REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viitorul – Astra, un meci greu dar cu mari șanse pentru echipa lui Hagi

Viitorul – Astra, un meci greu dar cu mari șanse pentru echipa lui Hagi

Replica API 4 mai 2018 | 00:23 324

Înaintea meciului din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1, în care Viitorul Constanța va înfrunta, vineri seara, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, jucătorii echipei constănțene și-au manifestat, încă o dată, optimismul, fiind siguri că vor lua și cele 6 puncte necesare pentru amerge mai departe. Valentin Cojocaru, noul portar al echipei de la malul mării, după ce a jucat o perioadă în Italia, a declarat, într-o conferință de presă, că meciul nu va fi deloc ușor:

”O să fie un meci foarte greu și foarte important pentru noi, pentru că suntem în spatele celor de la Astra și trebuie să câștigăm pentru a ajunge deasupra”, a precizat proaspătul portar al echipei lui Hagi. În altă ordine de idei, întrebat cum a fost primit de echipă și dacă s-a acomodat, acesta a afirmat că: ”A fost o decizie inspirată, am fost foarte bine primit, colegii m-au ajutat foarte mult, antrenorii, conducerea a fost foarte aproape de mine, de aceea a fost foarte ușor să mă adaptez și să mă integrez”, a declarat Valentin Cojocaru, portarul care, înainte de a juca la Viitorul, a fost legitimat la Apollon Limassol.

Revenind la meciul cu Astra Giurgiu, antrenorul și managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, la rândul lui, că formația adversă din această etapă este o echipă care merită toată lauda.

”Astra este o echipă care a schimbat antrenorul, nea Gigi (Mulțescu, n.r.) pe care eu îl respect foarte mult, a avut 3 victorii, a schimbat jocul echipei, cu toate că Astra era și înainte o echipă bine organizată, cu Edi (Iordănescu, n.r.), juca un fotbal bun și a făcut lucruri extraordinare în acest an, dar nea Gigi și-a pus amprenta, a schimbat sistemul, a câștigat toate meciurile și sunt într-o formă foarte bună”, a declarat Hagi.

Ca și portarul echipei, Hagi a declarat că jocul cu Astra va fi unul greu. ”Chiar dacă jucăm acasă și am câștigat în meciul tur, și cu ei și cu Iașul, ne așteaptă două meciuri acasă unde trebuie să luăm 6 puncte și să menținem același tonus, aceeași concentrare, aceeași atitudine. Indiferent cine intră, trebuie să dea totul pe teren, trebuie să ne dorim să câștigăm și să jucăm un fotbal bun și ofensiv, să facem mai bine ca ei”, a mai punctat Gheoghe Hagi.

Partida se va disputa vineri, la Ovidiu, de la ora 20.45, pe terenul ”Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”. Clubul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport un autocar (tur – retur), cu plecare din fața Palatului Copiilor din Constanţa. Plecarea autocarului către stadion va fi la la ora 19.30, iar returul va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108