REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! Plimbările romantice în plină pandemie de coronavirus NU intră la categoria URGENŢE

VIDEO! Plimbările romantice în plină pandemie de coronavirus NU intră la categoria URGENŢE

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:37 5531

Un cuplu din Constanţa, amendat

Un cuplu din Constanţa, amendat

Plimbări romantice, pe faleza Cazinoului, în plină epidemie de coronavirus! Doi îndrăgostiţi au decis duminică, 5 aprilie, să plece de la domiciliu și să se plimbe pe faleza Cazinoului, deşi, autorităţile au impus ca deplasarea să aibă loc doar în caz de forţă majoră, nicidecum pentru plimbări...romantice. Opriți de un echipaj al Poliției Locale, aceștia au început să se certe cu oamenii legii, precizând că poartă mască, mănuși și au și declarație pe proprie răspundere, neavând motiv să-i sancţioneze.

Socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg. Doi tineri au decis să ia o gură de aer proaspăt şi au decis să meargă în Piaţa Ovidiu, să se plimbe deşi, aceştia locuiesc în zona magazinului Tomis. Au respectat, oarecum, măsurile impuse de autorităţi. S-au echipat cu mănuşi, măşti şi declaraţie pe propria răspundere. Numai că, au avut ghinion. Ajunşi pe faleză, au dat nas în nas cu poliţiştii locali, care i-a luat la întrebări, iar actele la puricat. Într-un final, aceştia au decis să-i amendeze, pe motiv că nu se aflau în aproprierea domiciliului. Moment în care îndrăgostiţii s-au revoltat. „De unde să plătesc amenda dacă nu am loc de muncă” au spus ei. „Avem mască, mănuşi, declaraţie, pentru ce ne-aţi amendat”, au mai spus ei.

„Ieșim să ne plimbăm pe faleza Cazino 1,2 ore”

Din declarația scrisă de mână de cei doi amorezi, reiese, clar, că aceștia aveau de gând să se plimbe pe faleza Cazinoului, circa 1-2 ore și după să revină la domiciliu, fără să se încadreze cumva la o cerință absolut de strictă necesitate din ordonanța militară. „Declarăm pe proprie răspundere că ieșim să ne plimbăm în zona peninsulară, faleza Cazino, pentru circa 1,2 ore că ne plimbăm, după care vom reveni la domiciliul conjugal din adresa str. Mihail Kogălniceanu”, spun cei doi în declaraţia pe propria răspundere. Bine, nu știm dacă aceasta a fost scrisă la comun sau fiecare din ei a contribuit la această idee „genială”, dar un lucru este cert. Plimbarea prin oraș, fără rost, nu intră la capitolul urgențe.

Video:

