REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Viteza neadaptată pe timp ploios face victime: două accidente, un bărbat a MURIT!

Viteza neadaptată pe timp ploios face victime: două accidente, un bărbat a MURIT!

Replica API 7 noiembrie 2017 | 00:00 539

În câteva zile

În câteva zile

Un teribil accident rutier a avut loc la Tariverde din pricina neadaptarii vitezei la condițiile de drum, în dimineaţa de luni, 6 noiembrie anul curent, implicate fiind un autoturism şi un microbuz de transport persoane. Din nefericire, o persoană a decedat şi alte 5 au ajuns la spital. La finele săptămânii trecute, un alt accident rutier s-a produs tot pe fondul neadaptării vitezei. Atunci o mașină a intrat în copac, o tânără ajungând la spital.

Mai exact, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în jurul orei 6.11, pe Dn22, în dreptul localităţii Tariverde. Persoana care a sunat la 112, a precizat că este vorba de un accident rutier soldat cu 4 victime. S-au alertat şi direcţionat către faţa locului un echipaj SMURD tip C1 din Constanţa, un echipaj SAJ C2 din Constanţa, 3 echipaje B2 din Cogealac, Năvodari şi Constanţa. La locul solicitării au fost găsite două autovehicule, fiind vorba despre un autoturism marca Renault şi un microbuz, care au intrat în coliziune, din care au rezultat mai multe victime.

Dintre acestea, un bărbat care se afla în autoturism a decedat. 5 dintre victime erau conştiente, cu politraume, care au fost transportate la spital, iar alte 3 au refuzat acordarea de îngrijiri medicale. ”În urma accidentului rutier produs astăzi, 06.11.2017, în apropierea localității Tariverde, la UPU au fost aduse 9 persoane. Deocamdată, o singură persoană a fost internată. Este vorba despre un bărbat de 47 ani , policontuzionat cu traumatism cranio cerebral acut închis, mic hematom intracerebral și traumatism toraco pulmonar dar și de coloană lombară .

Pacientul se află în momentul de față internat în secția Neurochirurgie. Alți 4 pacienți sunt încă supuși investigațiilor de specialitate. Ceilalți au fost diagnosticați cu leziuni minore și externați, cu recomandări la domiciliu”, potrivit cadrelor medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Viteză neadaptată la carosabil umed: două accidente în câteva zile!

Potrivit oamenilor legii, un şofer a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanţa către Tulcea. Ajungând la intersecţia cu DC77, în curbă, din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma impactului, pasagerul din dreapta spate a autoturismului a decedat.

Acesta avea 49 de ani. Alte persoane au fost rănite, atât din autoturism cât şi din microbuz. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Amintim și faptul că un alt accident rutier s-a produs din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, în noatea de 3 spre noiebrie anu curent.

Potrivit poliţiştilor rutieri, un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autoturism pe strada Traian, dinspre Agigea către Mangalia, în Eforie Nord. Astfel, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi a intrat cu maşina în copac. Rănită a fost o pasageră în vârstă de 22 de ani, care se afla pe locul din dreapta faţă! Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt. bobe scu O sa-ti vina si tie randul, boule, nu scapi.
0
0
2 prosti mai putin !
1
0
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108