REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă a intrat în grațiile șeicilor. Întâmplare inedită în Kuweit: `A fost un moment de panică totală. Toți au rămas uimiți!`

Viorica Dăncilă a intrat în grațiile șeicilor. Întâmplare inedită în Kuweit: `A fost un moment de panică totală. Toți au rămas uimiți!`

Replica API 22 octombrie 2018 | 10:20 222

Premierul Viorica Dăncilă și-a încheiat turneul în Orientul Mijlociu. Timp de o săptămână a vizitat Turcia, Emiratele Arabe Unite și Kuweit-ul. Peste tot delegația guvernamentală a fost primită foarte bine și s-au semnat acorduri bilaterale în diverse domenii.

Obișnuiți de obicei cu demnitari bărbați, gazdele au acordat de fiecare dată o atenție specială prim-ministrului României. De la programe speciale în onoarea înaltului oaspete, la gesturi de galanterie speciale și chiar spontane.

O întâmplare specială a avut loc în Kuweit. În micul stat din Golful Persic premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit atât cu prim-ministrul, cât și președintele emiratului. Cel dântâi a fost prim-ministrul Statului Kuweit, Șeicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah. După întâlnirea oficială (vezi AICI) acesta a încâlcat toate protocoalele și potrivit unor surse din cadrul delegației române, acesta s-a urcat la volan și a invitat-o pe Viorica Dăncilă în dreapta sa și au pornit așa spre palatul prezidențial.

”A fost un moment de panică totală! Cei de la pază s-au speriat foarte tare pentru că așa ceva nu s-a mai văzut! Toți au romas uimiți”, a relatat sursa citată. Ulterior, cu zâmbetul pe buze, premierul kuweitian le-a spus că a fost vorba de un gest special în onoarea premierului României.

Delegația română se va întoarce în țară duminică seara.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Seicul i-a bagat mana la zuzukz Veoricai. Un gest special !
0
2
A gadilat-o ala putin pe veorica pe bulan pana a nimerit schimbAatorul de viteze
1
5
Cand a vazut-o asa imbracata... si cu un asa "coc"!?..... A plimbat-o prin DESERT: UN GEST SPECIAL in onoarea premierului Romaniei ?!
3
4
Veorica a facut o vezeta de pace si pretenie Kuweit.
3
4
Ce se asteptau, la o rapire in serai, sau...dezamagire totala?
5
4
Toti au romas uimiti!!!Hoo,Hoo,Hehe!!!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108