REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vlădoi promite bătrânilor din Murfatlar sprijin financiar pentru plata medicamentelor

Vlădoi promite bătrânilor din Murfatlar sprijin financiar pentru plata medicamentelor

Replica API 7 iunie 2012 | 00:00 195

Prima măsură socială după ce va fi ales primar:

Prima măsură socială după ce va fi ales primar:

Cu câteva zile înaintea alegerilor pentru Primăria Murfatlar, candidatul PNL la postul de primar, Ion Vlădoi, ne-a dezvăluit într-un interviu care sunt planurile sale pentru oraş, dacă va câştiga scrutinul din 10 iunie.

Reporter: Domnule Vlădoi, alegerile se apropie cu paşi repezi. Aveţi o listă de măsuri pe care vreţi sa le luaţi dacă veţi fi ales primar?

Ion Vlădoi: Ca proiecte prioritare ne vom ocupa de asfaltarea tuturor drumurilor din Murfatlar şi Siminoc, dar după branşarea la apă şi canalizare, nu înainte, cum se face acum, ca să se strice tot ce s-a făcut iniţial. De asemenea, în două săptămâni vom înfiinţa în Murfatlar o Societate de gospodărire a oraşului, unde vom angaja peste 100 de oameni din oraş, ca drumari, zidari, instalatori şi alţi meseriaşi.

Rep.: Cum veţi rezolva problema locuinţelor şi a preţurilor la utilităţi?

I.V.: Am stabilit deja să preluăm terenuri de la Ocolul Silvic şi MApN pentru acordarea de locuri de casă tinerilor, în folosinţă gratuită. Cu sprijinul miniştrilor PNL din Actualul Guvern, vom construi blocuri ANL si locuinţe ieftine pentru tineri. Preţul unui metru cub de apă va scădea din septembrie, şi am soluţii în acest sens.

Rep.: Pentru copii şi vârstnici ce proiecte aveţi?

I.V.: După ce voi prelua mandatul de primar, vom deschide centrul medical de permanenţă, prin obţinerea finanţării de la Casa de Asigurări. Bătrânii si persoanele nevoiaşe vor primi subvenţii pentru medicamente. Pentru cei mici vom face o grădiniţă cu program prelungit şi vom acorda burse şi transport gratuit pentru elevi.

Rep.: Sună frumos, dar în campanie toţi candidaţii promit. Ce garanţie le daţi oamenilor că o să vă ţineţi de cuvânt.

I.V.: În oraşul nostru, toată lumea ştie că sunt om de cuvânt. Mulţi îmi reproşează că nu prea zâmbesc. Dar cum aş putea să fiu nepăsător când văd ce mult s-a degradat viaţa oamenilor din Murfatlar? Până acum am demonstrat că tot ce am realizat în viaţa e făcut numai prin munca mea şi a familiei mele. Acum în campanie, unii contracandidaţi inventează tot soiul de minciuni despre mine. Le este teamă că voi veni la Primărie şi voi face publice toate contractele dubioase.

Rep.: Spuneţi-ne pe scurt proiectele pe termen mediu pe care le aveţi în vedere pentru Murfatlar.

I.V.: Vom deschide un obor săptămânal de animale şi cereale, vom face o zona comercială la descărcarea autostrăzii în zona Siminoc, precum şi un parc industrial în zona portului. Blocurile vor fi reabilitate termic cu fonduri UE, vom aduce conducta de gaz în oraş, iar taxele şi impozitele locale se vor reduce la pragul minim.

Rep.: Văd că aveţi o sumedenie de proiecte. Vă dorim succes. Aveţi un mesaj pentru alegători?

I.V.: Să nu se lase manipulaţi şi dezinformaţi înainte de vot. Să aibă încredere că voi fi un primar devotat oraşului nostru. Pe 10 iunie avem un singur tur de scrutin şi o singură şansă. Orice vot contează.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108