REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Zeci de kg de peşte, confiscate de polițiștii de frontieră

Zeci de kg de peşte, confiscate de polițiștii de frontieră

Replica API 15 septembrie 2020 | 22:31 1518

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competență doi cetățeni români care dețineau aproximativ 37 kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În data de 12.09.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Nufărul, la malul Dunării, au efectuat un control asupra unei ambarcații cu motor în care se aflau doi cetăţeni români, ambii în vârstă de 43 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra ambarcației, polițiștii de frontieră au descoperit o plasă de pescuit din fir textil ce conținea cantitatea de 37 kilograme peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit fără licență sau autorizație de pescuit, precum și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe hotii din Rompetrol, stapanii de sclavi din statiile lor cand ii controlati. Au dat oameni afara, reduc posturile sa fie eficienti economic si pun lumea sa munceasca ca in puscarie. Nu au oameni afara la pompe, nu au timpul fizic necesar sa faca curat, sa dezinfecteze, angajatii vechi pleaca, cei noi chiar dupa cateva zile. Daca vreti sa aveti servicii de calitate reclamatii pe cei de la Rompetrol Bucuresti la OPC ,inspectoratul de munca, nu va mai certati cu scavii de la casele de marcat. Stapinii de sclavi si hotii sunt protejati de legile jegoase PSDiste.
2
1
Ii vede ma,da-i lasa sa scoata pestele la mal.
1
0
Braconeaza in Lacul Sinoe si in Marea Neagra...nimeni nu-l vede ??!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108