REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viorica Dăncilă își recunoaște GAFA: ce s-a întâmplat pe site-ul Guvernului

Viorica Dăncilă își recunoaște GAFA: ce s-a întâmplat pe site-ul Guvernului

Replica API 30 iulie 2018 | 01:20 397

Mesajul transmis, de Ziua Imnului, de premierul Viorica Dăncilă a fost modificat pe site-ul Guvernului, astfel încât greșeala legată de "Câmpia Libertății" a fost corectată, fiind scoasă cu totul precizarea, potrivit stiripesurse.ro.

“Marcăm astăzi Ziua Imnului Național al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. "Deșteaptă-te, române!" le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinței împlinite a românilor de unitate.Astăzi, ”Deșteaptă-te, române!” este imnul nostru național și ne emoționează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioților noștri", se precizează în mesajul postat, la ora transmiterii știrii, pe site-ul Guvernului.

În mesajul inițial se arăta: “Marcăm astăzi Ziua Imnului Național al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. "Deșteaptă-te, române!" le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertății de la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinței împlinite a românilor de unitate. Astăzi, ”Deșteaptă-te, române!” este imnul nostru național și ne emoționează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioților noștri".

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în mesajul transmis inițial, de Ziua Imnului, vorbind despre "cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertății de la Alba-Iulia". Câmpia Libertății se află la Blaj, nu în Alba Iulia, iar adunările naționale de aici au avut loc în 1848.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
proasta ca proasta ,dar sa ai si consilieri prosti ,rude prieteni ale politicienilor PSD, care au lipit afise in campanie, cu diplome cumparate si cu pregatire de sc. generala I-IV. M-ie scarba, plec in Vanuatu si ma stabilesc in Port-Vila. VEORICO stii unde este situat acest stat ? Langa PRISTINA in apropiere de Fidji.
5
0
Nu e prosta noastra Saracuta,e prosta PSD si a lui Dragnea sa Teleormanizeze RO,ca tare prosti am ajuns,acuma cred ca ia vandut Basescu flacara violeta sa nu recunoasca cu ce Proasta defilam.
3
0
Ce a recunoscut ca n- am inteles? Ca nu stie istorie, geografie, cunostinte generale,sau ca cineva, special i- a facut textul, iar ea l-a citit mecanic!? Daca dupa N expuneri publice cu informatii eronate si gesturi penibile nu realizezi in ce situatie delicata te afli, inseamna ca esti lipsit de constiinta.O fi o calitate sa fii premier...altfel nu se explica.
6
0
O tradeaza si fata!!!
8
0
Ea este prostuta noastra! Dar nu inteleg de ce nu o trage cineva de maneca sa-i spuna adevarul. Oricat de dureros ar fi! Oare membrilor familiei nu le este jena cu ea?
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108