REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

VIDEO! Trafic aglomerat în Săptămâna Mare pe străzile Constanței, iar semafoarele... tot pe galben

VIDEO! Trafic aglomerat în Săptămâna Mare pe străzile Constanței, iar semafoarele... tot pe galben

Replica API 16 aprilie 2020 | 20:45 3073

Traficul din Constanța se desfășoară normal, asta dacă nu am pune în considerare starea de urgență. Mulți constănțeni s-au aventurat cu mașinile pe străzile Constanței, cel mai probabil în goana după cumpărături pentru Paște sau pentru deplasarea la locul de muncă. Lipsa funcționării semafoarelor intensifică nervii constănțenilor aflați la volan, mai ales dacă întâlnesc șoferi care cunosc doar pe jumătate sau deloc regulile de circulație, cu mențiunea că semafoarele funcționează tot pe galben intermitent.

Aglomerație în zona Dorally Mall, Casa de Cultură, City Park și Vivo

Nu se circulă bară la bară, însă nu îți dai seama într-adevăr dacă este situație de urgență.

Pe șoseaua Mangaliei, după Dorally Mall, traficul este puțin mai aglomerat, la fel se întâmplă și la intersecția de la Casa de Cultură, pe bulevardul Lăpușneanu sau în apropierea centrelor comercile, City Park Mall și Vivo.

Vestitul bulevard Tomis, gol în plină pandemie

Situația stă diferit în zona centrală a orașului. Aici, parcă timpul a stat în loc. Bulevardul Tomis, care nu până de demult era atracția principală a orașului, mai ales că este străbătut de cafenelele cu prestigiu din Constanța, este gol. Cu greu zărești o mașină, două. Zona centrală a orașului este liberă, deoarece constănțeanii nu se mai pot plimba în voie și nici nu mai pot sta la o cafea.

Constanța nu pare în întregime amorțită, rămân în continuare zone unde traficul este aglomerat.Vom vedea ce se întâmplă în acest weekend, mai ales că va fi Paștele.

Video:

Citește și: Traficul rutier se aglomerează în Constanța pe zi ce trece! VIDEO

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in orasul asta plin de smecheri chiar nu exista unul mai rasarit care sa dea ordin SA SE PORNEASCA SEMAFOARELE?
0
0
Au inceput sa acorde prioritate de dreapta in giratoriu. Ieri un tampit cu un tir era sa ma faca afis intr.un giratoriu.
4
0
Vad ca iar e plin de specialisti in prioritate la dreapta. De ce, ba dobitocilor, in celelalte orase mari din tara semafoarele functioneaza normal? Va spun eu: pt ca avem cel mai idiot primar. Nu politia rutiera a luat decizia de a pune semafoarele pe galben intermitent, ei puteau doar sa propuna. Dupa cum timerele din intersectii nu au fost oprite de politie, ci tot de idiotii de la primarie.
5
0
cu,,prioritatea de dreapta,,cum zice un coleg de comentarii.insa,exista situatii cand eu stiu ce sa fac si cand sa trec dar colegu de trafic,nu.colegu de trafic ma bubuie si apoi zice:nu te-am vazut.bai oameni buni,reporniti semafoarele,nu fiti imbecili.sunt oameni care nu au timp,bani,energie,chef sa stea prin servisuri sau spitale ca vrea nea gica caschetaru sa fie idiot cu insistenta.am inteles,e ambitie,dar e prosteasca si contraproductiva.
2
1
Garcea spagari, semianalfabeti si semidocti!
3
2
numai um mother fuker putea sa ia o asa decizie,muie iohanis,muiepenele fecalau sa aiba partea lui
2
3
E greu cu prioritatea de dreapta cand ai luat permisul din mila
3
4
Si daca ar sti toti regulile nu ai cum sa treci daca nu ai prioritate decat daca le incalci sau te lasa.
9
0
Vreo firma de asigurari, respectiv vreun service are vreo ruda cu grad mare pe la rutiera si au zis bai cum facem noi un ban pe prafula sta? Uite asa : trecem semafoarele pe galben ca prosti si proaste sunt destui. ii si stim ca doar noi le-am dat permise!
18
2
Nu trebuie oprite,trebuie pornite!exactvsa nu te loveasca vreun imbecili slab pregatit cum spui!da pretenii cu sapca de la politie,stiu sa vrf declaratiiile pulii mele!atita imbecilism romanesc......ba tata,trece criza,toti pulitistii aveti prieteni,frati,nu va e rusine sa va purtati asa de cocalareste!?o sa ajungeti sa fiti tratati cu sictir ptr ca nu stiti sa va purtati,in primul rind trebuie sa fii om si dupa aia politist,trebuie sa analizezi situatia sa stii cum sa aplici legea!si legea trebuie sa o stii,nu sa faci cum te taie pe tine capul!dar la asa sefi in politie...asa subalterni!
12
7
Cat tine criza legata de Pandemie, semafoarele trebuie oprite de tot. Lumina intermitenta induce in eroare multi conducatori auto mai slab pregatiti.
15
6
degradare continua la kustenge. mai intai au scos cronometrele de la semafoare, acum semafoarele. ce ne trebuie nou semafoare, cine draq lea inventat? noi suntem soferi adevarati, stim reguli, semne de circulatie. ce e aia siguranta rutiera? nu cunosc cuvantul. constanta egal imbecilistan
22
2
Lasam semafoarele asa pe intermitent,vrem sa luam inapoi permisele date pe spaga retardatilor care nu au fost cpabili,restul stiu regulile de circulatie.
10
7
Vina apartine exclusiv Politiei Rutiere. Daca va uitati la fata lui Bogdan Despescu veti intelege de ce fuctioneaza semafoare pe intermitent...asa om, asa gandire.
22
2
Se pare ca cei pe care I am ales nu gandesc!
12
2
Pai oare cum ai luat permisu de te plangi ?!?!
4
19
deja este o aventura sa traversezi intersectiile mari, gen Dacia sau Aurel Vlaicu cu Tomis.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212