REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A murit faimoasa cântăreață braziliană laureată a premiilor Grammy. Avionul său s-a prăbușit

A murit faimoasa cântăreață braziliană laureată a premiilor Grammy. Avionul său s-a prăbușit

Replica API 8 noiembrie 2021 | 18:19 2250

Marilia Mendonca, una dintre cele mai populare cântărețe din Brazilia, a murit într-un accident aviatic, la 26 de ani, scrie antena3.ro

Împreună cu ea au murit unchiul său, producătorul său și doi membri ai echipajului avionului care s-a prăbușit într-o zonă rurală din statul Minas Gerais. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Cântăreața braziliană (foto) este laureată a premiilor Latin Grammy. Cântecele sale vorbesc despre femei ale căror relații sentimentale au eșuat. În industria muzicală latino-americană a fost cunoscută drept "Regina Suferinței", pe seama tematicii melodiilor sale. Ea și-a anulat anul trecut concertele în contextul pandemiei dar a continuat să cânte în evenimente transmise online.

Unul dintre acestea a stabilit un record pentru cea mai vizualizată transmisie pe internet, cu un vârf de 3,3 milioane de spectatori pe YouTube.

Zborul fatal

Mendonca, mamă a unui băiețel de doi ani, urma să susțină un concert, vineri, în orașul Caratinga, la 12 kilometri de locul prăbușirii. După apariția știrii care relata prăbușirea avionului, anturajul artistei a transmis că aceasta este în viață.

Ulterior, posturile braziliene de televiziune au difuzat imagini ale epavei aparatului, într-o zonă muntoasă, lângă o cascadă.

Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat următorul mesaj pe Twitter. "Aceasta este realitatea poporului meu. Spune-mi aici, în cele mai delicioase comentarii, despre acest stat minunat care este Minas Gerais!". Clipul de 28 de secunde o arată pe artistă în timp ce se îmbarcă într-un avion privat, servește masa la bord și face exerciții fizice.

Postarea ajunsese, vineri seara, la peste 3 milioane de vizualizări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la urma a murit sau nu .nu ne-ati lamurit!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108