REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! PLAN ROŞU de intervenţie - Accident între un microbuz şi un TIR în Iaşi

VIDEO! PLAN ROŞU de intervenţie - Accident între un microbuz şi un TIR în Iaşi

Replica API 15 mai 2021 | 20:56 1456

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autotren a avut loc sâmbătă seara în localitatea Vânători din judeţul Iaşi, 13 persoane, între care şi un minor, fiind transportate la spital, conştiente, pentru investigaţii suplimentare, a informat IGSU.

În accident au fost implicate în total 17 persoane, iar pentru gestionarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului, echipajele operative au intervenit cu două maşini de stingere, o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple. De asemenea, la locul producerii accidentului au acţionat două ambulanţe SMURD, o autospeciala de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, scrie știripesurse.ro

Circulația pe DN 24 a fost oprită

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 24, la intersecție cu DN 24C, pe raza localității Vânători, județul Iași, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz și un autocamion. În urma coliziunii, două persoane au rămas încarcerate, fiind în stare de conștiență.

Circulația este întreruptă pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Circulația a fost reluată

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a fost reluat pe DN 24, în urma accidentului produs la intersecție cu DN 24C, pe raza localității Vânători, județul Iași. Coliziunea dintre un microbuz și un autocamion s-a soldat cu rănirea a 13 persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Trafic îngreunat pe DN 24

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autotren s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 24 Iași – Vaslui, în zona localității Păun, județul Iași. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto. Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, valorile de trafic fiind reduse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108