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dc vb numai la hau sifoanelor ma pisi pe voi sa ma kak in gura la copii vostri sifoanelor iesiti in fata va fut casa stiti chiar daca ma duc la puscarie va bat rau casa nu mai aveti sifoneli in cap
0
0
dc vb numai fara nume va ie frica dc nu iesiti in fata sa vorbim va fut ma pisi pe voi casa stiti sa va iau mortii in pula sa va dau la copii pula in gura si la familia voastra sa va dau la muie cu kakat la copii si la familia voastra
0
0
Foarte bine le-a facut...
0
0
Belgin tiganu ne arata incaodata de ce romanii urasc tiganii si cat de nefolositoare e aceasta rasa inferioara. Tigani infecti ..n-ai ce sa la ceri. Cersetori din tata in fiu
2
0
"Vezi ca ai gura cam mare. Inchide -o ca te ia curentu", "Ramaneti pana complectam"...asta e limbajul purtatorilor de uniforma care se joaca de-a politistii!!! Nu le iau apararea persoanelor care se plimba in perioada asta, in ciuda celor care stam acasa si respectam izolarea, insa comportamentul acestor purtatori de uniforma este inadmisibil, mai ales in conditiile in care nu sunt agresati, fizic sau verbal, incat sa aiba asfel de atitudine! RUSINE Primaria Constanta
0
7
Ciori romantice nu exista.
12
0
Mergeti si la dedeman sa vedeti cati gura casca sunt prin magazin se olimba ca la mall
5
1
Dar mersul din poarta in poarta a celor de laRAJA dupa bani,este legala! Oamenii aceeia pot lua si duce boala in tot orasul!Sefii aia al lor nu au nici un Dzeu oare,gandul lor sta doar la bani?
12
0
cica ma duc sa ma fut si am masca. hai la cotet cacatilor. mars acasa cu cacaturile voastre. ca asa iesim si noi nu voi care furati curent. fff tare politia. bravo.
15
2
SIGUR ERAU COLORATI ... SI SIGUR ERAU LA VERIFICAT DE CASE ... DE MASINI !!! ERAU IN PATRULARE ... PENTRU SPARGERI !!! VA MULTUMIM ... AUZI !!! SARACIILE !!!
15
2
dc vb urat asa osa va dea si voua amenzi dc nu iesiti in fata saraciilor sa va iau copii in p cu bile 8 bile am casa stiti cum sta trb
3
4
Mars, zdreanta legionara. Japite din tata in fiu!
58
2
Mias pula on GArDIENII PUBLICI futemas in rasa si n Koppii vostri slobozimas in voi!!!
8
14
Tiganii se plimba nestingheriti prin autobuze si pe strada !!! Daca este lege pai sa fie pentru toata lumea !
18
0
iti pui chilotii pe fatza k sa no dai FII RESPONSABIL
7
1
Belgin Rino - nume de balaur , cei care stau in zona pietei Grivitei. F..u-i in gat ! Le-as da cu napalm !
14
1
Vino la mine ca eu ti-o dau la pachet.. O poti suge acasa..
4
5
In curand vom fi obligati sa purtam masti..manusi...cu toate ca nu se gasesc...sa vezi amenzi atunci...statul roman trb sa scoata macar o parte din banii cheltuiti.
9
3
Bai frate nicio mooie nu mai poate da omu' ca-ti intra coronavirusul prin carici!Si nu mai puneti Imnul in goarne ci Tatal nostru!
7
8
Si Daca plmbau o javra? Aveau voie?
15
9
Nu ma nu sunt urgente,caci pentru un moral intarit oameni au nevoie de dubele politiei ca megafoane care sa cante imnul tari sau de masinile popilor care sa le cante aleluia,aleluia,sunt tari civilizate in europa unde este lege care spune ca tot asa cum caini au nevoie de plimbare se pot plimba si oameni dar sa fie maxim 3 persoane impreuna.
15
9
Dupa ce ca esti prost mai si filmezi asta. Cum plm sa scrii in declaratie ca mergi la plimbare cand se mentioneaza clar in ordonante motivele pentru care poti iesi din casa. Bine ca aveati masca si manusi , idiotilor
19
4
Dupa ce ca esti prost mai si filmezi asta. Cum plm sa scrii in declaratie ca mergi la plimbare cand se mentioneaza clar in ordonante motivele pentru care poti iesi din casa. Bine ca aveati masca si manusi , idiotilor...
21
6
O sa te linsezi singur tristule,stai la cotet si ciocul mic "sss".Te-ai trezit si tu comentand.
17
9
Nu dureaza mult, daca o mai tine asa si legumele astea de militieni o sa fie linsati pe strada
8
19
Normal trebuia ca tinerii sa primeasca un avertisment si sa fie trimisi acasa. Este correct ca un precedent justifica iesirea tuturor ,,perechilor'' la plimbare,astfel sa se umple faleza si strazile,ca doar si altii ar zice ca au aceleasi nevoi de iesit. Ce naiba,e vorba de ceva serios,stati si giugiuliti-va acasa!
14
8
SA TRAIASCA POLITIA SI ARMATA ROMANA.TOT RESPECTUL PTR POLITIA SI ARMATA ROMANA!!
17
9
Ce sa le ceri unor gardieni publici. Sa -ti ntreb seful ce sa le faca si cita amenda sa le aplice? Semianalfabeti total. Sa fie desfiintata aceasta struto - camila.
15
18
pentru inima si suflet! Fir-ati ai dracului de isterici!
13
10
Este cu adevarat greu sa stai in casa si in weekend. Ai nevoie si de aer si de un peisaj altul decat peretii casei. Dar situatia grava in care ne aflam, impune o restrictie severa.
21
8
Amenzile alea sunt stabilite ptr idioti ca tine si ptr plimbareti romantici! Din ce spui tu, toti imbecilii se plimbau cu cate un sut in cur! Ca deh merge!
16
8
Culmea este ca de data asta e foarte bine sa nu facem ca afara, ca o sa patim ca Italia Spania si celelalte, trebuie sa facem ca la noi, cu toate ca nu este destul ca multi nu respecta ordinele, dar cu cat respectam mai multi restrictiile cu atat este mai bine, cine nu respecta sa fie pedepsit conform ordonantelor militare.
19
8
Nae? Un mortii matii ai vazut tu in afara amenda aplicata gradual pt abateri legate de coronavirus? Ce tot cereti avertismente? Credeti ca e centura, parcare? Idiotilor. Nu ofer dreptul nimanui sa mi puna in pericol viata prin astfel de fapte. Medicii muncesc pana la epuizare prin spitale, iar ciorile se plimba pe faleza.. Si vor avertisment..
36
8
Mai bine isi luau zborul
31
5
Cocalari 100% neam de zdrente. Vocabular de secaturi. Muye psd. Bravo politia .
29
55
Nu luati in deradere , stati acasa nu e gluma cu asta .n
37
11
faceti ca afara,prima abatere un avertisment,apoi o amenda de 100 euro,apoi 300, creste progresiv,...dar din prima 1000 euro este un abuz,meletenii tot meleteni,in 89 si-au schimbat numele si uniformele,caracterul a ramas acelasi-infect
23
35
fmg de ciori borate! stati acasa sau mars la munca, dumnezeii vostri de alogeni borati!
44
7
Am vazut florarii, spalatorii auto etc.. deschise, dar care este logica astora... daca trec pe declaratie ca merg la spalatorie iau amenda... atunci de ce le mai dau voie sa functioneze... Retardati, tara condusa de securisti care va intra in curand in foamete.
39
7
Acum sa mai completeze o declaratie pe propria raspundere ca se babardesc la domiciliu 1,2 ore!!! A vrut ...izda plimbare pe faleza? Acum la munca cu matura pe faleza sa faca bani de amenda.
23
8
Acum sa mai completeze o declaratie pe propria raspundere ca se babardesc la domiciliu 1,2 ore!!! A vrut ...izda plimbare pe faleza? Acum la munca cu matura pe faleza sa faca bani de amenda.
30
12
Sa curga cu amenzi, unde-i lege nu-i tocmeala. Respect politistilor.
41
24
Puteau sa dea si ei un avertisment...si sa-i trimita acasa cu un sut in kur. Repede impovaraste o familie cu 4000 de lei. Si astia doi fraieri au zis adevaru ...ei trebuiau sa se gandeasca ca idiotii sunt crizati de 0andemie au impresia ca o sa ia covidu daca nu dau amenzi tuturor amaratilor. Jegurile dracu cu o amenda deaia oe vremurile astea saracesti omu
36
29

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108