rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VIDEO! Scandal în Parlament! Cîțu: „Eliberăm bugetul de furtul PSD-ist”. Ciolacu: „Chiar nu îți e rușine?”

Parlamentarii PSD le-au oferit luni, premierului Florin Cîțu și președinților Camerei Deputaților și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, câte o păpușă din plastic, ca formă de protest față de decizia Guvernului de a bloca dublarea alocației de stat pentru copii.

În plenul reunit al Parlamentului au început dezbaterile pe bugetul pentru anul 2021. Din cele peste 3.000 de amendamente depuse la buget în comisiile de specialitate nu a fost adoptată nicio cheltuială în plus. În plen a venit și prmierul Florin Cîțu pentru a susține proiectul.

„Astea sunt papusile pe care le-ati manevrat voi 30 de ani”, a zis Ludovic Orban. Angajatii Camerei Deputatilor au luat păpușile-bebeluș de pe pupitrele oficialilor puterii. „Ma puneti in situatia sa le cer chestorilor sa repuna ordinea. Lasati circul deoparte”, a adăugat Orban.

„A-lo-ca-tii, a-lo-ca-tii, a-lo-catii, au strigat parlamentarii PSD”, premierul oprindu-se din discurs din cauza zgomotului creat.

„Nu ati depășit varsta copiiilor. Stiam ca alocatii sunt pentru copii, nu pentru parlamentari, asta este”, a replicat Florin Cîțu. „Veti primi alocatia dar trebuie sa va inscrieti la scoala”, a adăugat Cîțu, scrie digi24.ro

S-au încheiat dezbaterile generale pe proiectul de buget. Parlamentarii vor dezbate amendamentele depuse, urmând că marți să fie dat votul final. În plenul reunit al parlamentului, premierul Florin Cîțu a prezentat bugetul și a atacat PSD despre care a spus că „a furat” 30 de ani bani publici. „Chiar nu îți e rușine să vii să ne spui că noi furăm? Bugetul este o rușine pentru România”, a fost replica liderului PSD, Marcel Ciolacu.

ACTUALIZARE 18:00 Alfred Simonis (PSD): „Am înțeles eu greșit de la doamna Chichirău, sau doar Barna, Ion și Năsui sunt integrii în Guvern? Am remarcat la domnu Cîțu niște glumițe despre alocații. Nu știu dacă aveți copii, sau dacă înțelegeți nevoile oamenilor de rând. Asistăm la apogeul unui guvern fără viziune. Ați venit după două luni de întârziere cu un buget al austerității. Le spuneți pensionarilor că nu aveți bani pentru pensii. Acei oameni sunt părinții și bunicii noștri. Le spuneți copiilor că nu aveți bani pentru alocații tocmai acum când părinții sunt în șomaj tehnic. Apropo domnule Orban, a învins domnul Cîțu în privința amedamentului cu gratuitatea studenților? Ați vrut să îl susțineți și nu l-ați mai susținut. Nu aveți bani pentru toate astea dar aveți bani pentru baronii PNL. Dați bani ca să vă voteze la Congres. Ce treabă au românii cu bătălia dintre Orban și Cîțu?”

ACTUALIZARE 17:50 Cosette Chichirău (USR PLUS): „USR PLUS este garantul integrității în acest guvern, este garantul reformelor. Este garantul reformelor în Justiție. Vă promitem că USR PLUS va susține aceleași principii și măsuri și la guvernare și în opoziție. PSD a avut ocazia să facă lucrurile pe care acum le cere. Nu le-a făcut. Asta se numește ipocrizie. Avem un buget corect, bazat pe investiții. Noi privim dincolo de acest an. Ca orice guvern responsabil ne uităm pe termen mediu și lung. Vom investi în spitalele regionale. Noi suntem guvernul care va deschide primele șantiere pentru autostrăzile Moldovei. În următorii 4 ani vom investi aproape 2 miliarde în irigații. Scoatem țara din pandemie. Acesta este guvernul care a pus România în topul vaccinării. Această coaliție de guvernare este puternică. Cu acest buget transmitem că știm care este direcția corectă și avem curajul să ducem România în acea direcție.”

