REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O angajată a Spitalului Penitenciar Poarta Albă ajuta deţinuţii cu... telefoane mobile!

O angajată a Spitalului Penitenciar Poarta Albă ajuta deţinuţii cu... telefoane mobile!

Replica API 29 mai 2017 | 00:50 975

De când fenomenul escrocheriilor prin metoda Accidentul au luat amploare s-a adus în atenţia oamenilor că totul porneşte din penitenciare. Deţinuţii apelează victimele şi apoi îşi trimit săgeţile pentru a lua banii. Astfel, chiar dacă tot au fost efectuate percheziţii în locurile de detenţie, înşelăciunile continuau, de unde şi ideea că telefoanele continuau să fie introduse acolo cu lejeritate. Iar de data aceasta, iată că o angajată a Spitalului Penitenciar Poarta Albă ar fi făcut acest lucru!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia, Postul de Poliție Poarta Albă, la data de 26.05.2017, ora 08.00, au fost sesizați de un lucrător al Penitenciarului Poarta Albă că o femeie ar fi încercat să introducă un bun interzis (telefon mobil) în respectivul penitenciar.

Polițiștii constănțeni au identificat persoana ca fiind L.M., în vârstă de 37 de ani, angajată a Spitalului din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, care deținea un telefon mobil în buzunarul unui articol de vestimentație.

Telefonul mobil a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii constănțeni, care au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de introducere de bunuri interzise în penitenciar. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan, a declarat că, în cauză, au fost luate măsurile legale, în sensul că au fost sesizate Poliţia şi Parchetul, urmând a se stabili cu exactitate dacă acel telefon urma să fie dat unui deţinut sau era bunul personal al angajatului Spitalului Penitenciar.

L.C.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Deţinuţii din Penitenciarul Galaţi, care au coordonat escrocheriile din Constanţa, primeau telefoane mobile cu drona!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un ziar de nivel zero, cu ziaristi de acelasi nivel. Jenant. Aveti vanzare?
0
0
Numai puneti poza cu mine
0
0
sistemul poate si oprit prin...bruiaj , e atat de simplu dar se castiga bani multi PUNCT
1
0
O zdreanta de animal , om de nimik
1
0
Dan Voiculescu cred ca are 3 telefoane mobile si numai detentie nu face.
1
0
Desfacerea contractului de muna. S-a facut instruire, s-a vazut in clar cata nenorocire a adus introducerea din culpa sau intentie a mobilelor.
1
1
pt AAA ORI AI SUPTO PE ACOLO DE STI ASA DE MULTE . AI FACUT DIN PULA PERIUTA DE DINTI ZDR
3
1
''Aaa''...sugeai ciocanele la bulangii de stii atatea detalii???La ocna cu voi futu-va mormantul mortilor vostri....
2
1
Concluzie pripita.Autorul articolului merita plangere penala.Cum demostreaza ca introducea detinutilor telefoane ? In primul rand este vorba de o angajata noua care a gresit uitand telefonul in buzunar.Cine vrea sa introduca nu este asa de prost sa tina telefonul in buzunar cand stie ca trece prin poarta cu senzori apoi este controlat cu paleta cu detectori de metale si la final control prin pipaire corporala.Telefonul este la procuror se listeaza convorbirile si se poate vedea ca este personal.Care angajat este prost sa introduca un telefon cu abonament pe numele lui .
4
3
PROBABIL CA LE SUGEA SI PULILE ZDREANTA IN HALAT
18
2
Probabil o si ciocaneau....
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920