REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ZANFIR IORGUŞ vrea să REDEVINĂ PRIMARUL MANGALIEI cu sprijinul PSD

ZANFIR IORGUŞ vrea să REDEVINĂ PRIMARUL MANGALIEI cu sprijinul PSD

Replica API 5 august 2020 | 10:11 2310

Politicianul Zanfir Iorguș și-a anunțat oficial candidatura în cadrul unei conferințe de presă organizată în seara zilei de marți, 5 august, la postul de primar al municipiului Mangalia. Deși inițial Nicolae Moroianu era susținut pentru această candidatură, în urma sondajelor sociologice s-a decis că Zanfir Iorguș are cele mai mari șanse pentru a deveni primar. La conferința de presă au mai participat reprezentanți ai ALDE și PNȚCD Mangalia, alături de președintele PSD din localitate, Neculai Tănasă, dar și președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

"De ce candidez la Primăria Mangalia? Am plecat după o analiză și am ajuns la concluzia că Mangalia este în colaps. În momentul de față, Mangalia este ca un bolnav în moarte clinică, care trebuie dus urgent la reanimare. De ce spun asta? Am văzut la Mangalia lucruri pe care nu credeam că le pot vedea vreodată. În sensul că Mangalia nu are o perspectivă de a-și reveni decât dacă se intervine urgent cu o echipă de profesioniști. De ce noi și nu alții? Cetățenii Mangaliei știu că împreună am făcut lucruri deosebite pentru oraș, lucruri în premieră națională, lucruri care au făcut din Mangalia unul dintre cele mai frumoase și curate orașe din România.", a precizat Zanfir Iorguș, candidatul PSD-ALDE-PNȚCD la postul de primar al municipiului Mangalia.

"Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș"

Zanfir Iorguș spune că are o serie de planuri pentru renașterea Mangaliei care includ în principal trei paliere: reconstrucția mediului economic local; respect pentru cetățean și proprietate; grija față de pensionari și familiile aflate în nevoie. Fostul primar al Mangaliei a mai precizat că va acorda fiecărui pensionar un voucher de 500 de euro pe an prin care pensionarul respectiv să poată să își plătească analize, medicamente, lucrări dentare.

"Ne aducem aminte cu plăcere câtă lume venea la Mangalia când Zanfir Iorguș era primarul orașului. Cu siguranță, după alegerile din 27 septembrie orașul Mangalia va reînvia, va recăpăta o nouă față sub conducerea unui edil atât de priceput, atât de ancorat în realitate, precum Zanfir. El este sprijinit de o alianță din care face parte PNȚCD și ALDE. Este un proiect care continuă. Așa cum spunea Neculai Tănasă, după măsurători sociologice, ne-am sfătuit și am hotărât să îl desemnăm ca și candidat pentru această importantă miză electorală. Îmi exprim încă o dată convingerea că orașul Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș. Vom convinge oamenii pe proiecte, nu ne vom înjura adversarii și nu vom face o campanie urâtă.", a declarat Felix Stroe, președintele PSD Constanța. La finalul conferinței a fost semnat și acordul pentru înregistrarea Alianței PSD-ALDE-PNȚCD.