ACTUALIZARE 17:45 Florin Roman (PNL): „V-am ascultat stimați colegi de la PSD și vă întreb: unde ați fost în ultimii 7 ani? Nu cumva dumneavoastră ați guvernat România? Nu voi ați lăsat România fără stocuri de medicamente? Singurul politician român condamnat de o instanță românească pentru că a furat bani de la copii este șeful dumneavoastră, Liviu Dragnea, care acum se odihnește în pușcărie pentru că a furat bani de la copii. Cum să vorbești de buget de austeritate când cheltuielile sunt cu 20 de miliarde mai mari. Sunt bani mai mulți pentru pensii față de anul trecut. Alocațiile continuă calendarul de majorare. Dacă s-ar fi confiscat averea lui Dragnea, probabil erau bani și pentru majorarea alocațiilor. Ați afirmat într-un mod mincionos că administrațiile locale sunt subfinanțate în anul 2021. Fals. 90% din sume sunt asigurate pentru finanțarea cheltuielilor sociale. Niciodată nu am văzut amendamente depuse de PSD atât de prost scrise. PSD a politizat împărțirea pe criterii politice a banilor publici. Aveți peste 3.600 de proiecte locale finanțate de la bugetul de stat și alte peste 1.000 de proiecte care așteaptă să fie incluse pe lista de la CNI. Știu că nu vă place adevărul, însă vă mai spun că un singur amendament ar fi trebuit să rezolve banii pentru alocații: confiscare extinsă a banilor din infracțiuni comise de liderii PSD.”

ACTUALIZARE 17:35 Alexandru Rafila (PSD): „Ne aflăm într-un moment în care am depus amendamente pentru Sănătate și Educație. Trebuie să asigurăm drepturi constituționale, acces la învățământ și sănătate. În Sănătătate și Educație nu disctutăm despre cheltuieli, ci despre investiții. Îmi pare rău că domnul prim-ministru nu a putut să depășească un stereotip, s-a referit doar la PSDD, la greaua moștenire. Ar fi trebuit să plecăm de la premisa că măcar 1% din amendamente sunt bune. Dar toate au fost respinse. În comisii a fost un simulacru de dezbatere. Guvernul trebuie să accepte amendamentele de bun simț ale opoziției.”

ACTUALIZARE 17:30 Diana Șoșoacă (independeți) „În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații. Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numa nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți. Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.”

ACTUALIZARE 17:20 Miklos Zoltan (UDMR): „ Bugetul de stat este un prim pas în procesul reformării țării. Se pune accent pe atragerea de fonduri UE, sunt bani pentru investiții și dezvoltarea infrastructurii. Este un buget în care investițiile sunt mai mari și cheltuielile mai chibzuite. Nu e un buget de austeritate. Acest buget și-a propus să investească și nu taie nimic. Suntem în criză sanitară și economică și trebuie să fim buni gospodari cu avutul nostru. Trebuie să investim chibzuit.”

ACTUALIZARE 17:15: Sorin Grindeanu (PSD): „Am văzut cum ați încercat să prezentați bugetul în culori mai vesele. Sunteți disperați că eticheta de buget al austerității s-a lipit de voi și încercați să o curățați. Nu aveți nicio șansă. Românii nu o să uite că i-ați sacrificat pe copii, pe cei cu pensii mici, salariații, pentru a vă proteja clientela politică. Ați lăsat în buget fonduri pentru a vă îndestula clientala politică de partid. Nu le puteți explica de ce înghețați salariul minim dar nu vă atingeți deloc de evaziunea fiscală uriașă.”

ACTUALIZARE 17:10 George Simion (AUR): „Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendaemnte. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic. Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Asta nu e tot populism? Banii de la partie de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro.”

ACTUALIZARE 17:05 Claudiu Marinel Mureșan (USR PLUS): „Datoria noastră a tuturor este să ne asigurăm că felul în care se elaborează bugetul corespunde nevoilor actuale. Acum chiar trebuie să stopăm măsurile populiste. Suntem obligați să fim responsabili și onești. Să fim realiști în estimările bugetare și să ne asigurăm că cifrele refletă realitatea. Este un buget al responsabilității. Haideți să fim onești și responsabili. Am parcurs la comisie 3.600 de gogoși, iluzii vândute oamenilor. Nu v-ați oprit din a promite oricui orice. Cu cinism și fără acoperire.”

