REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viorica Dăncilă: Sunt hotărâtă să candidez la preşedinţia PSD la congresul din 29 iunie

Viorica Dăncilă: Sunt hotărâtă să candidez la preşedinţia PSD la congresul din 29 iunie

Replica API 14 iunie 2019 | 02:09 420

Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat joi, la Parlament, că a decis să candideze la şefia partidului, la Congresul din 29 iunie, fără a veni cu o anumită echipă alături, afirmând că ar fi "o abordare incorectă faţă de toate colegele şi toţi colegii".

"Da, eu sunt hotărâtă să candidez, dar aceasta nu împiedică alţi colegi sau alte colege să candideze. Sunt hotărâtă să candidez pentru că eu cred pot să aduc echilibrul în acest moment, pot să aduc consens şi pot să am o abordare care să unească organizaţiile PSD, şi să dea un impuls fiecăruia ca să ne mobilizăm pentru alegerile prezidenţiale. Pentru că eu chiar cred că pot face acest lucru, iar dincolo de persoane este important ceea ce putem să facem în perioada următoare, astfel încât PSD să câştige alegerile. Eu nu voi merge cu o echipă, nu voi veni în faţa congresului să spun: 'Eu candidez la preşedinţia partidului în condiţiile în care preşedintele executiv este X, secretarul general este Y', pentru că această abordare mi s-ar părea o abordare incorectă faţă de toate colegele şi toţi colegii mei. Lista este deschis şi am aceeaşi susţinere pentru toţi colegii şi toate colegele. Eu am vorbit în numele meu şi sunt convinsă că cei care vor candida şi la preşedintele partidului şi la preşedinte executiv şi la secretar general sunt oameni de valoare şi care pot face faţă cu succes acestor funcţii", a declarat Viorica Dăncilă la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te alege mata si pupincuristi care nu prea mai sunt
3
0
Eu salariu il am acelasi de 15 ani,la privat.Cu ce s-a modificat compozitia chimica a calciului de la aceeasi firma,zdrovit,pe care anul trecut l-am cumparat cu 9 lei iar azi de la farmacia CATENA ,cu 19 lei .Chiar asa s-a ajuns sat fara caini ,fiecare maresc preturile dupa cat de lacomi sunt fara rusine si nu cu un procent anume ci DUBLU.
3
0
la al cinspelea sex veorica s-a ales
4
0
Veoryka, aceasta closca nauca, cocotata in varful movilei de balegar ....
7
0
Dancila are cele mai mari sanse la presedintia PSD asta daca nu candideaza si autoproclamatul reprezentant ai intelectualilor veritabili din PSD cei care nu au facut facultatea la FF sau la apelul bocancilor donmul CATALIN. RADULESCU zis si mitraliera.
3
0
Nu m-am dus la vot pentru legile justitiei sau sa blamez psdul la europarlamentare...eu am vrut ,simplu, sa nu mai vad o PROASTA in fruntea tarii...dar ea rezista,ba frate! DATI-O BA JOS DE ACOLO!Fiecare clipa in fruntea tarii ne creeaza un prejudiciu de imagine aproape insurmontabil....ce este mai trist este ca oligofrenei asteia ii va aparea numele in cartile de istorie...Ba psdeule chiar nu ai un alt oligofren mai mic de pus in fruntea noastra?
6
0
Bravo Veorika. La asa partid, asa leader. O sa ne distram trist PROASTO!!!
6
0
Poate sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!
7
0
la cat de inconstienta esti nu m-ar mira nimic legat de tine. Nulitatile , lipsite de gandire, au impresia ca se joaca cu papusile. Incredibil, nu ai ionteles absolut nimic
7
0
of-of, mai-mai! bleah!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108