REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO SPECTACULOS Poliţia din Germania a confiscat 120 super-bolizi Porsche, Lamborghini și Audi: Operațiunea a avut loc înainte de cursa Eurorally

VIDEO SPECTACULOS Poliţia din Germania a confiscat 120 super-bolizi Porsche, Lamborghini și Audi: Operațiunea a avut loc înainte de cursa Eurorally

Replica API 3 mai 2019 | 00:00 196

Poliţia din Germania a confiscat 120 de maşini sport care participau în ceea ce autorităţile suspectează că ar fi fost o cursă ilegală în Europa, scrie The Guardian.

Mai multe maşini – Porsche, Lamborghini, Audi – au fost oprite pe autostrada A20 în nord-estul Germaniei, pe o porţiune de drum care nu avea limite de viteză, informează news.ro.

Mai mulţi şoferi îngrijoraţi au anunţat autorităţile după ce unele din maşini ar fi mers cu 250 km/h.

Majoritatea maşinilor aveau numere înregistrate în Norvegia şi aveau lipte afişe cu numele evenimentului pe ele – Eurorally.

Conform site-ului Eurorally, taxa de participare la eveniment este 799 de euro iar evenimentul este împărţit în patru faze, începând din Oslo şi oprindu-se la Praga. A doua fază, de joi, a avut loc între Kiel în Germania şi Szczecin în Polonia.

Conform site-ului, Eurorally nu este „o competiţie” ci doar „vacanţă pentru pasionaţii de automobile”.

„Dorim să vă oferim o experienţă unică a unei vacanţe care constă în evenimente care au loc în mai multe ţări de pe traseu. Vor fi petreceri la fiecare destinaţie iar destinaţia finală de la Prega va găzdui o petrecere de rămas bun iar participanţii vor primi premii pentru diverse categorii”, se arată pe site.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale din Germania a declarat pentru Bild că autorităţile investighează dacă evenimentul ar putea fi catalogat ca o cursă ilegală.

Poliţia a instalat puncte de control pe traseu şi a patrulat zona cu elicoptere.

În această săptămână, poliţia a oprit alte două evenimente suspectate că ar fi fost curse ilegale în oraşele germane Duisburg şi Krefeld.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica aia care ancheteaza de 3 ani agresiunile sexuale in masa comise de musulmani impotriva arienelor la koeln in noaptea de anul nou si n-au gasit niciun vinovat.
4
0
La noi e limita de 139 km pe h, dar macar circulam, nemtii te lasa si fara masina.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108