REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Proteste în primării, consilii județene și prefecturi

Proteste în primării, consilii județene și prefecturi

Replica API 30 mai 2017 | 00:35 407

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, SNFP, împreună cu celelalte organizații sindicale competente în reprezentarea sindicală a personalului din administrația publică locală, precum SED LEX - locale, PRO LEX, Forța Legii și altele, vor protesta marți, 30.05.2017, prin încetarea activității și prin organizarea unui miting în fața Camerei Deputaților.

Motivele protestului: lipsa grilei de salarizare pentru administrația publică locală; sfidarea prevederilor deciziei Curții Constituționale nr. 794/2016.

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, SNFP, reunește funcționari publici și personal contractual din administrația publică centrală și locală.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
credeati ca se tin de cavant?, v-ati intrebat cum era posibil asa ceva, sa dublezi, sa triplezi salarii din gura? Suportati consecintele, mai votati-i odata poate atunci se vor tine de cuvant.
1
1
Sa posteze aici un functionar public ce a facut asa in mod deosebit ca sa vrea un salariu mai mare. Didi mare dreptate ai! Constanta arata dezolant si asta datorita lor. Nu va laudati ca timpul trece leafa merge noi cu drag muncim. Nu realizati ca cereti sa fie platita ineficienta unora dintre voi.
1
1
Toti acesti functionari publici care unii din ei huzuresc sa mearga in mediu privat sa vada cum este salariu programul si cine sunt cei ce in conduc ....pe urma sa faca comparatia cum este la stat , salariu salariu ma fac ca muncesc plec pe teren pauza de cafea pauza de masa ziua unui coleg etc daca as fi functionar public mi-ar fi rusine sa protestez ....comparati-va dragii mei functionari publici care aveti program de buna voie cu alti semeni care nadusesc in mediu privat sau la banci
2
1
Mult zgomot pt nimic! Psdica nu va introduce aceaata lege decat in ultimile 3luni de guvernare ,dar legea va fi atat de proasta ca va fi retrasa imediat dupa alegeri.Asta este strategia?sa aiba ce latra dupa ce vor pierde cum ca :noi am vrut dar nu am avut timp.Pana atunci ,gargara tip olguta?dragnea si care mai sunt pe acolo.
3
1
Astia trebuie dati afara.se opun legii .Nu se mai poate fura si e un asa stres mare cand gramada de bani europeni nu poate fi carata acasa. Le pocneste sangele in cap ptr ca nu pot fura bani si se mai calmeaza si ei la greva
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108