REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

VILE de ÎNCHIRIAT pentru REVELION, la mare CĂUTARE!

VILE de ÎNCHIRIAT pentru REVELION, la mare CĂUTARE!

Replica API 15 decembrie 2020 | 14:47 2702

De la un simplu search pe aplicațiile de anunțuri ne putem găsi locația pentru noaptea dintre ani. Internetul este plin de astfel de anunțuri cu vile private de închiriat pentru petrecerea de Revelion. Cu greu se mai găsesc câteva locuri.

Oamenii sunt în căutare de locuri cât mai retrase pentru a sărbători în gaşcă trecerea în noul an, chiar dacă petrecerile de acest tip sunt strict interzise. Autorităţile au atras atenţia că de Revelion forţele de ordine vor verifica intens organizarea unor astfel de evenimente. Se preconizează că va fi o noapte cu multe amenzi aplicate.

Amatorii de petreceri de Revelion la cabană mai pot găsi proprietăţi de închiriat pentru noaptea dintre ani la Techirghiol, Eforie Sud, Eforie Nord, Constanța și chiar în stațiunea Mamaia. În funcţie de capacitate şi de dotări, proprietățile pot fi închiriate la preţuri între 2500 şi 9000 de lei.

De asemenea, proprietarii acestor vile dau garanții cu privire la controalele din noaptea dintre ani.

Ferestre cu 3 straturi de geamuri ANTIFONATE

O vilă turistică situată în Techirghiol, se închiriază pentru perioada 30 decembrie - 2 ianuarie 2021, pentru petrecerea de Revelion. Aceasta dispune de toate facilitățile, grătar, foișoare, sală de 60 metri pătrați pentru servit masa, 7 camere matrimoniale. Anunțul se adresa grupurilor de 14 persoane. ,,Vila dispune de 7 camere, un living spațios de 60 de metri pătrați. De asemenea, vila are ferestre cu 3 straturi de geamuri, geamurile sunt antifonate. Dacă nu se dă muzica tare, nu o să existe probleme cu poliția. Dacă nu se deranjează, clar nu are de ce să vină poliția la locație.” a spus proprietarul vilei.

Costul total pentru petrecerea de Revelion poate ajunge și la 8.500 de lei. Desigur, prețul poate fi negociat.

Tot mai multe anunțuri apar la mica publicitate

În Mamaia, la doar 150 de metri de mare, se poate închiria cu 3.500 de lei o proprietate în care pot petrece seara dintre ani pentru 10 de persoane. Imobilul este mobilat şi complet utilat.

Unii prorpietari oferă și contract de închiriere

Cu 1700 de lei pe noapte puteţi închiria o vilă aflată în zona Universității Ovidius, cu 4 dormitoare de lux, living spațios în care încap 20 de persoane, o vilă de vacanţă dotată cu toate utilităţile inclusiv cu internet.

Proprietarul a declarat că nu au existat probleme, până în prezent, cu poliția și nici nu vor exista. De asemenea, proprietarul face chiar și contract de închiriere pentru întrega perioadă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
3
2
Si masinile cu care veniti la petrecere, le puteti ascunde sub pat!In locatii izolate,,nu sar" in ochi!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212