REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Virgil Chițac îl laudă pe Donald Trump!

Virgil Chițac îl laudă pe Donald Trump!

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:48 410

Senatorul Virgil Chițac îl laudă, într-o postare pe facebook, pe președintele SUA, Donald Trump! ”Începând de ieri, războiul comercial SUA - China a intrat într-o nouă etapă. Administrația Trump a impus tarife vamale de 10% pe importuri chinezești, de 200 de miliarde de dolari. Chinezii vor răspunde cu taxe pe produse americane, în valoare de 60 de miliarde. Dacă în prima fază am asistat la măsuri simetrice pentru produse valorând 50 de miliarde, ce avem acum e cu mult peste, semn că tensiunile escaladează.

Sancțiunile actuale vizează bunuri de consum precum calculatoare, becuri, panouri solare etc. Negocierile, începute cu câteva săptămâni în urmă, s-au anulat atunci când chinezii au avut confirmarea că a doua rundă de sancțiuni va apărea. Americanii se gândesc deja la al treilea val, care va lovi în produse importate din China de aproximativ 267 de miliarde, adică ce a mai rămas din totalul importurilor anuale care depășește ușor 500 de miliarde de dolari.

E greu să te pui cu americanii, pentru că vor învinge întotdeauna. Dacă vei ajunge o țintă pe radarul lor, te vor toca economic până când, încet dar sigur, vei dispărea. Aviz amatorilor care, apropo, s-au speriat și au dres-o cu legea offshore.

Nu sunt fanul lui Trump! Din contră! Chiar nu cred că America trebuie condusă cu judecăți contabile, dar are dreptate”, spune Chițac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dau postacii useristi. Bai voi cu ce veniti la primarie? gasca aia care strangea semnaturi? au juma din ei facultate terminata si job? sau vreti puterea asa fara vreun merit profesional in viata?mai bine aleg fagadau un hot cult sau chitac un oportunist arogant, decat sa aleg un habarnist fomist dupa putere. Pana si MRI e mai bun, dar se concentreaza pe transilvania ca aici pesedeu va domina multi ani din pacate.
2
2
Decat FAGALAU, mai bine si asta primar
4
4
Cum ai ajuns domnule senator intr-un timp atat de scurt ? N-ai nici un merit.
7
4
Ce primar am fi avut in locul lui fatalau, dar jegosii de pensionari au ales spaga. Trump e cel mai bun presedinte de multi ani incoace, de exemplu idiotul de oboama a promovat negrii si minoritatile sexuale si in rest n- a facut nimic.
7
4
Pai Tramp cu Chitac sunt prieteni apropiati. Chitac era vataf la academie in vremea in care Tramp n-a auzit de el
6
0
Chitac e pragmatic. Skipper de barca. Te respect, Amirale. Trump e pragmatic. Sunt fan Trump de dinainte de a fi ales si-s incantat ca a confirmat. Sunt fan America. Si-s fan Chitac. A fost ales , inclusiv cu votul meu. Si sper ca va mai fi. Restul, votati F. Cu F, de la Fuckyourself.
6
6
o iau pe ma-ta la pula pana se caca imprastiat.
2
9
Nu mai chitai, bai sobolan de canal ce esti!
7
7
Si atunci de ce il acuzati pe Nastase ca a semnat ontractul cu Bechtel? IPOCRIZIE!!! La alegeri, cei care astazi contesta varianta PSD a legii offshore, vor acuza ca PSD a vandut pe nimic gazele la americani! Asta inseamna lupta politica? In chestiuni nationale ar trebui sa vorbim aceeasi limba.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108