REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă iese la atac: din cauza lui Orban nu au copiii alocațiile majorate

Viorica Dăncilă iese la atac: din cauza lui Orban nu au copiii alocațiile majorate

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 1145

Fostul premier Viorica Dăncilă acuză Executivul condus de Ludovic Orban că a făcut tot ce-a putut ca să blocheze și să întârzie noua majorare a alocațiilor votată de PSD și că, din această cauză, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocații de 300 de lei.

Viorica Dăncilă

”Împreună cu bucuria firească de pe chipurile celor mici, Ziua Copilului vine pentru noi, adulții, cu mesajul că e nevoie să facem mai mult pentru generațiile viitoare. Ca premier al României am înțeles bine acest mesaj și de aceea, în primăvara anului trecut, Guvernul pe care l-am condus a majorat alocația pentru copii de la 84 de lei la 150 de lei. La acea vreme, cu susținerea PNL! Dar dacă noi am făcut atunci tot posibilul pentru a găsi resursele financiare, fără să ne plângem și să căutăm justificări că nu se poate, guvernul Ludovic Orban a făcut tot ce-a putut ca să blocheze și să întârzie noua majorare a alocațiilor votată de PSD. Din cauza guvernării liberale, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocații de 300 de lei pe lună”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă, scrie stiripesurse.ro.

Ea adăugă că nici în prezent, ”când în mod evident familiile din România au nevoie de bani în plus, iar restricțiile privind deficitele bugetare s-au relaxat în toată Europa în condițiile crizei coronavirusului, guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocațiile”.

”În mod evident, prioritățile PNL sunt altele, fără legătură cu pregătirea unui viitor mai bun pentru copiii României. De 1 iunie, urez la mulți ani tuturor copiilor, iar guvernanților actuali le cer să facă ce trebuie pentru noile generații”, a conchis fostul premier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumoasa femeie.
0
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
1
1
mananci kakat proasta satului , din cauza voastra futuva in gura ciuma rosie
10
2
Degeaba vrei tu si Liviu Dragnea sa maritii NIVELUL DE TARAI AL ROMANILOR...Pentru ca acestia ...NU VOR..!!!!..
3
5
Astia sant cei care sant azi la guvernare..DE UNDE STITI VOI..cei care ii pupati in kur pe basitiii johanistii ca nu sant Banii pentru ALOCATII !!!????..Ca pDL a imprumutat mai multii BANII DECAT PSD IN 3 ANII DE GUVERNARE in 6 LUNII????!!!!!..
2
8
Maimuto, sezi dracului pe curul tau ca suntem satuli de prostia pe care o emani!
13
1
draga veorico eu stiu un proverb, cu prostul si cu fuduleala. Tu nu esti fuduleala...
9
2
Anularea pensiilor si salariilor speciale,salariilor de 9000 ron date unor primari analfabeti de comune si sate,si ,mai ales,tragerea la raspundere penala si plata cu secchestru pe avere a lui dracila,dragnea,ciordache,soferul ala ydiot serban,pesede,ptr subminarea economiei nationale,grup infractional organizat!
11
2
Cerem anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
9
2
De ce nu spune de unde sa dea Guvernul banii ptr a dubla alocatiile, niste tradatori de Tara sunt daca urla de dimineata pana noapte a ca vor dublate alocatiile.. doar ca Orban nu vrea
10
2
Mizerabila si proasta ce esti! esti o mizerabila nenorocita ! numai tu de n'ai mai vorbi. Tu ai fost cel mai prost si incompetent premier pe care Romania l'a avut vreodata. Ai identificat tu fonduri? Mizerabila ce esti !! O inculta si toanta ce rar mai poti vedea.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108