ACTUALIZARE 17:00 Bogdan Huțucă (PNL): „Bugetul a fost construit cu multe provocări. Guvernul a fost constrâns să găsească resurse financiare și să demareze un amplu proces de consolidare a finanțelor țării. În ciuda contextului intern și internațional dificil, bugetul acoperă toate obligațiile financiare ale statului român. Guvernul nu a majorat niciun impozit și nicio taxă. Fac această precizare pentru că în anii 2018-2019 proiectele de buget au avut majorări de fiscalitate care au afectat puterea de cumpărare a românilor.”

ACTUALIZARE 16:50 Gabriela Firea (PSD): „ Discursul domnului Cîțu a fost unul politic. Nu am ce să dezbat cu domnia sa. Mă așteptam să folosească mai des cuvântul investiție. Haideți să muncim pentru popor. Femeile vor fi foarte fericite dacă veți vota amendamentul care prevede majorarea alocațiilor.”

ACTUALIZARE 16:45 Marcel Ciolacu (PSD): „Domnule prim-ministru, un mincinos mai patologic decât dumneavoastră nu cred că am cunoscut. Sunteți la guvernare de un an și jumătate. Ați fost ministru de finanțe pe timpul domnului Orban. Știți foarte bine că sunt nepoatele, amantele și politrucii dumneavoastră în statul român. Am înțeles că PSD fură din buget. Îmi aduc aminte de UNIFARM. Nu PSD ținea oamenii în casă în timp ce voi furați. Chiar nu îți e rușine să vii să ne spui că noi furăm? Bugetul este o rușine pentru România. Eu, domnule Cîțu, nu mă așteptam să veniți cu un buget care să încalce legea. Vă spun direct: faptul că Guvernul continuă să împartă bani discreționar, în funcție de interese politice, acest lucru este o infracțiune. Cum să pedepsiți oameni și administrații locale că nu ați câștigat acolo alegeri? Dacă nu le alocați bani, măcar nu îi puneți să plătească taxe.”

