REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vom avea suporteri la meciul România - Norvegia! Cine poate intra la meci

Vom avea suporteri la meciul România - Norvegia! Cine poate intra la meci

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:00 464

Federația Română de Fotbal a emis un comunicat prin care a anunțat că la meciul România - Norvegia de pe Național Arena pot asista copii sub 14 ani.

Naționala României a fost sancționată de UEFA să joace cu porțile închise partida de pe teren propriu împotriva Norvegiei.

Decizia a venit după ce doi suporteri români au intrat pe gazon la meciul cu Spania, iar înainte de aceste incidente au existat mai multe scandări xenofobe și petarde aruncate în teren. În plus, România era recidivistă la acest capitol și era aproape imposibil să scape de sancțiunea Comisiei de Disciplină a UEFA.

„Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ!”

Totuși, Federația a recurs la cea mai bună soluție posibilă și a făcut publică informația conform căreia copiii care nu au împlinit încă 14 ani îi pot încuraja pe „tricolori”.

„Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România - Norvegia (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

- Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori;

- Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori” - Comunicat oficial FRF (Mai multe detalii aici).

Pe lângă partida cu Norvegia care va fi cu porțile închise, UEFA a mai dictat o etapă cu porțile închise, sancțiune care se va activa dacă vor mai exista incidente provocate de fani în următorul an.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care saboteaza meciurile nationalei nu patesc nimic?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108