REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

10 kilometri de străzi vor fi asfaltate, în PREMIERĂ, la Hârșova

10 kilometri de străzi vor fi asfaltate, în PREMIERĂ, la Hârșova

Replica API 19 august 2020 | 00:00 1670

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova, a anunțat că va începe proiectul pentru asfaltarea a 10 km de străzi, proiect ce va fi realizat cu sprijinul colegilor din primărie. Edilul susține că acești 10 kilometri cu străzi ce nu au fost asfaltate niciodată. Viorel Ionescu a atașat și lista cu toate străzile asfaltate în primul mandat, inclusiv cele de la Vadu Oii și Ferma 1. Primarul a făcut sesizări în urma descoperirii unor asfaltări fictive din trecut, după ce anumnite străzi apăreau în documente ca fiind asfaltate, însă în realitate nu erau.

„”Pentru că mulți dintre dumneavoastră mi-ați semnalat că s-a început o campanie de dezinformare, de inducere în eroare a cetățenilor, tocmai de către cei care doresc să vă câștige încrederea, voi începe să fac o corectă și completă informare a tuturor și voi prezenta, în imagini, proiectele pe care orașul nostru le-a accesat, pe care le-a implementat sau pe care le are în derulare. Totodată, vă rog să nu ezitați să îmi solicitați informații despre aceste proiecte de dezvoltare a orașului, pentru că numai informându-vă personal, vă veți convinge de minciunile și manipulările ce se încearcă asupra dumneavoastră.”, a precizat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108