luni, 1 martie 20212354
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

11divoc(2 mar 13:59)
Tupeu si nesimtire maxima la acesti psd-isti care efectiv au ingropat tara!
03Alx(2 mar 13:43)
Hotii striga..hotii
20Pentru Ion(2 mar 13:07)
Vezi Ioane ca toti au fost rand pe rand la guvernare.Orban betivul la cate ministere a fost mafiot? Atunci fmm de slugoi ia muie cu diaree.mm de lingau neomarxist.sa iti dau momitele in cavitatea orala
10Usr(2 mar 11:43)
USR si PNL sunt cea mai toxica combinatie pt bugetul Romaniei. Balbaitul ala tupeist de Cutzu Cutzu s a combinat cu betivul de Sica Mandolina si imbogatitul din contracte cu statul Habarna
23Ion(2 mar 09:19)
fenomenal cat tupeu au nesimtitii care au furat tara 30 de ani, hotii nenorociti din psd, inventatorii pensiilor speciale si ale sporurilor inchipuite gen spor de praf, de antena, de calculator! batuti cu pietre merita astia din psd!
49Klm(1 mar 23:32)
Pizdisti au inceput sa scoata capul.. Sunt precum penisul... Futuva in gat...Tot pe masuri populiste mergeti idiotilor? Ca sa stati la ciolan sunteti in stare de orice.. Nu conteaza cine si ce plateste... Voua sa va intre banutii in buzunar.... Futuva in gat... Muie psd...
97MUIE MALARIA GALBENA(1 mar 22:13)
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
84Citu and klaus doua rapandule(1 mar 22:00)
Pentru cel de la ora 20:16. Tu esti singurul card ne sugi pula becontenit si nu mai vorbim nebunule de limbile tale aspre care ne linge cacatul si ne sugi maduva din coaie noua si la tot partidul de cacat al ro.de dementi mintali ca tine si ceausescu avem nevoie
10420 16 sunt ma-ta(1 mar 20:39)
care te-a cacat cam prost.nu m ai posta ca vaca pentru 50 de bani,du-te inapoi pe centura unde ti-am facut practica si ti-am aratat cum se suge pula , produ ceva bani ca suntem ata in cur si dupa aia treci la cotet.
147totusi(1 mar 20:09)
sa fim realisti, faptul ca nu a luat treapta a doua, nu este ce spuneti voi, poate a invatat dupa aia ca nu au intrat zilele in sac, sunt atatia profesionisti medici ingineri etc care nu au luat admiterea din prima asa cum au fost echipe care nu au castigat campionatul intern dar au castigat liga campinilor. Totusi Catu e paralel gestionarea economiei tarii. Poate se pricepe la speculatii economice sau altceva. Oricum locul lui nu e ca ministru de finante sau prim ministru! Aici e doar o sluga sau marioneta!!!
119Afara(1 mar 20:02)
Condusi de afara
127Hot esti tu catule(1 mar 19:40)
Nu ai fost in stare sa promovezi treapta a 2-a
69Pt 18.32(1 mar 19:33)
Pentru limba romana apasa tasta 1. Daca tot esti jmecher mergi la Radu Cristian in audienta.dar nu esti decat un papleaca de tastatura. In ceea ce priveste articolul..... circ ieftin marca inregistrata psd.dupa 30 ani de furt din banii publici acum fac circ.vai mama lor de distrusi
1519Dan(1 mar 18:41)
Sa cazi examenul de treapta, pana in 89, insemna automat inscrierea la scoala profesionala si eventual, la finalizarea acesteia, inscrierea la liceu la seral. In cazul lui Catu s-a facut o ilegalitate crasa, prin transferul de la scoala profesionala la liceu, in clasa a XI-a. Iata cine isi bate joc de poporul roman! Mai suportam?
514Libelula radu suge pla(1 mar 18:32)
Antonoc cap de floc , treapta a doua pe vremuri era ceva! Putin importa ce note avea la scoala comunistoizilor. Ce faci cu dejectiile facultatilor postdecembriste din era democratica originala a mumiei vii iliescu sloboz ion? Altceva vreau sa zic! Labagiule mangalistanului ,radu cacat uscat cristian, fute padurea comorova dupa bunul place! Cine are intrare la catzu repetentul sa.i atraga Atentia despre acest vierme de cacat! Si sa faca bine sa caute povestea padurii si sa.l puna pe radu cacat cristian sa o scrie de 100 ori team de casa sa.i intre in capul ala de prostan deovedit! Multa muie mo
1417Antonoc(1 mar 18:22)
Catu vorbeste de scoala?repetentul clasei?cel mai prost din curtea scolii?sa cazi treapta a 2 a pana in 89 era chiar rusinea familiei.si sa dai de 2 ori la facultate si sa nu intri este chiar rusinos.probabil a fost perseverent si a dat de gustul pixului.si l-a luat la supt.
920Psd rezist(1 mar 17:30)
Au preluat circul de doi bani de la usr. Atat ne pricepem. cuie mitu
mai mult...Politică
17 apr 00:03PoliticăOrban, despre o revenire în funcția de premier: Este anormal și nefiresc să ne schimbăm peste noapte

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, că premierul Florin Cîţu a fost propus de către coaliţia de...558

17 apr 00:00PoliticăCîţu: Veniturile la buget sunt mai mari decât cele estimate, ne aşteptăm la un deficit mai mic de 7%452
17 apr 00:00PoliticăCîțu: „Vom transforma mai multe centre AstraZeneca în centre Pfizer”469
17 apr 00:00PoliticăCîţu: Barna să spună dacă ştia de acuzaţiile privind datele referitoare la cei ce au murit de COVID-19 şi ce a dispus

Premierul Florin Cîţu i-a solicitat, vineri, vicepremierului Dan Barna să prezinte în şedinţa de Guvern dacă...488

