REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Weekend cu soare pe litoral: zeci de persoane și-au întins prosopul pe plajele din Constanța!

Weekend cu soare pe litoral: zeci de persoane și-au întins prosopul pe plajele din Constanța!

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:00 287

Deși sezonul estival s-a încheiat, o parte dintre constănțeni continuă să se bucure de vremea frumoasă. Weekendul a venit la malul mării cu temperauri tocmai bune pentru plajă. Așa că mulți dintre constănțeni și-au făcut bagajul și au plecat pe plajă, sâmbătă, 15 septembrie. Soarele strălucește pe cer, iar temperatura mării i-a ademenit pe mulți dintre ei să mai facă o baie în mare. Spre exemplu, pe Plaja Modern din Constanța din loc în loc se regăsesc prosoapele constănțenilor, dornici de relaxare.

Precizăm că odată cu deschiderea noului an școlar la data de 10 septembrie orașul Constanța s-a eliberat de turiști. Atât elevii, cât și părinții și profesorii, au fost chemați acasă de sunetul primului clopoțel. Operatorii economici nu au primit bine vestea deschiderii noului an școlar, aceștia spunând în nenumărate rânduri că nu sunt de acord ca școala să înceapă la data de 10 septembrie, și nu 17.

Reamintim că weekendul acesta stațiunea Mamaia a fost gazda celui mai mare triatlon din sud-estul Europei care a sărbătorit 10 ani de existență la finalul acestei săptămâni prin organizarea festivalului multisportiv la malul mării.

Festivalul sportiv de la malul mării înglobează numeroase competiții, Aquatlon, Trikids Duatlon, Triathlon, Half-IronMan (H3RO) și crosul popular Promenade Run. Mai mult, în premieră, în cadrul TriChallenge, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon. În plus, TriChallenge va reprezenta o etapă premium în cadrul Cupei României Bittnet RTS. În cadrul acestei ediții, probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km vor fi gratuite pentru constănțeni. Toate întrecerile se desfășoară în stațiunea Mamaia, cartierul general fiind în Parcarea Primăriei din fața Hotelului Rex. Organizatorii au pregătit numeroase premii în bani, valoarea totală fiind de 17.750 lei, cupe, diplome și produse oferite de sponsori.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108