REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vrabie: "Nu îmi vând eu sufletul pentru hoţii ăştia. Nu semnez acte de supunere, mor cu ei de gât"

Vrabie: "Nu îmi vând eu sufletul pentru hoţii ăştia. Nu semnez acte de supunere, mor cu ei de gât"

Replica API 5 decembrie 2013 | 00:00 320

Război total între primarul de la Peştera şi Nicuşor Constantinescu

Război total între primarul de la Peştera şi Nicuşor Constantinescu

Un nou scandal politic debutează, în prag de sărbători, în judeţul Constanţa. Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, susţine că răbdarea sa a ajuns "la limită" şi plănuieşte un conflict de proporţii cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Vrabie susţine că CJC "nu a dat un leu" pentru a rezolva problemele localităţii, în schimb, Constantinescu este "într-o eternă campanie electorală, prostind copiii cu bombonici". Contactat de "Replica", în legătură cu intenţia Guvernului anunţată recent de a aloca săptămânal din fondul de rezervă bani pentru primăriile aflate în dificultate din cauza problemelor cu energia termică, Vrabie a luat foc! Primarul de la Peştera n-a iertat nimic şi a anunţat că va porni un "război total" împotriva lui Nicuşor Constantinescu.

"Am primit astăzi (marţi, 03.12.2013 - n.r.) o notificare prin fax de la Consiliul Judeţean că, pe data de 17, sosesc pachetele pentru copii. Păi, ce, suntem în campanie electorală? O să-l rog pe Constantinescu să schimbe bătaia asta de joc, electorală, pentru că nu vrem să prostim copiii cu jucărele şi bombonici. Ce face Constantinescu acum e pervers şi mincinos. Nu a dat nici un răspuns şi nici un leu pentru problemele noastre şi, anul acesta, slavă Domnului, am avut destule necazuri în localitate. Am avut podul rupt, la şcoală, drumul judeţean 223 B este efectiv distrus. Noi de bombonici avem nevoie? De mâine (miercuri - n.r.), începe războiul meu cu Constantinescu şi cu PSD, cu hoţii ăştia. La Peştera, au avut un vot puternic. De cinci ani se bazează pe Peştera şi uite cât îşi bat joc. Cât timp voi fi eu primar, mă voi opune lui Constantinescu, pentru că nu vreau să îmi vând eu sufletul şi să semnez actele lor de supunere. Nu las lucrurile aşa, pentru că nu sunt un parvenit politic în funcţie şi să mă afişez aşa în faţa oamenilor. Răbdarea mea a ajuns la limită. Ce-a zis domnul Dragnea? Ce să-ţi povestesc, dau ei, repede! Oamenii normali fac vara sanie şi iarna car. Trece iarna şi ei abia acum s-au gândit? Ca să ce? Să stăm în pat, la televizor şi să ne uităm la Dragnea şi la Ponta cum mint toată ziua?", a declarat Vrabie, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108