REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Zarvă mare la Auchan! OPC a găsit din nou nereguli la hipermarketul din Vivo

Zarvă mare la Auchan! OPC a găsit din nou nereguli la hipermarketul din Vivo

Replica API 16 mai 2020 | 00:48 13875

Doar dacă este vorba de un control se face treabă, ar spune unii, iar angajații magazinului Auchan nu fac excepţie de la regulă. Zarvă mare s-a format în magazin, după o vizită a inspectorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

Dacă, până la sosirea comisarilor, abia dacă zăreai un angajat pe raioane, iată că în timpul controlului, au început să apară ca furnicile. Chipurile, pentru a aranja marfa și pentru a pune prețurile, conforme cu produsul din raft. Inclusiv cei de la serviciul de curățenie se făceau că fac treabă: spălau podelele de la intrările din magazin.

Vă reamintim faptul că inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au demarat vineri, 15 mai, o acțiune de control la magazinul Auchan din Vivo. Horia Constantinescu, comisarul șef, a fost și el prezent. Acesta a întrebat vânzătoarele de la raionul mezeluri brânzeturi ce fel de specialitate de brânză este afișat la raft. "Este brânză? Sau cașcaval?", a întrebat el. Angajatele au început să se bâlbâie, spunând... cașcaval. "Apelăm la tehnici înșelatoare, să înțeleg?", le-a spus șeful OPC. Apoi au intrat în birourile din spate.

Ce au avut de obiectat comisarii OPC!

O echipă OPC a încărcat într-un coş mai multe legume, fructe, precum lămâi sau grepfruit, acesta aflându-se într-o stare jalnică, cel mai probabil au fost retrase de la vânzăre. Alte produse nu respectau calitatea sau categoria. După cum se poate observa şi pe imagini, au fost constatate deficienţe de informare în zona de brânzeturi. Acestea stau în vecinătatea produselor pe baza de grăsimi vegetale. Nu sunt puţini consumatorii care aleg produse, fără să-şi dea seama că, de fapt, consumă alt aliment decât brânza.

Comisarii au avut, însă, şi cuvinte de laudă. Spre exemplu, au fost mulţumiţi de cum arăta raionul de peşte sau cel de gastro, ambele având antecedente în trecut

Video 1:

Video 2:

Diana BERECHET, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boul de la opc de ce nu are manusi legea e numai pt unii ... alo politia doarme
2
4
catanii de cogealac se dezlantuie,fura,fura si iara fura nimeni nu se prinde,i-si da si de misia,tot degeaba parul rezista,muie iohanis,muie penele
1
7
Se struca toate alimentele cand il vad pe hidosul asta!
1
5
Aceste verificari, se fac odata la ...cati ani???? De ce nu-i vedem zilnic prim piete, magazine, market, localuri, etc? Probabil are nevoie de voturi? Unde vrea sa candideze? E o rusine, sa-ti aduci aminte din paste in Craciun, sa faci controale!
9
1
Sa pupati toti angajatii in frunte cu conducerea,acolo unde nu ii bate soarele!
7
4
Horia am luat numele firmei de unde au achizitionat mastile ca sa luam si noi sper sa o punem de bani te pup jos
3
3
Sunt convins ca in localurile din Costinesti lui totul este luna si nu sunt neregului. Oameni buni, haideti sa-l ajutam sa devina primarul Constantei, aveti nevoie de cineva care sa repuna Constanta pe harta celor mai feumoase orase din Europa!
3
6
Comerciantii sunt niste zoaie. Inseala oamenii cu produse expirate si scumpe. Foarte bine ca Horia impreuna cu OPC, intervin.
9
9
nu mai cedati pe dinaintea acestui manelist, luati-l cu matura si pisati-va pe el de gunoi, pe dinaintea astuia daca nu zici nimic iti gaseste nod in papura si te umple de amenzi, daca-l luati la bataie pleaca de acolo ca un pisic ploiat.Ia uite cine vrea sa ajunga primar la Constanta, asta care a fost chemat la politie pt ca asculta manele cu fi-su in masina, fara sa-i puna lu' fi-su centura de siguranta.Un golan de Bucuresti, asta este boul asta, ati mai avut un golan de mazare acum mai vreti altul?
9
6
paduchele asta de Horia Constantinescu isi face imagine facand pe Zoro pe unde merge. Si sa stiti ca unde-i merge ii merge, dar nu-i merge peste tot, cautati pe google sa vedeti cand a facut control in 2 august 2018 la terasa Zorbas din Neptun unde a ramas fara doi dinti si si-a luat bataie.
10
9
Lasati mi bai ruda de Horia Constantinescu in pace ca trebuie sa fie primar la Constanta.Am faceri cu el la Bucuresti si Costinesti ce naiba?
5
8
Sifonierul cu doua cefe si trei gusi face parte din corpul de control?
3
7
Si baba aia cu gura mare de la paza Florentina fugea? Ca e cam durdulie huiduma
5
7
hai la Medgidia
2
0
Probabil ca doreati sa scrieti ca au aparut precum ciupercile dupa ploaie. Vorba cu furnicile nu cred ca tine de limba romana.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212