REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! TEROARE fonică în Mamaia, în zona CLUBURILOR de FIŢE

VIDEO! TEROARE fonică în Mamaia, în zona CLUBURILOR de FIŢE

Replica API 16 iunie 2020 | 00:14 10777

Vacanța stricată pentru o familie din București, venită pentru a se relaxa pe litoralul românesc, după o lungă perioadă petrecută în carantină. Adrian Piticas, un turist cazat la Hotelul Riva din stațiunea Mamaia, se plânge că familia sa, alături de alți turiști, nu s-au putut odihni deloc din cauza gălăgiei, întrucât lângă cazare este situat clubul Luv, unde au fost organizate petreceri până în zorii zilei.

“Muzica a duduit efectiv începând cu ora 00:00, până la răsărit. Am făcut reclamații repetate la recepția hotelului, dar mi s-a transmis că ei nu pot face nimic în această privința. Am plătit o grămadă de bani să mă întorc din concediu mai obosit și mai nervos decât plecasem. Am înțeles de la alți clienți din hotel că și ei au sunat la 112, dar că nu s-a întâmplat nimic. Mi se pare inadmisibil ca în 2020 Poliția să ridice în continuare din umeri la probleme precum deranjarea liniștii publice. Consider că este o lipsă de respect față de cetățeni.”, a spus, pentru Replica, Adrian Piticas.

Adrian Piticas a fost nevoit, din cauza vacarmului, să continue vacanța alături de soție și copii în sudul litoralului. “Cineva trebuie sa ia masuri pentru ca astfel de abuzuri, precum cele de la club LUV, să nu se mai repete. De distanța socială nici nu se mai pune problema. Zeci de oameni petreceau în interiorul locației fără vreo masură de precauție.“, a mai spus turistul.

Deranj fonic şi în zona Summerland

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un singur apel au primit polițiștii constănțeni cu privire la tulburarea liniștii și ordinii publice în stațiunea Mamaia, în weekend trecut, 12-14 iunie. Este vorba de câțiva turiști care ascultau muzică la un volum ridicat, în zona Summerland. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul, susțin reprezentanților IPJ Constanța.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vrei liniste, du te in pula mea la munte. Trebuia sa te gandesti de doua ori inainte sa vi in concediu la mare.
0
2
Niste cocaina ceva de unde iau si eu?
1
1
TEROARE FONICA e si in Boreal si Tomis plus datorita rablelor cu tobele gaurite care au liber la viteza si turatie pe bulevardul Tomis unde limita de viteza este 100Km ora.
4
1
Inchise de tot sau desfiintate. Putem sa stam si fara ele.
8
2
imi place castravetele, tot
5
2
Doar prostii mai vin in Mamaia ,in curand se vor destepta si ei si o sa va vindeti castravetii intre voi premiantii.
5
1
popistene cata cocaina mai bagi in club?
13
1
Sa fie amplasate toate cluburile in afara localitatilor. Sa tipe si sa urle acolo pana nu mai pot.
17
1
Singurul club dedicat gay-ilor si de asta va legati?
10
1
Cum ramane cu articolul publicat in data de 16 Aprilie 2020 despre constructia hotelului Riva,articol in care este relatat faptul ca terenul de sub hotelul mentionat apartine conform deciziilor judecatoresti , Apelor Romane
9
1
Alooo bosorogii vopsiti la par si plini de acid hialuronic si substante interzise va paste demolarea
12
2
sa zica el , ca Guvernul pune bete in roate turismului pe litoral ?!
4
1
cit de prost sa fii sa vii in vacanta la mamaia .sa mai stai si linga cluburide de ghertzoi si pitipoance ?Citi bani a dat acolo isi gasea liniste la greci ii mai ramaneau si bani .
10
1
Si uite asa asa zisii dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord isi dau singuri in cap si in cativa ani vor merge spre faliment . Au construit blocuri unul in altul fara locuri de parcare fara zone de containere pt gunoi niste blocuri care le gasesti doar in favelele din Brazilia . Zona de cluburi daca vroiam sa ramana o zona de distractie si atractie trebuia sa nu se acorde autorizatii la blocuri in vecinatate dar aceste cluburi usor usor vor dispare si atunci va dispare si atractia din Mamaia nord adevarul ca un kich mai mai mare nu am vazut sa fii sado masochist pe banii tai sa iti ei acolo .
17
1
Adevarul este ca in Nordul Statiunii , acolo unde sunt cluburile ... Fratelli , Breeze , Loft , Nuba si Crazy beach plus alte locatii mai mici ... acolo nu e deranjata ordinea publica",acolo nu sunt alte blocuri in preajma acestor locatii in care se aduna lumea sa se distreze.
1
11
Scris corect - cocina de fite cu posirci contrafacute cumparate de prosti la preturi sf, rapandule expirate, cioflingari cu turul nadragilor la rotule, si multa imbecilitate galopanta.
19
2
MAI DA-TE-N PLM AI VENIT LA MAMAIA SA DORMI. MARSH LA SOVATA LA TRATAMENT
15
30
Daca sinteti suckeri asa va trebuie ba.eu servesc numai Bg,dar sa nu vad romani,mirlanii Nu pot fara muzica si deranj,copii drogati galagiosi si tiganeala,cum le place romanilor.Bouarilor!
13
10
Bai cocalarule daca politia si-ar face treaba meltenii ca tine ar umblat in curu gol pe strada. Nesimtitule!
7
5
... asta a ajuns Statiunea Mamaia , statiunea mascariciului aflat momentan in pushcarie dar ci milioane de Euro in conturile din Madagascar ! Statiunea Mamaia a ajuns Statiunea Drogatilor , a Pushlamalelor si a Beizadelelor parvenitilor ... unde POLITIA are ordin de SUS sa ocoleasca zona si sa se faca ca ploua !!!
29
2
a construit blocuri langa cluburi , au vandut la super pret si acum cei care au cumparat sunt deranjati? nu stiau unde se muta mogofanii?
29
4
Sa se.duca intr o statiune linistita mancamiar vreju ce cauta unde i distractia futu i in gura de retardati ca din acest motiv nu merge nimic in tara asta. Ai eforie sud techirghiol dute n mortii tai acolo si ai liniste
20
38
Dar am impresia ca pana anul trecut si riva tot club era..tot cu muzica, tot pana dimineataaaaaaa. Acum nu ne mai place muzica?
8
22
Fara autorizatii functionam ! Ne pisam pe voi autoritatilor
13
22
Lasati lumea sa se distreze, cand vii in concediu nu presupune sa dormi de la 23 da-o dracului de comunisti prosti.
13
42

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108