Cine este Zanfir Iorguș

Zanfir Iorguş a fost primar al municipiului între 1996 şi 2008. El a câştigat primul mandat de primar din partea PNŢCD. În 2003, s-a înscris în PSD. În 2008 a candidat pentru un nou mandat la Primăria Mangalia, dar din partea PDL, fiind învins de candidatul PSD Mihai Claudiu Tusac. În toamna lui 2008, Iorguş a devenit deputat din partea PDL. În 2012, Iorguş avea să candideze din nou la Primăria Mangalia, dar şi pentru un nou mandat de deputat, pierzând însă ambele alegeri. Şi în 2016 a candidat, pierzând în faţa actualului edil Cristian Radu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iorgus a venit in oras cu un fes si 2 cizme. Acum are 2 hoteluri pe numele lui la Jupiter, 2 hoteluri la Mangalia prin interpusii finu Becheru si prietenul Sava, 2 hoteluri la Neptun prin interpusi, Callatisul e tot al lui in Mangalia, jumatate din parcul de la Diana e tot al lui prin interpusi, terenul din buza plajei de la Saturn, tot al lui prin interpusul fin Becheru. Cateva apartamente, o casoaie, si peste 20 de terenuri intravilane in buricul Neptunului. Pe asta vreti sa il mai votati??? Ii trebuie bani din bugetul local sa isi intretina hotelurile? Pleaca ma inapoi la Galati!
0
0
Tind sa cred ca locuitorii Mangaliei s-au desteptat,intre timp...dat viata are surprizele ei...oare chiar este Mangalia PSD-izata complet?
0
0
Astia de la PSD sunt prosti de-a binelea.Omu e fosila ce sa mai castige bai bolovanilor?
1
1
Mei piticule, cauta si incheie socotelile si ramai acasa,la cta.eu nu te mai sustin ,esti o ghioarla nerecunoscatoare
2
1
Mie mi-a castigat increderea si respectul Radu Cristian.Am zis ca-i mincinos,ca-i hot...dar usor,usor,omul si-a facut treaba si isi face in continuare.Bravo,felicitari,mergem pe continuitate,Mangalia a inceput sa arate din ce in ce mai bine.Cat despre Iorgus,lemne,pietre si bolovani peste tine,un jeg notoriu care s-a imbogatit peste noapte si a supt toata seva orasului,la puscarie cu tine!
5
5
Bai nene in Dobrogea asta un candidat ca lumea nu are toti leppprre si o..auzi da el 500 de euro sau ceo da ,de unde,,,pai pentru astea sunt asigurari sociale sau particulare in plm mea dar ce ...afara platesti in plus 20 .30 de euro si ezti asigurat complet ...la noi nu etcccv....
2
0
Intre SIDA, Cancer si Holera au de ales cei din Mangalia. Asta ati crescut timp de 4 ani, asta aveti acum ca optiune.
5
0
A fos si nu va mai fi ca a lasat numai rele si bune acolitilor si sustyinatorilor .Fara iOrgus Mangalia merge inainte
3
1
Nu o sa castige Iorgus pentru ca eu fragmentez votul doar pentru asta iau bani de asta am facut campanie si o sa ajung si consilier ca am gasit deja 950 de prostani sa voteze un fost vames hapsan. La USR au pus un venetic imberb dar si ala fragmenteaza ceva ca USR gaseste si el 2000 de prosti. Radu Primar
8
3
Iorgus cu gasca lui toxica vrea sa ajunga din nou la conducerea orasului nostru.Singurul loc pentru acest personaj sumbru din istoria orasului nostru este la puscarie,acolo iti este locul,sa stai printre prietenii tai interlopi.Pe mine m-a convins Radu Cristian,omul are proiecte interesante pentru orasul nostru in derulare,isi iubeste orasul,este nascut si crescut in Mangalia.Mult succes Radu Cristian!
10
6
Votam. Iorgus iel o sa ne dea pamanturi la toti tiganii. Tiganii il iubeste mai ales dusmanii Raim si clanul lui. Daca noi suntem uniti iel iese primarul nostru si romanii stiu asta.
1
13
Acest nenorocit a distrus orasul,si-a insusit o buna parte din el,si-a albit dosarele si acum vine in fata noastra sa ne cerseasca voturile...Stai linistit,sa nu crapi,tot Radu Cristian o sa iasa primar.Mangalia s-a schimbat si pe zi ce trece se transforma intr-un oras european.Tu,Iorgus,ai ramas la fel,un om cu sufletul negru si plin de ura si calicie.
13
4
Singura alternativa in momentul de fata este Iorgus. Sa scapam de venetici.
2
18
daca psd,adica radu stroe si replica. il sustin pe iorgusel ,piticu pierde
4
12
Sorine, ai uitat sa mentionezi si condamnarea pentru abuz in serviciu alaturi de viceprimar. Cum se face ca Replica tine cu toti hotii?
15
2
eu cred ca inca viseaza,dar este visul lui
12
2
Este timpul sa scapam de piticul jumi-juma. Singura alternativa este Iorgus fie ca ne place sau nu. Ozzy numai incurca lucrurile pe acolo- omul are ceva probleme.
5
16
vecinul a distrus toata vegetatia din mangalia si statiuni.A dat terenuri in olimpmspagajudecatorilor si securistilor ca sa scape. un subinginer care in 90vindea pepeni in Jupiter,acum multi milionar. A dat mangalia tiganilor,o sa fure si chilotii din urul oamenilor. ba iorgus,numai dA cancerul de plamini in tine odata,sa vedem cum iei banii c tine dincolo?
14
4
Traseist cu tupeu.... Un fel de curva tuturor!
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108