REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

VIDEOCHATISTELE, la MARE CĂUTARE în PANDEMIE

VIDEOCHATISTELE, la MARE CĂUTARE în PANDEMIE

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 13303

Pandemia a pus la pământ multe afaceri, dar altele au înflorit, profitând de urgenţele şi nevoile oamenilor şi au făcut o grămadă de bani. Spre exemplu: videochatul. Cum se poate "lucra" de acasă, iar clienţii pot intra tot din confortul căminului, afacerea a înflorit. Iar oamenii s-au reprofilat, dacă tot au rămas fără locuri de muncă, în această perioadă. "La pălăvrăgeală mă pricep, am fost ghid de turism şi de multe ori nu mă asculta nici naiba când le povestea turiştilor despre un zid sau o catedrală. Ba mai şi comentau. Aici, vorbesc doar unui singur om şi acela ştiu că mă ascultă", a spus, pentru Replica, o femeie care a trecut la videchat după ce şi-a pierdut locul de muncă din domeniul turismului.

Amenajările interioare, domeniu căutat

Reamenajările interioare şi magazinele de bricolaj au mers bine în pandemie. Foarte mulţi au realizat că e foarte important să aibă o casă şi s-au preocupat mai mult de locul unde stau. Oamenii au dorit să-şi creeze un mediu mai plăcut, apucându-se de amenajări interioare. De aceea, s-a constatat o creştere a construcţiilor de locuinţe şi o cerinţă mai mare de arhitecţi şi designeri interiori.

Din cafenele, la videochat n-a fost decât un pas

Pe de altă parte, angajaţii din turism, una din ramurile cele mai afectate în pandemie, s-au reorientat către videochaturi (şi aici intră şi angajatele din cafenele şi de la Horeca). Cerinţa de videochat a fost mare, având în vedere că s-a triplat numărul celor care stăteau acasă, rămaşi fără slujbe sau în telemuncă. De plictiseală, bărbaţii au apelat mai des la videochat. Claudia, 32 de ani: “Nu mi-e jenă de munca mea. E mai multă pălăvrăgeală decât erotism. La pălăvrăgeală mă pricep, am fost ghid de turism şi de multe ori nu mă asculta nici naiba când le povestea turiştilor despre un zid sau o catedrală. Ba mai şi comentau. Aici, vorbesc doar unui singur om şi acela ştiu că mă ascultă. E mirat chiar că pot povesti atâtea, la final e atât de ameţit de cap că-i e jenă să mă roage să mă dezbrac. Nu mai pun la socoteală că banii sunt foarte frumoşi. Pot câştiga şi 1000 de euro pe şedinţă. Să zicem că lucrez 20 de zile, faceţi socoteala. În turism, trebuia să ai grijă de un grup de 40 de oameni, să-i faci să se simtă bine şi la final abia dacă-ţi dădeau un bonus de 100 euro. Nu vă spun ce dificili sunt oamenii într-o călătorie. Mai bine videochat”, e hotărâtă Claudia.

Protejarea de Covid trece prin Mona

Şi industriile ce gravitează în aria medicală au înregistrat vânzări spectaculoase. Poliţele de asigurare, produsele sanitare, măştile de protecţie, dezinfectanţii, toate au fost la mare căutare şi şi-au triplat profiturile.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da faceti ma si voi frustratilor care tot comentati pe aici..faceti si voi ce face aceasta claudia sa ajungeti la veniturile ei..stai ca o s a va dea si voua corona cu foame in stomac sa vezi ce lingeti pragurile la studiouri hahahahha
1
2
sa duduie economia, zic!
1
0
Escule, esti cam vocal pri toate articolele, lasi comentarii cam peste tit pe ubde apuci. Ai oareri despre toate, dar iti putie gura a cacat, si lu nevasta-ta a pula. Esti prost de la distanta, cacatule, luati-as inima in pula pana iti dau lacrimile de durere gunoiule pisat
3
9
Si litoral tv face acum un fel de video chat. Platesc aia de la PSD doar ca nu se uita nimeni. Au o babuta alintata si sclifosita si un mitocan needucat si prost ca noaptea.
6
2
Videochat inseamna sex si placere sexuala online! Videochat-curat, igienic, parfumat!
11
4
Claudia esti cineva, bravo! Ai aprecierea mea, dar vezi ca incep sa iti ia painea de la gura bombardierii, aia nu o sa te lase sa faci una de un leu! Mare grija la concurenta, mult succes in noul job
8
0
Fac bani pentru ca sunt o gramada de labagii!
12
2
In salariul asta de videichat intra si suptul kardanului !? , sau alea sunt ore extra ?
13
4
pai toate fac asta, chiar si cele sub 18 ani, si o fac din casele lor unde stau cu parintii ............. daca asta-i societatea in care traim, asta e, nu ai ce altceva sa faci te faci videochatista, se castiga usor banii, nu trebuie sa faci nimic decat sa-ti arati curu
16
3
Treba lor,daca gasesc prosti care sa le admire si sa le plateasca pentru asa care e problema,oricum nu sunt mai rele decat fetele alea numite politic in functii bine platite de la bugetul de stat sau de primarii doar pentru ca ele sunt amantele unor politicieni cu putere in stat sau primari. Eu cred ca amanta este mai curwa decat o fata care face videochat.
15
2
Tocmai asta e si ideea prostul satului sa faci bani fara sa deschizi cracii
11
3
Imoralitate. Apoi ies pe strada si sunt mari doamne. Asta pana te injura intersectie si acolo iti dai seama cine e
15
2
Bravo Replica, felicitari pentru promovarea valorilor sociale, adevarat exemplu de urmat, articolul Dvs. incurajeaza urmarea unei cariere in videochat. Ce pot sa spun este ca sunteti un ziar sau redactie de toata jena. Ati ajuns sa expuneti nulitatile sociale in stiri importante. Va felicit
31
1
ce miros putorile astea...a branza de capra???cine sa le spele pe jigodii...ce-o fi...bani sa iasa...
14
3
Sa introduca urgent legia videochatului.
11
7
cwrvasaria intotdeauna a scos bani frumosi...
18
0
la nightprowl studio constanta, sa nu ajungeti prin spania fetelor de la burtica perversu ala de vrea sa si bubuie in fiecare seara nevasta hahah
10
0
Ca sa faci video chat trebuie sa ai si ce sa arati. Ce sa faca o babaciune de 32 de ani, fosta lucratoare in turism ??? Pai cand deschid eu cracii, pe client il apuca varcolacii ! Lucratoarea in turism sa se faca camerista si sa vina sa-mi faca curat la locatia mea.
15
4
Cand vinzi sex "meseria" se cheama prostitutie....
17
2
tre sa fi prost tare sa dai 1000 euro sa vorbesti cu o femeie. lol.
35
3
Mancarea la pesti..
16
1
...din domeniul turismului, adica s-au plimbat din pula-n pula.
30
1
Bravo lor .nu ti baga mana in buzunar .cei care intra pe asemenea site uri ,isi asuma asta .platesc ..toata lumea fericita .he he he .
16
3
Toate vin din domeniul turismului
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212