REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorica Dăncilă îi dă INTERZIS lui Victor Ponta, după ce fostul premier ar fi vrut să meargă la Congresul PSD: 'Acolo trebuie să participe membrii PSD'

Viorica Dăncilă îi dă INTERZIS lui Victor Ponta, după ce fostul premier ar fi vrut să meargă la Congresul PSD: 'Acolo trebuie să participe membrii PSD'

Replica API 19 iunie 2019 | 04:16 387

Victor Ponta a spus, marți seara, la România TV, că ar accepta să meargă la Congresul PSD de la sfârșitul lunii, dacă va fi invitat. Însă, noua șefă a fostului său partid, a anunțat că cel care a pus-o pe listele pentru europarlamentare nu are ce căuta la evenimentul de pe 29 iunie.

”Nu am să îl invit pe domnul Ponta la Congresul PSD pentru că acolo trebuie să participe membrii PSD. Singurul care o să fie invitat o să fie Călin Popescu Tăriceanu, partenerul nostru de alianță. E normal ca la congres să fie doar cei din alianță.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula cu fiica-ta la palace ! atat ti-a mai ramas , jigodie comunista ! de pensiile speciale nu se atinge nimeni , securist hidos ! muie ma-ta !
2
2
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
2
2
pe cine mortii ma-tii ameninti ? te crezi la fuiorea la snc , la foscolo , javra nu te uit cand ne urmareai sa nu luam cartofi in sac de la ciocarlia cand mergeam la agricultura . Fututi gura ma-tii de nemernic , te dai anticomunist jigodie , uiti ce faceai .
5
4
Poate sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!
4
7
jeg asiatic ce esti!
3
1
Ponta se va duce la congresul usr. El zice ca acolo ar vrea , la Macron. Zice el...
1
3
Cu alte cuvinte puie monta!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920