REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

A fost PRINS perversul care a TERORIZAT constănţencele: se masturba în faţa lor şi le tâlhărea

A fost PRINS perversul care a TERORIZAT constănţencele: se masturba în faţa lor şi le tâlhărea

Replica API 25 noiembrie 2015 | 21:31 561

Arestat

Arestat

foto: huffingtonpost.com

Perversul care a terorizat mai multe femei din Constanţa, cu precădere în cartierul Tomis Nord, a fost prins! Este vorba despre Sandu Oglindă, de 34 de ani, proaspăt ieşit din închisoare, care a fost alergat de către poliţişti, din zona Tomis Nord până în Anadalchioi. Acesta a fost reţinut şi apoi arestat pentru 30 de zile.

Încă de la finele anului 2014 era vâlvă în urbea de la malul mării, fiind vorba despre un individ care se masturba în faţa femeilor, le urmărea şi uneori chiar le tâlhărea. Poliţiştii au demarat cercetările după ce mai multe victime au depus plângeri, prinzând de atunci mai mulţi bărbaţi care procedau asemănător, dar nici unul dintre ei nu era cel vizat. Astfel, cercetările au continuat şi iată că la data de 24 noiembrie a fost prins şi „perversul din Tomis Nord”. Mai exact, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa, în urma unei sesizări prin 112, conform căreia un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unor eleve în dreptul Şcolii Spectrum, l-au depistat imediat pe Sandu Oglindă de 34 de ani, din Constanţa, cu antecedente penale, care a luat-o la fugă, fiind prins în zona Anadalchioi, acolo unde locuieşte. Întrucăt semnalmentele acestuia corespundeau cu cele ale unui bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanţa, bărbatul a fost preluat pentru cercetări de către lucrătorii B.I.C. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este autorul a două tâlharii asupra a două tinere. Prima faptă a fost comisă în ziua de 13.03.2015, în jurul orei 19.00, în scara unui bloc din Constanţa, când o tânără a fost acostată din spate de cel în cauză, care, folosind expresii cu conotaţie sexuală şi în pofida rezistenţei victimei a reuşit să îi sustragă acesteia din buzunarul exterior al gecii un telefon mobil Samsung Galaxy Expres 2. Cea de-a doua faptă a fost comisă în seara de 4.05.2015, în jurul orei 22.00, tot asupra unei tinere, care se afla în scara unui alt bloc. Aceasta a fost acostată din spate de acelaşi bărbat, care după ce i-a sucit mâna la spate, i-a smuls din mână un telefon mobil Alview P7, după care a ieşit din scară şi a fugit într-o direcţie necunoscută. Faţă de Sandu Oglindă s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, după care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a Judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea luării măsurii arestării preventive. Precizăm că el a fost eliberat condiţionat în urmă cu un an de zile, fiind condamnat în trecut tot pentru tâlhărie. Însă, nici bine nu s-a văzut în libertate că şi-a şi reluat vechile îndeletniciri. În plus, se pare că acesta apela şi la alte tehnici pentru a-şi induce victimele în eroare şi pentru a le putea fura bunurile mai repede, aici referindu-ne la gesturile obscene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920