17 apr 00:00PoliticăOrban: Declaraţiile fostului ministru Voiculescu îmi arată, o dată în plus, că premierul a luat o decizie corectă476
17 apr 00:03PoliticăArafat despre ordinul de carantinare: Nu am avut o decizie de aprobare a criteriilor în Grupul Tehnico-Ştiinţific634
17 apr 22:53PoliticăUSR şi PLUS au fuzionat. Decizia Curţii de Apel Bucureşti - definitivă

...655

17 apr 22:54PoliticăIoana Mihăilă, propunerea USR PLUS pentru Ministerul Sănătății1471
17 apr 22:55PoliticăVlad Voiculescu, război cu Florin Cîțu: Mi-a arătat că sistemul vine peste tine, dacă deranjezi! VIDEO970
17 apr 22:55PoliticăAndreea Moldovan, primele declarații după revocare: 'Nu am fost condiționată politic'

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat vineri, într-o conferință de...849

17 apr 22:55PoliticăVlad Voiculescu, primul mesaj după ce a fost demis de la Ministerul Sănătății: Vreau să mulțumesc tuturor!723
17 apr 00:06PoliticăRaluca Turcan anunță salariile care vor crește1832
Vremea
10°9° - 10° duminică, 18 aprilie 2021
ConstanțaUmiditate: 66%
Vânt: 5.07 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/49154829471842
5/4016183036137
joker20283233274
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 apr 00:00SportFC Barcelona a cucerit Cupa Spaniei - Lionel Messi, strălucitor

FC Barcelona a cucerit sâmbătă seara Cupa Spaniei, după ce a reușit să învingă Athletic Bilbao cu scorul de 4-0...316

18 apr 23:32SportFed Cup. România a pierdut în fața Italiei și retrogradează din Grupa Mondială a Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României a fost învinsă de Italia, cu scorul de 1-3, în play-off-ul Grupei Mondiale a...442

18 apr 23:33SportHandbal feminin: România, foarte aproape de Campionatul Mondial, după 33-22 cu Macedonia de Nord

Naţionala de handbal feminin a României a învins sâmbătă, pe teren propriu, reprezentativa Macedoniei de Nord,...453

18 apr 23:33SportTenis: Ruse aduce României prima victorie în meciul cu Italia (1-2), în Billie Jean King Cup

Elena Gabriela Ruse a învins-o cu emoţii pe Jasmine Paolini, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cu...388

Local
17 apr 23:13LocalCoronavirus la Constanța: 41.061 de persoane, infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 41.061 de persoane...909

17 apr 23:12LocalUGIR Constanța solicită ca beach barurile să poată fi deschise până la ora 24.00

UGIR Constanța supune atenției publice următoarele amendamente, conform Anexei 1 privind „Regulamentul privind...975

17 apr 23:12LocalATENȚIE! Alte ȘASE străzi din Constanța devin artere rutiere cu SENS UNIC

2427

17 apr 14:33LocalSĂLILE DE FITNESS s-au MUTAT în CORTURI

În contextul actual al noilor restricții impuse de autorități pentru combaterea răspândirii temutului Sars-Cov-2,...1263

17 apr 12:21LocalCENTRELE de VACCINARE NU se ÎNCHID de PAȘTE

Centrele de vaccinare rămân deschise de Paște! O informație eronată a fost lansată în mediul online legată de...785

17 apr 11:58LocalPrimăria CERNAVODĂ începe LUCRĂRILE la CENTRUL HAMANGIA!

Lucrările la Centrul Hamangia sunt în linie dreaptă! În curând, în oraşul Cernavodă va fi ridicat Centrul...1244

17 apr 23:11LocalRAJA continuă programul de modernizare a sistemelor de alimentare cu apă din județul Constanța

RAJA SA a semnat vineri, 16 aprilie 2021, două noi contracte de lucrări, CL 41 și CL 46, prevăzute în amplul...1188

17 apr 23:11LocalMilitarii Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti” l-au COMEMORAT pe generalul Adrian Soci

Vineri, 16 aprilie, se împlinesc patru ani de la moartea unuia dintre cei mai apreciați generali ai Armatei Române,...1182

17 apr 23:10LocalÎncă o SERIE de ZMEI în TRAFICUL rutier din Constanța: Unul este MINOR

1210

Politică
17 apr 22:55PoliticăAndreea Moldovan, primele declarații după revocare: 'Nu am fost condiționată politic'

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat vineri, într-o conferință de...849

17 apr 22:55PoliticăVlad Voiculescu, primul mesaj după ce a fost demis de la Ministerul Sănătății: Vreau să mulțumesc tuturor!

