REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viktor Orban, premierul Ungariei, vrea să colaboreze cu Gică Hagi! Ce propunere i-a făcut

Viktor Orban, premierul Ungariei, vrea să colaboreze cu Gică Hagi! Ce propunere i-a făcut

Replica API 15 septembrie 2020 | 23:57 2179

”Regele”, care a rămas perplex după ce Louis Munteanu a refuzat să plece la Fiorentina, a primit o propunere de unde se aștepta cel mai puțin, dar pe care nu a declinat-o din start.

Gheorghe Hagi

Zilele trecute, ”Regele” ar fi fost contactat de către reprezentanții grupării Mol Fehervar, din Ungaria, care i-au propus să preia echipa. La prima vedere, propunerea pare una ireală, numai că Hagi se află în relații apropiate cu gruparea maghiară după ce l-a vândut acolo pe francezul Lyes Houri, la începutul acestui an.

Mai mult, se pare că în acest transfer s-a implicat direct și Viktor Orban. Premierul Ungariei este absolut fascinat de realizările fostului mare fotbalist de la Ovidiu, unde a construit academia, astfel că a spus că-l vrea pe Hagi în fotbalul maghiar, susține ziare.com, citat de digisport.ro.

De altfel, lui Hagi i s-a transmis personal rugămintea șefului Executivului de la Budapesta.

Rămâne de văzut ce răspuns le va oferi Hagi maghiarilor, grupare la care este legitimat în prezent și internaționalul român Adrian Rus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe hotii din Rompetrol, stapanii de sclavi din statiile lor cand ii controlati. Au dat oameni afara, reduc posturile sa fie eficienti economic si pun lumea sa munceasca ca in puscarie. Nu au oameni afara la pompe, nu au timpul fizic necesar sa faca curat, sa dezinfecteze, angajatii vechi pleaca, cei noi chiar dupa cateva zile. Daca vreti sa aveti servicii de calitate reclamatii pe cei de la Rompetrol Bucuresti la OPC ,inspectoratul de munca, nu va mai certati cu scavii de la casele de marcat. Stapinii de sclavi si hotii sunt protejati de legile jegoase PSDiste.
0
0
a pus botul la malai si acum il joaca cum vor ei. gica lacom a vandut meciul celor de la sf. ghgeorghe, jucand acasa, pentru a-I scapa de retrogradare. pacat ca banii I-au luat mintile. avea destui. dar lacomia strica omenia. de acum incolo putem spune ca a fost..
1
0
Mare prost esti ma,adica Gh.Hagi a realizat o mare performanta pentru ca i s-a facut o propunere!!!!,sa accepte si daca este capabil sa ajunga cu Mol Fehervar macar in grupele Champions League si atunci inseamna ca a scos capul in Europa ca antrenor nu ca a realizat o mare performanta.
4
2
Asta denota faptul ca valorile noastre nu sunt in guvern ci in lumea reala. Si mai denota faptul ca nonvalorile pot fi ridicate la orice valoare si tot zero raman! Bravo, Gica! Jos palaria!
7
0
Uite ca se poate sa avem si relatii bune cu vecinii.Fara injuraturi,respect fata de adevaratele valori-poate chiar mai mult decat din partea Guvernului Romaniei...
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108