REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

VULPILE POLARE de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, UCISE de câinii Dingo

VULPILE POLARE de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, UCISE de câinii Dingo

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:17 544

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu mai are vulpi polare! Cele două animale au tot încercat să evadeze pe parcursul anului, motiv pentru care conducerea instituției a luat decizia de a le modifică perimetrul în care locuiau.

Numai că, pe parcursul lucrărilor, care erau efectuate pro-bono de un constructor, cele două vulpi au reușit să evadeze! Nu prea departe însă, ci fix în cușca câinilor Dingo, devenind astfel prada acestora. Incidentul s-a petrecut în luna septembrie, dar a fost prezentat publicului abi acum.

Adrian Bâlbă, directorul complexului, dă asigurări că, după Revelion, vor fi aduse alte vulpi. Declaraţiile complete ale lui Adrian Bâlbă, le regăsiţi în VIDEO!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil au ajuns guler vandute la casa de incultura
2
0
cam multe probleme la complexul acestea. se vad de la o posta ! asta e neglijenta in serviciu ! CRASA. cum va fi finalizata cercetarea ? cum va fi pedepsit cel care trebuia sa se ocupe de bunul mers al acestui proces de reabilitare ? s-au respectat procedurile ? vrem sa se ia masuri.
4
0
Zdrente nemernice ca si hienele!!!
6
1
Sunt foarte multe probleme in acest complex, multe se pot vedea cu ochiul liber, conditiile in care sunt tinute animalele si felul in care acestea sunt ingrijite, spatiile verzi care nu mai sunt de mult verzi, pare ca oamenilor de acolo nu le pasa de aceste animale, totul pare sa fie o afacere ca oricare alta si problemele cele mai grave sunt cu siguranta cele ce nu se pot vedea din exterior
6
0
La noi ca la maimutele neaderthal. Stan si bran la reabilitarea spatiilor de animale... Si la blana bio a vulpilor polare si albe ce muiere de neanderthal a poftit?
7
1
Iepurii aia au evadat stau imprastiati in toata curtea sa stea asa ca le fac o vizita de anu nou mananc fripturi de iepuri yammyy
3
0
Dar cu toucanul ce s.a intamplat? A evadat si el? Am vazut ca a disparut din voliera de vre.o luna. Sa va fie rusine...pana la vara nu mai avem ce vizita?
5
0
si asta inca e director
7
0
Ce-i prostule, te supara adevarul? Mars la ma-ta, cazatura!
2
1
astia nu stiu sa ingrijeasca animale sa aduca unele impaiate si sa le puna in custi iar Balba sa se angajeze la neptun tv ca si asa numai pe acolo sta
10
0
Balba are o gramada de proiecte benefice. Tutuianu nu il lasa si-i pune piedici, pentru ca directorul refuza sa-l lase pe tanarul Vadim sa incaseze mai mult spaga. Se va afla in curand tot adevarul iar domnii Vadim si Tutuianu vor merge la Olimpiada
4
5
iti bati joc de animale, locul ala arata horror, ar trb sa ti dai demisia si sa pleci, sa vina un om care are pregatire ca si medic veterinar sau ceva de genu, nu tu care esti varza! pe ce motiv tii vulpi polare inchise mai boule? sa le pierzi prin oras sau sa fie sfasiate de caini care nu exista? unde plm sunt cainii dingo ma tampitule? cum sa ti scape pasarile ma...?
11
0
Vulpile aveau custile langa cainii dingo...Balba asta e mai prost decat il arata fata
13
0
ma nenorocitule, dar pe Gioni, leul de mare, de ce l-ai lasat sa agonizeze o saptamana pana a murit, ma tampitule. Ai incercat si sa musamalizezi toata situatia. Du-te ma boul baltii, lasa-ne, ca dupa tine animalele sunt saracele singurele vinovate.
20
1
Iarna trecuta aveati pasari din custi evadate si erau prinse in gardul de la strada . Si cand ati fost instiintati ati spus ca nu conteaza pe motiv ca ele scapa iar.
14
0
Sa nu se transforme in gulere!
6
2
Bla bla bla ca de fiecare data...e vina animalelor ca au vrut sa evadeze..ca si foca de marea baltica..ce a vrut sa evadeze. Dar atat e gandirea unui nevertebrat..pe terment scurt.... moare un animal..aduc altul..il omor si p.ala. In curand vor muri si purcelusii... care vor inverca sa evadeze ca vine craciunul..deh....
24
1
imi aduc aminte acum cativa ani, complexul era in probleme financiare, Balba ruga constantenii binevoitori sa mearga in microrezervatie cu resturi de paine sau cozonaci pentru hranirea pasarilor. Cum mmtii sa dai cozonaci care contin zahar la animale salbatice ?
20
1
arata jalnic rezervatia. pacat de potentialul zonei
19
1
Balba lasa vulpile.n.pace. nu mai aduce.ma.nimic..nu esti in stare de nimic. Lasa asa!!!!
12
3
Accidente se pot intampla oricum si oriunde ... si oricum d-nul Dr.Balba Adrian este un profesionist ... Sper ca acest oras sa lase si alti oameni capabili sa se manifeste si sa aduca valoare acestui oras
6
17
De cand cu Mister Planet Bilba este o varza.
17
2
O tara plina de dobitoci!!!
30
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212