REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vrei să lucrezi la stat? Ce joburi sunt disponibile

Vrei să lucrezi la stat? Ce joburi sunt disponibile

Replica API 21 aprilie 2015 | 00:09 117

Ofertă bugetară

Ofertă bugetară

În plină atmosferă negativă adresată împotriva funcţionarilor publici, oferta guvernamentală nu lipseşte şi în mai multe localităţi din judeţ sunt anunţate concursuri pentru diverse posturi vacante. La Constanţa, 14 funcţiisunt puse la bătaie. Astfel, la Primăria municipiului Constanţa este disponibil postul de inspector principal, la Serviciul Public de Evidenţă a Persoanei, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, administrative, economice, inginereşti; vechime în specialitatea studiilor minimum 5 ani și cunoştinţe operare calculator. Proba scrisă are loc pe 28 aprilie a.c., iar interviul două zile mai târziu. Consiliul Judeţean Constanţa organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacantă, de şef serviciu la Serviciul Impozite, Taxe, Executare Silită - Direcţia Generală Economico Financiară. Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 aprilie a.c., iar pe 13 mai va avea loc proba scrisă. Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. La Poliţia Locală Medgidia este nevoie de un consilier debutant şi se organizează concurs în cadrul Compartimentului Resurse Umane, Pregătire Profesională, Securitatea Muncii şi Situaţii de Urgenţă.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu absolvenţi cu diplomă de licenţa sau echivalentă ai învăţământului universitar de lungă durată, specializarea administraţie publică. Pe 11 mai a.c., va avea loc proba scrisă, iar interviul pe 15 mai. La Şcoala Gimnazială nr. 1, din Tuzla, este nevoie de secretar șef III. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale sau nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul. Vechimea în muncă trebuie să fie de opt ani și, evident, studii superioare. Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 mai a.c., iar la 12 mai are loc proba scrisă, urmată de interviu, pe 18 mai. Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța are nevoie de inspector debutant. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea psihologie.

Pe 20 mai a.c., are loc proba scrisă, iar interviul pe 22 mai. Trei posturi sunt disponibile la Spitalul Clinic de Pneumofiziologie Constanţa, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui medic principal și a două infirmiere. 29 aprilie a.c. este data limită pentru depunerea dosarelor. Pe 11 mai au loc probele scrise, iar pe 14 mai interviul. Doi polițiști locali sunt necesari și la Albești, unde va avea loc un alt concurs. Primăria Comunei Albești are nevoie de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului Urbanism, Cadastru, Amenajarea Teritoriului, Registrul Agricol, Investiții, Administrativ și de doi polițiști locali, care trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Aglomerație la Universitatea „Ovidius”, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată pentru laborant administrator financiar, tehnician, inginer sistem, consilier juridic, analist sau psihopedagog, per total vorbim de 20 posturi. Termenul limită de depunere a dosarelor este 24 aprilie a.c., ora 16:00. Constanța, cu cele 14 posturi disponibile, se regăsește în media națională. În afară de București, unde sunt puse la bătaie 100 de posturi, cele mai multe sunt în județul Dolj (40), urmat de Cluj (29) și Brașov (26).

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920