REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vor încasări RECORD, dar îşi ALUNGĂ clienţii: cum se poartă comercianţii din Piaţa Ovidiu

Vor încasări RECORD, dar îşi ALUNGĂ clienţii: cum se poartă comercianţii din Piaţa Ovidiu

Replica API 24 mai 2016 | 23:40 388

Clientul nostru, stăpânul nostru? Aiurea!

Clientul nostru, stăpânul nostru? Aiurea!

Comercianţii din Piaţa Ovidiu vor să aibă încasări cât mai mari, ca orice alt antreprenor de altfel, însă nu depun eforturile necesare în acest sens. Mergând pe ideea „cine vine, vine”, ei nu s-au pregătit în nici un fel pentru avalanşa de oameni ce aveau să ia zona cu asalt în seara de 21 mai, ceea ce s-a şi întâmplat. Acest weekend a fost încărcat cu evenimente care au scos din case un număr impresionant de constănţeni. Aceştia au venit ba la Festivalul Scoicilor, ba la Noaptea Muzeelor, aşa că au dorit la un moment dat să se oprească la un local din zonă pentru a servi masa sau pentru a bea ceva rece, însă s-au lovit de indiferenţa şi lipsa de spirit antreprenorial a comercianţilor.

Odată ce temperaturile au urcat în termometre pentru constănţeni, aceştia au profitat de ocazie şi au început să îşi petreacă tot mai mult timp desfăşurând activităţi în aer liber. În acest context, activităţie organizate în acest weekend în Piaţa Ovidiu au fost foarte bine primite de locuitorii urbei. Festivalul Scoicilor, Noaptea Muzeelor, sunt doar câteva din evenimentele care au scos oamenii din case. Aceştia au vizitat în număr mare muzeele din oraş, însă atunci când au vrut să poposească la un local pentru a consuma ceva de băut, au avut „surpriza” de a fi serviţi cu replici de genul „trebuie să aşteptaţi” 30 de minute pentru a vi se lua comanda”, „nu avem decât (!!!) bere caldă”, „nu avem oameni” ş.a.m.d. Nu numai că nu erau pregătiţi pentru un aflux mare de oameni, dar se şi comportau cu majoritatea de parcă ei ar fi la dispoziţia lor şi nu invers. Astfel, ei au lăsat de-o parte sloganul „clientul nostru - stăpânul nostru” şi au făcut tot posibilul să scape cât mai repede de „povara” pe care aceştia o reprezentau. „Cele mai multe dintre localuri, care serveau şi mâncare, în jur de ora 12.00 - 1.00 erau depăşite de situaţie. “Dacă vreţi să comandaţi de mâncare trebuie să aşteptaţi cel puţin jumătate de oră până vă iau comanda. Sunt mulţi alţii înainte şi nu avem oameni”. Nici băuturile nu erau bagate la rece, iar angajaţii, cu feţe posomorâte, făceau tot posibilul să ignore clienţii şi să strângă mesele, în ideea că poate vor pleca şi închid si ei”, ne-a relatat o tânără care a participat la evenimentele din Piaţa Ovidiu şi când a călcat pragul unor localuri s-a izbit de indiferenţa angajaţilor.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108