REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIDEO! Primele secunde ale incendiului de la Matei Balș

VIDEO! Primele secunde ale incendiului de la Matei Balș

Replica API 31 ianuarie 2021 | 20:29 2292

Imagini filmate din clădirea învecinată a Institutului Matei Balș din Capitală, obținute de Radio România Europa Liberă, arată momentul exploziei care a provocat incendiul care a dus la moartea a cinci persoane infectate cu Covid-19.

Conform Ministerului Sănătății, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o persoană a fost declarată decedată la scurt timp. A cincea victimă a fost găsită carbonizată, în baie, la câteva ore după producerea incendiului. În urma celor întâmplate, patru saloane au fost distruse.

În imaginile surprinse se poate observa cum la ora 5:03, un nor de fum începe să iasă printr-o fereastră de la parter al spitalului, iar primul echipaj de poliție ajunge la ora 5:13, iar la 5:14 a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din 2019 si pana acum, eroii astia de la PNL si USR trebuia sa faca ceva, tefelistii s-au dovedit a fi niste golani platiti impotriva unui partid si nu a unui sistem. Abia astept alegerile urmatoare sa trimitem USR la lada de gunoi a istoriei
1
0
probabil personalul nu a fost instruit in utilizarea oxigenului medical ori au incalcat normele .Oxigenul este mau greu decat aerul ,ramane la nivelul solului. Daca, concentratia creste peste un anumit nivel in incapere ...o mica scanteie provoaca un dezastru .Noaptea lumea doarme ..usile sunt inchise ..aerisire 0.
2
0
Pt Ciudat! Oxigenul nu arde cu fum negru, dupa cum bine ai spus,ci intretine arderea!
2
0
in tara asta, nu mai stie meserie. Totul este politic. Se vorbeste de examene, pentru ocuparea posturilor. Dar examinatorii sunt politicieni. Deci tampi, sa scuzati...
4
0
Eroii dormeau cu basini la cur
5
2
un simplu detector de fum de 5 euro isi facea treaba. A ars pana au explodat buteliile de oxigen !!! Stie cineva cat dureaza ??? Iar tu relule sa-mi lingi cacatul moale !!!
4
1
Sa arda ca porcii toti, oric.crapau de corona. Muie
1
8
Primele secunde au fost cu mult inainte.Modernismul inghitit pe negandite ucide.Unii erau sa moara inecati in casa in timpul noptii pt ca s au inundat , iar usile etanse nu permit scurgeri care mai pot fi vazute de altcineva.Usile etanse , geamuri etanse permit acumularea de gaze explozive.Spitalele ar trebui sa aiba un sistem d ventilatie , extractie in saloane inante, era mai frig cu usile de lemn ,dar nu te ardeai. Ziua de spitalizare e superpiperata,dar dotarile
3
0
coruptiaucide
4
1
eu nu cred ca oxigenul arde cu fum negru, si dupa lumina din interior nu era fum nici in camera, deci acolo nu a fost o explozie de la oxigen in prima faza!!
2
1
Ati vazut vreun nume important condamnat in dosarele,, Revolutia",,Mineriadele", Colectiv",,Hexi Pharma"?Asa va si aici,deja la cateva ore dupa incendiu, aparuse la stiri avocatul unei asistente!!! Zici ca asistenta sunase mai intai avocatul,decat la 112! Despre Iohannis,ce sa aici?Bivolul se relaxa pe partie fara sa arate empatie,bun simt fata de familiile victimelor!Demisia Iohannis!Cum ar fi fost ca dupa vreun atentat ca cel din Franta,de exemplu,presedintele sa iasa a doua zi la schi sau la vreo cafenea?Sa fi fost acum la guvernare PSD,sa vezi ce sarea Klaus de sapte metri!
12
1
asistentele,infirmierele se concentau plictisite pe acadeaua medicului de garda,ca asa-s garzile de noapte de zeci de ani,din vremea comunistilor
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468