarte clar cum un alt autoturism trece cu viteză și, efectiv, îi spulberă pe cei doi, aruncându-i câțiva metri.

Amintim că un conducător auto, la data de 26 august a.c., în jurul orei 00:20, a surprins și accidentat 2 pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreptul restaurantului Astoria, din stațiunea Mamaia. Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată, de 15 ani, respectiv un băiat, de 17 ani, ambii din județul Vaslui. Aceștia au fost transportați la spital. În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, conducătorul autoturismului care a părăsit locul faptei, a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Ciobanu. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Poliției stațiunii Mamaia au participat la efectuarea cercetărilor în vederea identificării acestuia.

"În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri de la momentul producerii accidentului și până în urmă cu câteva ore (ora 14.00), polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța.

Astfel, au declanșat procedura de prindere a persoanei respective și de localizare a autoturismului condus în momentul accidentului. Persoana în cauză nu a fost găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări s-a prezentat, împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere”, potrivit anchetatorilor. De precizat că au sprijinit activitatea de depistare a şoferului şi reprezentanţii unui service auto din municipiu.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate nu este o infractiune atat de grava
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108