REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO Limbaj de parlamentari!

VIDEO Limbaj de parlamentari!

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:32 1402

Scene absolut incredibile s-au petrecut, astăzi, în Camera Deputaților, la dezbaterile pe legile Justiției. În timp ce parlamentarii USR protestau, deputatul USR, Cosette Chichirău, a început să transmită live pe Facebook ce se întâmplă în sală. La un moment dat, aceasta s-a îndreptat spre Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, pe care a început să îl filmeze, în timp ce îl acuza că face parte dintr-un ”grup infracțional”. Provocat, Șerban Nicolae a răbufnit, urmând un dialog uimitor.

Șerban Nicolae: De ce nu vă dați demisia, dacă nu vă place procedura? De ce nu vă dați demisia și să spuneți că ați fost aleși pe o lege care încalcă procedura legislativă, ca atare eu demisionez.

Cosette Chichirău: Trăim ca să nu mai furați voi, de aia trăim!

Florin Iordache: Cine a furat doamnă? (din mână îi face semn să se dea din fața lui)

Chichirău: Ați încercat cu OUG 13, nu v-a ieșit. V-ați întors în Parlament, același personaj, aceleași scopuri. Vrem doar dezbatere. Ei se enervează că nu i-am lăsat să-și treacă legea așa cum doresc. Doamne ferește, să se dezbată ceva! Cei de la PSD nu știu ce votează, domnule Munteanu (liderul de grup al PSD). Dacă nu ridicați dumneavoastră degetul, ei nu știu ce votează. Nu știu ce e în lege, nu știu ce amendament votează. Se ridică degetul și se votează ca să spălăm hoții, să-i scăpăm de justiție (...) Nu avem procedură de urgență pentru autostrăzi, nu avem procedură de urgență pentru imunooglobină, dar, iată, avem procedură de urgență pentru hoți, pentru penali. Nu le este rușine absolut deloc! Nimeni nu știe ce votează, dar grupul infracțional organizat trebuie protejat, un grup infracțional organizat votează împreună.

Șerban Nicolae: Ăștia își întrebări unul la altul și apoi se laudă cât sunt de grozavi. Asta n-are nicio meserie, este o asistată social.

Chichirău: Hoții și penalii sunt aici (arătând spre Șerban Nicolae)

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama de v-a făcut așa nesimțită!

Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Absolut!

Chichirău: Hai, mai spuneți-mi, ce lege votăm aici, care sunt prevederile cele mai importante din această lege și ce căutați aici, că sunteți senator?

Șerban Nicolae: Dumneavoastră cine sunteți?

Chichirău: Eu sunt deputat USR de Iași.

Șerban Nicolae: Nu s-ar spune! Dar, leafa aia mărită de Guvernul PSD e bună, nu? E bună leafa mărită și toate drepturile. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți. Nu vă e rușine să fiți atât de nesimțită?

Chichirău: Cum adică, un deputat cu 700 de amendamente nu muncește?

Șerban Nicolae: Care sunt alea 700 de amendamente, doamnă? L-ați semnat pe vreunul, l-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea aia inutilă la mine! Pe cuvânt, aveți mâncare între dinți, mâncarea aia de deputat.

Chichirău: Domnul zice că am mâncarea între dinți. Nu cred! Eu mă spăl pe dinți, totul e ok. El mă insultă, dar nu este o problemă pentru mine, că domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă! De ce nu faceți o plângere penală? Ia, scrieți o plângere penală! Vorbiți cu un coleg alfabetizat și faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, pentru ce am furat eu. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. De ce nu faceți asta? Căutați un coleg care a terminat două clase, care să vă scrie o plâgere penală la adresa mea, dacă eu am furat.

Chichirău: Dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat!

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, încât este incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi când am fost șofer!

Chichirău: V-am văzut în poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul meu este în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?

Chichirău: Furați România bucată cu bucată, ăsta este CV-ul dumneavoastră!” .

