REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Votanții STAU LA COADĂ, la secțiile din Constanța!

Votanții STAU LA COADĂ, la secțiile din Constanța!

Replica API 26 mai 2019 | 15:03 355

Județul Constanța se află printre județele fruntașe la prezența la vot, potrivit datelor actualizate în permanență de Biroul Electoral Central. De altfel, constănțenii s-au îndreptat către secțiile de votare în prima parte a zilei, drept dovadă și imaginile surprinse în secții, în jurul orei 11,00.

Imaginile au fost surprinse la Școala Gimnazială nr. 12, din zona Dacia, dar și la Școala Gimnazială nr. 8, unde sunt secțiile de votare 96, 97, 98 și 99.

Reamintim că, până la ora 11.00, procentul prezenței la vot în județul Constanța este de 10,69%, pentru referendum. Astfel, din totalul celor înscriși pe listele permanente și speciale – 625624 alegători, s-au prezentat la vot deja un număr de 59.679 alegători. Numărul celor care au ales să voteze la primele ore ale dimineții este mai ridicat în mediul urban – 47.825 alegători, comparativ cu mediul rural, unde au votat 19.101 alegători.

Pentru europarlamentare, la nivelul județului Constanța, prezența este de 12,75%. Până la această oră au votat 71588 de votanți, pe listele permanente, 8231 de votanți pe listele suplimentare, doi votanți cu urna mobilă. Și pentru referendum, potrivit statisticii, prezența este mai mare în mediul urban, de 57.861 votanți, în vreme ce în mediul rural au votat 21.960 de votanți.

De menționat că, în ceea ce privește referendumul, Constanța este pe locul secund la prezența la vot, după județul Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo sclavii mei a ti votat cum a vrut u.e si pula mea.De maine va curge paine si miere in Romania.o sa sugeti grav
3
5
Un gunoi ca si ...
2
0
Oricine in afara de psd. Muye psd mooie draqnea
4
2
Sigur nu voteaza ciumatii
2
2
Votantii psd: asistati social, tigani, interlopi, afaceristi cu statul, smecherasi, curve, toti cei care traiesc fara sa munceasca!
7
2
Asa concetateni gata e timpul ss dispara acesti borfasi marxisti care sfideaza generatii de romani onesti! Doar borfasii voteaza psd!!!
8
5
Pesedracnistilor v-ati kkt in scaldatoare! Priviti procentele! Romanii va taxeaza! Va implor, pastrati-l pe livache flausatu' pana dupa alegerile parlamentare, oferitii Romaniei sansa sa va trimita in haznaua istoriei, acolo unde va este locul!
6
3
38% prezenta la vot iar 6% au refuzat pt referendum adica 32 % nu mai vor gratiere si amnistii si nici ordonante de urgenta. Sa inteleg ca 6 % vor sa fie condusi de hoti si talharii care vor fi liberi ?
4
2
Vad cozi semnificative ,in Franta in zona Rhone Alpi suntem pe cozi de cateva sute de metri la consulat mii de oameni de dimineata dar merge greu cu sase birouri sper sa reusasca toata lumea sa voteze .Doame Ajuta si hai Romania poate iesim din mocirla sa facem o tara ca afara!!!
11
2
Pe ei fratilor , hai Constanta....da-ti valul jos de la ochi !
18
2
De acord cu muie PSD-ALDE. Dar pe cine votam ? PMP ,Base , care a fost atatia ani la putere ... si ce a facut notabil in afara de taierea salariilor ? PNL - pro Iohannis care de 5 ani salveaza justitia ... de fapt nu face decat boicot nimic altceva ? PRO Romania - adica un PSD mai mic ? Spuneti voi pe cine
5
7
nici eu nu merg, dar comentariile nu sunt ale masei amorfe manipulate , sunt chiar ale manipulatorilor platiti si disperati de rezultatele alegerilor!
3
8
Era nevoie de un mincinos incompetent ca Fagabou pentru mobilizarea constantenilor. Bravo pacaliciule ti-ai batut joc de toti colegii de partid care au muncit ca prostii pentru tine
10
1
eu nu merg la vot. Am citit comentariile de mai jos. o masa amorfa, manipulata care ingroasa randurile vanatorilor de cai verzi pe pereti
6
16
Va dati seama ca se sta la coada ca sa se voteze impotriva jegului numit PSD-ALDE!! Multa mooie psd-ului si sa speram ca maine vom mai avea o bucurie si Dracnea va infunda puscaria!
12
4
altfel , la sfarsit, golanii de la PSD-ALDE , vor folosi buletinele ramase cum vor ei !!
21
4
Tara este plina de hoti. Dar mergand la vot, si scapand de o parte dintre ei, ceilalti care raman, o sa stie de frica. Daca maine nu mai sunt la putere, urmatorul pas este puscaria. Hai Romania Libera de Hoti!
27
3
...IESITI LA VOT...este singurul mod de a-i taxa pe politicienii imbuibati ce isi fac legi si privilegii pentru ei...degeaba iesim in strada dupa...acum este momentul sa ii taxam...tinerii ...e timpul lor...ne-am saturat de dinozauri....!!!!
24
8
Am fost si am votat. Si pentru referendum. Sunt emotionat si acum. Fagadau, sper sa iesi codas pe tara, la municipii. As vrea sa fiu o musca, la fel ca-n basme, maine, cand o sa te sune Dragnea sa-ti rupa capul. Iesiti, fratilor, va rog frumos. Iesiti si VOI si votati.
34
11
Sa ne decida soarta . Este nevoie sa scapam de infractori si de putori .
33
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108