REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

A împușcat doi ani de ÎNCHISOARE pentru că a VRUT să-și facă SINGUR DREPTATE!

A împușcat doi ani de ÎNCHISOARE pentru că a VRUT să-și facă SINGUR DREPTATE!

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 2095

Un individ, Florin Dumitru, cunoscut cu antecedente penale, s-a gândit să-și facă singur dreptate, astfel că, întrucât a considerat că nu a fost plătit suficient pentru munca depusă, a furat din locuința persoanei pentru care a lucrat. Acest fapt, dar și că s-a sustras de la urmărirea penală, i-a adus 2 ani de închisoare cu executare. Bărbatul a fost depistat pe raza județului Constanța și introdus în penitenciarul Poarta Albă.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar, la data de 4 mai a.c., au depistat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Călărași a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Acesta, fiind vorba de Florin Dumitru, a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Cum s-a hotărât să fure

În urma verificărilor si actelor de urmărire penală efectuate de către organele de poliție a rezultat că inculpatul Florin Dumitru a hotărât într-o noapte să sustragă bunuri din curtea și magazia persoanei vătămate, care nu-i achitase contravaloarea muncii efectuate. Cunoscând faptul că persoana vătămată nu se afla la locuința respectivă, inculpatul a pătruns prin efracție în curtea acesteia, apoi într-o magazie de unde a sustras un număr de 40 de țevi metalice, iar prin forțarea unei ferestre a autorulotei depozitate în magazie a sustras un radiocasetofon.

Inculpatul a transportat apoi si depozitat bunurile sustrase în curtea vărului său, domiciliat în apropiere, fără a-i spune acestuia sau mătușii sale, de unde provin. A doua zi, fără a spune nimic despre proveniența bunurilor, inculpatul a convins-o pe martora C. E. A. să îi transporte cu atelajul hipo mai multe țevi metalice, pe care le-a vândut la un centrul de colectare fier vechi, unde le-a vândut, primind în schimb suma de 53 de lei. Acesta și-a recunoscut faptele, însă, în primă fază, s-a sustras de la urmărirea penală.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu mai este dreptate. Este ilegalitate.
3
1
Radiocasetofon???
1
1
drepatea o faci TU , jjustitia se ocupa de legalitate, cateodata
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212