REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: După un şir de gafe, PNL este într-o situaţie limită

Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: După un şir de gafe, PNL este într-o situaţie limită

Replica API 22 mai 2018 | 23:16 364

Liberalul Viorel Cataramă cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situaţie limită. Cererea vine în contextul informaţiilor potrivit cărora Tudor Chirilă este preferat de unii liberali pentru Primăria Capitalei, artistul negând şi catalogând PNL un "partid toxic".

"După un şir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situaţie limită! Lideri importanţi au luat deja atitudine, multi alţii, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignaţi! Ultima informaţie lansată în spaţiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei Bucureşti, dar mai ales reacţia acestuia- denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcţie greşită; opinia publică a sancţionat limbajul duplicitar, lipsa programului şi atitudinea defetistă!" a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, pentru MEDIAFAX.

Cataramă cere demisia liderului PNL sau demiterea acestuia de către partid.

"PNL este un partid mare, cu un uriaş potenţial. Poate învinge PSD prin confruntare directă cu arme ale democraţiei! Este momentul ca Ludovic Orban să demisioneze, în caz contrar este de datoria partidului să-l demită. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamăgit, nu avem dreptul sa ratăm şi ultima ocazie pe care o avem!", a mai afirmat Cataramă.

Acuzaţiile prim-vicepreşedintelui PNL Sector 2 vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora lideri liberali ar fi discutat cu oameni din afara partidului pentru a candida la funcţia de primar general al Bucureştiului. Conform Realitatea TV, Tudor Chirilă este favoritul liberalilor.

Artistul a negat însă orice fel de negociere, acuzând PNL că este o formaţiune la fel de toxică precum PSD sau ALDE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viorele arati groaznic, ce-i brteee, ori ai ceva sidika ? Daca da, da-o urgent lui Ludovik Orbanus sa scapam de el.
1
2
iar ai ratat o femeie de servici , ca altele nu te baga in seama ! dupa esecuri spui lucruri trasnite , mars de aici pui de filipinez !
0
1
Tudor are dreptate ,Pnl sa scape intai de jegurile usl-iste din partid si de tipi ca acest catarama care se vrea doar sef si ,apoi mai vedem. Ps -tipul asta ,catarama,daca se vrea sef sa mearga la o stana.Are o fata de adevarat cioban!
1
1
Catarama este si el un limbric toxic , la fel de hidos precum Orban , Busoi , Gorghiu , Zamfir si alte hahalere jegoase . Panarame ...
4
0
din divizia SS Das Reich.Uitati-va la documentare,aceeasi privire rece,impersonala.Un bandit notoriu,da lectii de patriotism si de economie.Ce sa-i faci mai Catarama,trecutul te urmeaza,de umbra nu poti scapa.
5
0
Catarama tat un hot,,,Elvila am platit tv de doua ori lui Catarama.
4
1
De acord ca Orban a cacat steagul PNL,insa cine are memorie macar cat musca stie ce hram poarta Catarama asta. In regula ,e vorba de lupta pentru ciolan,dar de ce sa se bazeze pe prostia si amneziile romanilor,sa lupte frate intre ei,ca si asa noi nu castigam nimic! Oricum ar fi,cand ai aceleasi ingrediente,ciorba e la fel. Cu aceiasi tipi in susul societatii,ramanem tot in josul Europei,indiferent ca se autonumesc ei de dreapta,stanga sau cum li se scoala,ca tiganii care-si spun regi ca asa li se scoala si lor,din prostia perena.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108