REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Voiculescu: Guvernul a aprobat instituirea cadrului legal pentru testarea COVID-19 în farmacii

Voiculescu: Guvernul a aprobat instituirea cadrului legal pentru testarea COVID-19 în farmacii

Replica API 27 martie 2021 | 21:13 2241

Guvernul a aprobat instituirea cadrului legal în vederea testării pentru COVID-19 în farmacii, a anunţat, joi, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu

"Astăzi, în şedinţa de guvern am aprobat instituirea cadrului legal pentru testarea în farmacii. În perioada următoare, chiar mâine, avem discuţii la Ministerul Sănătăţii cu reprezentanţii farmaciilor, pentru ca testarea cu antigen să se poată face în farmacii. E un pas important care merge spre testare în masă, testarea oricui are această nevoie, dorinţă. Ea se va putea face la un preţ scăzut, negocierile sunt în curs. Avem de astăzi, după ce ordonanţa de urgenţă va apărea în Monitorul Oficial, şi baza legală pentru acest lucru", a precizat Voiculescu, după şedinţa de guvern, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce l-a recomandat pe asta, ca frumos nu e , destept nu e, talent nu are si ne mai ia si la misto razand ca o sa ne dea vestea cea mare.Ca sa razi de necazul natiunii insemana ca-ti ploua prin acoperis si doamne fereste de o inundatie cerebrala.La astia nu se fac teste psihologice, intreb pentru un prieten.
2
0
Stiti cumva daca trebuie sa luam si pacientii acasa dupa ce ii testam in farmacii?
1
1
Astia de la usr sunt handicapati toti
3
0
Da, asistenta de farmacie, cea fara facultate. Farmacistii sunt angajati fictiv. Dar cine sa-i controleze? ITM, Colegiul care e mana in mana cu patronii de farmacii, Casa de sanatate care e mana in mana cu patronii de farmacii, parchetul? Nu. De ani de zile sunt lasate sa functioneze fara farmacist in farmacie,asa cum spune legea.Nu cred ca gasiti farmacist in satele si comunele din tara.Chiar si lanturile nu au farmacisti deajunsi.II chinuie pe cei pe care ii au fara sa le dea concedii,fac si tura colegei cand aceasta lipseste sau e in concediu medical,e groaznic pt farmacistii angajati.
7
2
Si cine sa citeasca si sa interpreteze testele ,asistenta de farmacie?
11
1
Impostorul asta inca n-a fost dat afara? Javrele useriste se agata cu dintii de scaune.
8
2
Capcana. Ne testam si acolo ca e comod si in urma testelor va creste numarul de "cazuri" iar dupa "incidenta" crescuta iar stam in casa. Asta e smecheria cu "testati, testati, testati". Testati ca in casa voi sa stati. Nu prea vor astia sa incheie pandemia, le place asta. Dupa care vine criza economica si iar ne tin sub control prin lipsa banilor si fara sa gasim de munca. Asta cu testarea era bine acum un an. Tarziu. Intre timp ne vaccinam dar se pare ca nu conteaza nici asta pentru ei. Acasa deci vor.
9
1
Incapabilule ... au murit carbonizati zeci de pacienti la spitalul Matei Bals si tu ca o pizda nespalata inca nu ti-ai dat demisia ! Hemoroid USR-ist !
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212