REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

A MURIT Cristina Ţopescu!

A MURIT Cristina Ţopescu!

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:59 1070

Fosta prezentatoare tv Cristina Ţopescu a murit, anunţă Realitatea Plus Tv.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Conform vecinilor, citaţi de televiziunea de ştiri, ea nu a mai fost văzută în ultimele zile ieşind din casă.

Poliţia a fost solicitată la locuinţa Cristinei Ţopescu duminică seara, iar la ora 22.00 grozăvia a fost confirmată: jurnalista era decedată în casa ei din oraşul Otopeni. În imobil au fost găsiţi mai mulţi câini, doi dintre ei fiind morţi, după cum notează presa centrală. Este ştiut că jurnalista era o mare iubitoare de animale.

După venirea la Palatul Victoria a Guvernului Orban, Cristina Ţopescu devenise consilieră a ministrului Sănătății. Conform Realitatea Tv, colegii de la minister ar fi sunat-o în urmă cu câteva zile, iar în lipsa unui răspuns şi-au imaginat că este în vacanţă în străinătate.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea multe javre se declara acum "buni prieteni "ai Cristinei.Adevarul este ca ea a murit fara sa aiba nici macar un prieten adevarat.Dumnezeu s-o odihneasca!
0
0
sarsaila, stim ca esti dobitoc, nu trebuie sa comentezi chiar peste tot. Stim care iti sunt fanteziile, du-te la pisihiatru!
2
0
Cand citesc atatea comentarii de la asa zisi prieteni si apropiati ! Pai chiar nimeni nu s-a interesat de Cristina ? Mai ales ca avea loc de munca la Min Sanatatii. Ministrule Costache - nu iti este rusine sa mai dai si comunicate lacrimogene, mai bine dadeai un semnal de alarma? A mai aparut pe la tv si maimutzoiul ala de secretar de stat Horatiu Moldovan, cu niste explicatii alambicate, de nici el nu le intelegea! Huuooo, spagarilor !
5
2
Nu e chiar asa...totusi...2 saptamani? colegii de munca...de Anul nou...telfoane..sms...cum pana mea...e ceva dubioes ori cristina asta era tralala...
4
0
Eu zic ca Dragnea a facut ceva....
2
2
cand faci sex cu maidanezu ,,e belea.
3
7
Pai nu avea printre oameni prieteni apropiati ci doar asa o forma de respect reciproc,prieteni ei adevarati au fost caini dar caini nu au putut decat sa sufere si sa moara alaturi de ea.Nu am nimic cu iubitori animalelor dar daca inlocuiti in viata voastra un om asa inperfect cum este el cu un animal credincios un sfarsit ca al Cristinei nu v-a fi o surpriza. Dumnezeu sa te ierte Cristina.
8
4
vedeti moartea Cristinei Topescu arata cum a ajuns societatea romaneasca, individualismul de dupa 1989 a ajuns la cote fantastice, nimeni nu mai este interesat de nimeni, nu te suna nimeni daca nu are nevoie de tine chiar daca ai prieteni, Cristina Topescu avea prieteni dar daca n-au avut nevoie de ea nu a sunat-o nimeni, asta e, mori si te gaseste cand te gaseste ca de cautat te cauta lumea numai daca are nevoie de tine
14
2
Trebuiau dezactivate comentariile la aceasta stire. Este evident de ce si-a dorit sa ne paraseasca...
12
1
acea postare data de judecatorul care declara asa ceva mai baiatule sa te bata Dzeu !!!
8
1
decesul pare sa fi survenit in urma unei partide de sex cu doi maidanezi. Cainii au fost retinuti si sunt cercetati supt acuzatia de puli cauzatoare de moarte.
2
23
a intrat panica in pesedisti caci o sa raspunda pentru TOT! Judecatoare, ma pis pe tine.
4
14
Ce fel de prieteni sunt astia ,nu te cauta nimeni , nu se agita nimeni ptr. tine in 2 sapt. ?! Dar mama dansei traieste , nici macar MAMA ?! Fereasca Dumnezeu , pacat ,mare pacat , Odihna Vesnica !
9
2
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! E trist faptul ca o stire despre decesul unui OM reuseste sa adune mereu aceeiasi scatofili, cu comentariile lor idioate.
13
4
Cum pula mea sa stsi moarta in casa 2 saptamani? Ce prieteni avea daca ea nu a rapsuns la telefon de 2 saptamani??? Pai dupa 2 zile trebuiau sa fie peste ea in casa. Labagii ordinari.
17
2
pt ,,JUDECATOR'- de obicei la pesedisti le este frica de judecatori,dar tu esti un pesedist prost probabil si infractor
11
6
borfasi impreuna cu Orban va doreste aceiasi moarte ca a Cristinei Topescu sa nu mai apucati pensia.Si asa daca bagam legea la 70 de ani la pensie cand vine decizia de pensi impreuna cu certificatul de deces.Minunat ne ati votat cu doua maini acum tot cu doua maini sugeti o
8
16
ca exista pe lume si oameni care au un fix nebun in creer,dam peste ei mereu, aduc numai rau, daca nu ar exista lumea noastra ar fi mult mai buna, Dumnezeu s o ierte!
8
4
Regretam disparitia prematura a Cristinei Topescu. Avea un farmec deosebit.
38
0
Judecatorule, ti-ai luat pastilele? Te musca telefonul de scrii asa? Ori esti prea idiot? De fapt, cred ca esti unul din acei analfabeti functionali, si tipic, incerci sa iesi in evidenta. Pe la ce primarie iti desfasori activitatea?La nivelul tau, numai asta poti sa faci, ori pupincurist ori sclav pe la o stana.
13
12
Amice Ambulanta ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac mai Bine sa Zici Jos Ciuma Galbena PNL-lista ca Merita pe de plin Multa Muie Idiotii Dracului de Nenorociti Tampiti de PNL-isti Asa Ca Fuck PNL sa-i fut in cur de idiotii cretini! BAI MAIMUTOI TOLOMACII si blegoman!
13
20
Dumnezeu s-o odihneasca in liniste si pace! Pacat, un suflet atat de sensibil a sfarsit singur.O persoana de un caracter si o eleganta rara.Unii se dau buni prieteni, dar n-au facut nimic cand au vazut ca nu raspunde nicicum.Altii sunt chiar rautaciosi, doar atat: de morti numai de bine!
41
4
Dumnezeu sa o odihneasca pe Cristina Topescu! Se pare ca doctorasul Cealera si oamenii lui sunt disperati. Crestini afirmati ca sunteti ! INSA DOAR AFIRMATIILE SUNT DE VOI.SUFLETE HAINE
20
1
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
5
42
Dumnezeu sa odihneasca! Era un om valoros cu multa carte si bun simt.
50
2
suge-o la rece RATAAAAATULE.....
5
68
O mare personalitate a jurnalisticii romanesti. Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
58
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272