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ieșit cu primul mesaj, după ce a fost demis de la Ministerul...723

17 apr 00:06PoliticăRaluca Turcan anunță salariile care vor crește

1832

Interviuri
2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...2795

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...2893

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

3897

6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...3889

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...7303

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

8227

Monden
17 apr 00:00MondenMads Mikkelsen va juca în cel de-al cincilea film al francizei „Indiana Jones“

Actorul danez Mads Mikkelsen, unul dintre cei mai apreciaţi actori în acest an datorită interpretării sale din...471

17 apr 00:00MondenUn album al regretatului artist David Bowie, cu 21 de piese inedite, va fi lansat pe 28 mai

Pagina oficială a artistului David Bowie a anunţat joi lansarea pe 28 mai a produsului discografic "The Width Of A...404

17 apr 00:00MondenA fost lansat trailer-ul noului film „Fast &Furious 9“ în care apar John Cena şi Cardi B

614

17 apr 00:00MondenBad Bunny, marele câştigător al galei Latin American Music Awards 2021

Artistul portorican Bad Bunny a fost cel mai premiat cântăreţ la gala Latin American Music Awards de joi seară,...385

17 apr 00:00MondenRoberto Benigni va primi un Leu de Aur onorific la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia

Regizorul şi actorul italian Roberto Benigni va fi recompensat cu un Leu de Aur onorific la cea de-a 78-a ediţie a...403

17 apr 00:00MondenCannes 2021: Evenimentul suplimentar dedicat profesioniştilor din cinematografie, amânat cu o lună

374

Mapamond
17 apr 00:00MapamondFuneraliile prinţului Philip: Prezentare generală şi detalii despre ceremonia funerară

Funeraliile prinţului Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi duce de Edinburgh, care a murit pe 9...453

17 apr 00:00MapamondCoronavirus: Marea Britanie nu intenţionează să oprească testarea rapidă pentru COVID-19

Ministerul britanic al Sănătăţii a declarat joi că nu există planuri de a opri testarea rapidă pentru...376

17 apr 19:38MapamondGermania: Poliţia a difuzat imagini cu un suspect în ancheta incendierii unei clădiri a Institutului Robert Koch

396

Sănătate
17 apr 00:00Sănătate8 tipuri de miere şi indicaţiile terapeutice pentru fiecare în parte

Mierea era hrana divină a zeilor din Egiptul antic, iar virtuțile acestei substanțe străvechi nu se dezmint nici...418

17 apr 00:00SănătatePlante care scad tensiunea arterială

Este bine să știi, mai ales dacă ești hipertensiv, că există și unele plante medicinale folosite în anumite...520

17 apr 00:00SănătateCum să ascunzi legume în deserturi pentru gustări mai sănătoase

389

17 apr 00:00SănătateCare sunt alimentele recomandate în caz de crampe musculare?

Crampele musculare apar atunci când mușchii se tensionează, cum ar fi în urma unui antrenament intens sau după o...423

17 apr 00:00SănătateLista celor mai eficiente 10 analgezice

Cunoscător sau autodidact, afectat cronic sau pentru prima dată în viață "lovit" de migrenă, durere de genunchi,...451

17 apr 18:51SănătateApa de mare, utilă în igiena nazală și în tratarea problemelor pielii

Apa de mare are multe beneficii pentru organism, printre care descongestionarea și curățarea blândă a căilor...437

17 apr 00:00SănătateFurunculul: de ce apare și cum îl tratăm

Furunculul reprezintă o infecție bacteriană sau fungică a foliculului de păr. Infecția folicului de păr nu se...436

17 apr 00:00SănătateTopul alimentelor care conțin zahăr ascuns

Consumul de zahăr în exces poate fi mai dăunător decât ți-ai imagina, deoarece poate duce la apariția mai multor...425

17 apr 00:00SănătateCele mai bune alimente care-ți ridică moralul

458

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT