REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă, prima măsură în scandalul momentului. Ministrul Justiției, chemat de urgență în țară

Viorica Dăncilă, prima măsură în scandalul momentului. Ministrul Justiției, chemat de urgență în țară

Replica API 13 februarie 2018 | 00:47 424

Viorica Dăncilă

Prmeierul Viorica Dăncilă a anunțat luni, după ședința de la PSD, că îi va cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să se întoarcă în țară, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Vlad Cosma și de Mihaiela Iorga Moraru. Ministrul Justiției Tudorel Toader se află într-o vizită oficială în Japonia, unde ar fi trebuit să stea până vineri.

„Îi vor cere domnului ministru să se întoarcă cât mai repede în România, având în vedere ultimele informații din spațiul public. Mi se pare normal ca ministrul Justiției să se afle în țară”, a spus Dăncilă, după ședința BPN.

Totodată, Dăncilă a spus că nu a avut loc nici o discuție cu Klaus Iohannis pe marginea acestui subiect, dar „dacă dl președinte va dori o discuție, bineînțeles că voi fi de acord”.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat mai e un set ?
1
0
Tantita de Videle, o alta supusa Dictatorului si Penalului Dragnea ! Ce fata are !?
2
1
Pe 15 are termen dragnea poate se amana sa mai stau o luna pe la guvern ca imi place ca imi zice lumea sarumana doamna prim ministru.mie imi spune.
2
1
Ce mooie de sluga umila are!!!
3
1
Lasati ministru sa-si faca traba unde este cand revine luati-l la intrebari
3
0
Bravo ne fute Videle,Teleormanu pe toti la pilea goala si cei din PSD nu misca in front ca ii rupe P--a lui Dragnea,ca ce tara de prosti am ajuns.
4
1
Educati-va parintii, copii, vecinii si tot neamul sa tina minte toate relele facute de un partid care sprijina pe fata hotii, imparatii si baronii. Trimiteti tinerii la vot, ca nu mor daca lipsesc 2 ore de pe net. Votati schimbarea acestor banditi si al acolitilor lor de la putere.
5
0
In concluzie,premierul Ro cheama urgent ministrul justitiei in tara in apararea unor penali.Iorga morar cercetata penal si clanul Cozma, de la Ploiesti,condamnati penal.Ce dracu tara suntem,pe cine dracu am ales sa ne conduca?
4
0
au construit psd-istii. Cine nu ii lasa sa fure face parte din statul paralel. Cine arata ca nu sunt interesati decat sa obtina avantaje materiale eludand justitia, face parte din statul paralel. Deci statul paralel este format din cei care se opun ca psd-istii sa fure. Asa intelege orice om normal.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108