Sursa: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Serban nici o laie printre coaye
1
0
mecanicul nicolicea, care refuza sa arate diploma de licenta obtinuta la ani -la distanta-- ne-a recomandat sa va consultam pe dvs. Cumva ati cumparat aceleasi licente de la aceleasi facultati. Voi nu mai aveti rusine, va permiteti sa puneti in pericol activitatea justitiei din romania?
6
0
la puscarie cu totii nemernicilor, nu credeti vai ca tudorel toader va v-a indeplini toate poftele, nu cred ca risca sa ajunga la puscarie, va trebui sa aleaga intre dragnea si guvern
7
0
Ce mecla de balaur homosexual are chestia asta pesedista
7
0
dute dle inapoi la sofeerie, nici pe aceea nu o stapanewai dar cel putin nu faceai atatea nenorociri. Voi sunteti inconstienti, v-ati aliniat penalilor si vreti sa aruncati tara in aer?
8
0
Psd-ul , ca si cangrenele sale , au dat tarii numai paraziti , numai gunoaie !
14
0
cine sa la puna pa punct, un analfabet grobian????????
8
0
Bravo tata, esti un smecher! Dava au ajuns asa idioate in parlament trebuie sa le puna si cineva la punct
0
14
Serban este reprezentativ pentru romania . tzara de mokani hotzi si kurve huooo mie scarba uoooo
11
2
Serban Nicolae e "ubita" lui Pomohaci
12
2
Ce frunte are aia, poti sa faci 6 benzi pe sens
7
8
Moldoveanca asta ne ia noua clientii.E si ANALISTA??
2
17
Serban Nicolae e un mare porc
25
1
Ce pretentii sa ai la o scursura ca Nicolaie care a fost soferul lui Catalin Voicu cea mai nenorocita creatura si daca nu recunoaste se vede dupa vocabularul ca este inca manivela ,sluga
27
1
O mare mizerie..
21
0
ai rabdare , te vei duce, imporeuna cu haita ta de hoti, dupa rizea, direct la inchisoare. Va bucurati de sondajele platite de catre voi de poieleanu, veti fi spulberati
25
1
Si cucoana asta ce a demonstrat prin provocarile facute ? Niste javre ! Nu sunt buni de nimic, numai aroganta este de ei.
5
24
Muie PSD !
22
1
acest om nu merita respect ,un mare escroc.
32
2
Cam asta e nivelul parlamentarilor: niste obraznici care creeaza momente penibile provocandu-si colegii lor la fel de nesimtiti ca si ei. Pe bani publici. Multi. Nici macar nu au haz
21
6
Asa am ajuns,de rusinea lumii cu actualii nostrii parlamentari,guvernanti.Oare ce spune omul de rand,ei se cearta se injura ,pe PUTERE si AVERE,Circ si Foamete astai Romania lui Dragnea..si-au facut salarii mari si legi pentru ei,in ce TARA traim..unii castiga 10.000 de euro alti mor de foame cu 1.450 ron,mai au si legi speciale ,pensi speciale...Domnilor parlamentari,guvernanti Sunteti Bugetarii de LUX ai acestei Tari SARACE...Nu ne mai tineti lectii pe la TV...luati-va Banii si lasati-ne cu SARACIA noastra..
31
1
Poporul, in majoritate, nu s-a debarasat de comunisme si voteaza in continuare golani comunisti. Nu poti sa faci capitalism si prosperitate cu acest popor.
30
2
Ce bufon, cat de badaran a putut fi acest NEMERNIC scolit de A Nastase. Toate gunoaiele s-au aciuit in parlament, platiti din banii nostri si care mai decid si pentru noi, din pacate, acoperindu-si penalii, hotii si mincinosii. Mizeria pesedista, gunoaiele societatii.... Oare cand scapam de ei ?!
44
2
Frau Chichirau asta, asa cum rezulta din CVul ei, este co-fondatoare si CEO la un LLC de inventat apa calda. Pentru tefelistii de serviciu, LLCurile sunt inregistrate in Delaware USA, care, in conformitate cu legislatia EU, intra la "paradist fiscal". Deci cumatra asta ascunde banii destinati taxelor si impozitelor, dar tipa la altii ca-s hoti. Conform principiului "curva striga prima"!
12
27
ABSENTEISMUL MASIV DE LA ALEGERI A FACUT SA APARA ASTFEL DE PARLAMENTARI ! ASA CA . . .
29
2
Mizeria psd-ista iese la atacul decisiv pt salvarea penalului sef.Si cu ce putea deschide atacul daca nu cu cele mai grele piese de nesimtire si puroi.Ce va spuneam ieri,mare grija cu penalii comunisti,astia nu au nici un Dzeu.Vor continua tirul pe justitie indiferenti la doliul national,Moscova nu crede-n lacrimi!
31
3
toate gunoaiele s-au aciuat in parlamentul tarii. macar injumatatiti-va f wtwva-n gura de borfasi.
28
4
Pe antipesedei ...gunoaielor !
12
31
Ce mecla de cocainar obosit are strambu de serban nicolaie printre coae
28
5
Asa este. Am vazut si eu poza. Chichirau il fute in cur pe serban cu un dildo. Deci exista o poza in care chichirau face sex anal.
27
7
Dumnezeule din cer!! Astia ne reprezinta pe noi??? Cum s-a intamplat asta???
33
4
Ba futu-te in gura aia care stropeste cind vorbeste,vin-o in piata sa te linsam,puroi infect ce esti,se vede CA esti Poponarul PSD ,CA urasti femeile,cum poti sa jignesti o femeie,?Mai nespalatule,cu brinza la gura,Mai imputitule,Mai soferule hidos,te prindem noi prin oras ,sa vezi cum te spalam,,cu furtunul,poponarule,spalate la gura inainte sa maninci cacat,te-ai facut de cacat in toata lumea ,cu videoul,filmat,rusine PSD
33
10
Aceasta CACARAU are asupra mea efectul bromurii si al ceaiului de tei...Oare de ce?
13
29
Din pacate procurorii si judecatorii nu mai pot aplica decat lozinca "se aplica legea mai favorabila si se dispune neinceperea urmaririi penale" in cazul tuturor functionarilor publici, inclusiv a politicienilor care au furat si fura in continuare. Este trocul infect facut la ceas de noapte intre politicieni si magistrati. Ei raman cu salariile uriase ceilalti cu furturile colosale. Multumim alde psd pnl. Romani cinstiti si harnici e timpul sa va cautati rostul pe alte meleaguri. Vin vremuri si mai grele .. Ma intreb ce om cu minte ar mai trimite banii in R.
28
5
Muie,baga-mi-as pula in neamul tau de parvenit!
32
7
acesta este tipul de sofer ajuns parlamentar in urma cumpararii multor licente, masterate, doctorate, un analfabet sadea, acesti nespalati decid soarta noastra. Si-au aranjat sotiile, copii in cabinetele lor platiti din bani nostri, astazi au anulat -totul este corect. Multumiti de ce ati votat? Rusine
40
9
... un tupeist ordinar si profitor! Sunt multi care nu ar trebui sa fie acolo! si ... da este soferul lui... costica voicu un veritabil puscarias !
38
9
Rusine latura popurului ne sila de asa nu.
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108