REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă crede că are şanse împotriva lui Iohannis: 'Este timpul unui președinte femeie'

Viorica Dăncilă crede că are şanse împotriva lui Iohannis: 'Este timpul unui președinte femeie'

Replica API 24 iulie 2019 | 03:31 557

Viorica Dăncilă, desemnată candidatul PSD la prezidenţiale, consideră că are şanse împotriva lui Klaus Iohannis, pentru că românii au nevoie de un preşedinte al consensului, iar cetăţenii pot vedea că este timpul unui preşedinte femeie, scrie stiripesurse.ro

"Da, eu cred că am șanse și în fața președintelui Klaus Iohannis. Am demonstrat că pot fi premierul tuturor românilor, deci pot fi și președintele tuturor românilor, am demonstrat că pentru mine e important consensul, dialogul. Este important acest lucru pentru români. De acest lucru au românii nevoie. Perioada în care am împărțit românii în românii mei și românii altora, guvernul meu și guvernul altora trebuie să înceteze. Am reprezentat țara cu demnitate pe plan extern. Cred că pot să demonstrez că un președinte poate fi un președinte al tuturor românilor, că putem să avem o femeie președinte, cred că cetățenii pot vedea că este timpul unui președinte femeie", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa vezi trebuie doborata si bagata sarman rat ca altufel darama si cotineata
2
0
tot calda in gura esti , sau ti-au cazut dintii si intra curentul....
1
4
mai analfabeto jegoasa las-o pe Kovesi in pace- oricum nu vei scapa de puscarie, in curand ii vei tine de urat detinutului draknea. Daca ai avea putina minte ai realiza ca nu te ridici, intelectual vorbind, la degetul mic de la piciorul stanga al lui Kovesi.Legat de presedentie, in veci nu vei ajunge, intre tine si actualul presedinte sunt diferente de la pamant la cer. Daca nu esti capabila, nu ajuta mintea, nu poti face nimic bun ptr ceea ce ai fost plantata, macar nu face rau
9
1
Proasta satului in fruntea statului!
12
1
Astea sunt povesti de adormit copiii.
8
1
tu stii cel mai bine ce gust are cacatul meu ala moale. Ia si azi portia !!!
10
1
bagati-ai pula in mormantul ma-tii , nevasta-ta suge pula la summerland pe 50 de euro si tu mananci cacat , ghertoi carpatin ! esti de cacat pe strada , te stim de la prietenii tai .
1
11
Adica sa inlocuim un babalau cu o babaloaica? Macar Iohannis arata bine ca statuie, Veorica nu si nu ! PSD a dat cu mucii in geam, cum sa lasi sa candideze o tipa ce e buna doar la munca de birou,cu pixul si calculatorul,fara sa vorbeasca sa nu o dea-n bara? E limpede ca nici sifonierul Iohannis dar nici dulapiorul pe rotile Veorica nu vor lua voturi multe si din pacate vine la putere fascistul Barna. Atunci va fi cacarea secolului,comunism am avut,vom avea alta dictatura. Sau poate va iesi un altul mai destept. E incurcata treaba,caci romanii oricum voteaza cu curul si la emotie,nu gandit .
1
7
Fa Veorico , tu nu vezi ca esti proasta, pai astia te baga in fata ca sa pierzi alegerile si sa scape de tine, nu va mai auzi nimeni de tine in veci, daca o lasi pe Firea vei dovedi ca esti o femeie desteapta
8
1
Ba daca iese subspecia asta si presedinta,eu chiar plec din tara si uit limba asta.............
10
0
pentru fraierii de mai jos, voi nu vedeti ca e blat cu neamtul, pai cum altfel il poti ajuta sa castige decat daca o pui pe viorica contracandidata!
7
6
Mai baieti, puneti mana pe lopeti si sapati-va mormantul ca va trebuie o groapa tare adanca sa incapeti toti. veorica, proasta statului, nu a satului o sa va puna crucea pe mormant! Bucuria cea mai mare este ca v-o faceti cu mana voastra, sau faceti pe mana lu' veorica! O sa rada si cur-cile de voi, papagali rosii!
15
1
barbatul femeie sau femeia barbat?
11
1
dauna totala la alegerile prezidentiale.nu o sa votez creatura asta.nici in turul 2 nu intrati
15
0
Hai sa rezumam: ai facut doi ani pe proasta sub comanda lui Dragnea. Azi, oricate Oxforduri sau Sorbone ai absolvi - magna cum laude - e inutil. In satul tau, adica in Romania, te stie lumea de "proasta satului". De aceea s-a nascut si proverbul "nimeni nu este profet in satul sau". Realist vorbind, ai ZERO sanse!
13
0
PSD a facut o alegere catastrofala! Mai rau nu se putea. E pacat de cei ce au crezut in partidul asta. Propunerea cu Dancila e o ofensa la adresa alagatorilrt PSD. Nu mai votez in veci...
13
0
Orice om ii este teama daca veorica nu ajunge presedinte. Cine stie ce prapad face la nervi fara dragnea s-o tina ...
14
0
Vrabia malai viseaza
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108