REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A trecut un an de când afacerile de pe Ștefan cel Mare au fost îngropate

A trecut un an de când afacerile de pe Ștefan cel Mare au fost îngropate

Victor ROTARU 1 noiembrie 2022 | 00:00 3346

La aproape un an de la începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare, constănțenii au simțit nevoia de a face o „pomenire” pentru ceea ce a fost în trecut această stradă. Din cauza lucrărilor făcute în ultimul an, mai multe magazine de pe arteră s-au închis pentru că nimeni nu mai avea curajul de a trece prin șantierul în lucru.

După un an de la începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare, câțiva constănțeni s-au decis să marcheze momentul cu o colivă, desertul preferat al românilor de pretutindeni.

Sursă foto: Zeciu Cristian

Amintim că prin acest proiect al municipalității, realizat cu fonduri europene, se urmărește reabilitarea și extinderea zonei pietonale multifuncționale de pe strada Ștefan cel Mare, precum și reabilitarea trotuarelor străzilor adiacente și crearea de zone shared-space (3.029,00 mp). De asemenea, va fi instalat mobilier urban, fântâni arteziene, vor fi amenajate spații verzi, trotuarele vor fi iluminate, vor exista piste de biciclete și treceri de pietoni, iar stațiile de transport public vor fi modernizate.

Sursă foto: Zeciu Cristian

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este incredibila atitudinea de lipsa de respect a primarului, fata de constanteni. nu se pricepe, sa stea acasa! tot orasul este intors pe dos, apa calda lipseste, marcajele nu se mai vad!
2
0
Va placea cum arata Stefan cel Mare inainte de santier si in Ferentari era mai curat si mai frumos,iar jumatate din spatiile comerciale erau inchise;cei mai in varsta stiu cum arata strada inainte de 90 avea viata si era intradevar centru comercial
2
1
anuntul in gem, si detinatorii magazinelor ce javre sunt, chirii super nesimtite. bine , e o firma care el detine mai pe toate, Metaxhim, niste oameni amarati care au pus mana pe spatiile orasului, daca nu era Ceausescu nu mai puneai ei mana, un smecher care a lucrat in acest domeniu ca altfel cine?
5
1
ce mweeeeee au luat hastagistii!!!!!! numai iesiti in starda,poponarilor?!!?!?!!!!?!?!?
16
4
Nu se "rahateste" nimeni si ma abtin de la a comenta limbajul... Dar acele spatii comerciale care chiar functionau?! Dar cei care inchiriau spatiile comerciale?! Dar bietii oameni care locuiesc in zona si au un strat de praf continuu in casa, pe geamuri, in nari?!? Sau ei nu conteaza?!
20
0
Nu va mai rahatiti pe voi, centrul era in moarte clinica de multi ani, pe Șt. Cel Mare erau multe spații comerciale goale plus cioromeii de rigoare dupa fiecare colt
17
10
Nu îl înjură nimeni? Era mai bine atunci? Sau ați uitat așa repede?
12
7
Rezultatul votului iresponsabil. Nu stiati cine e acest chitac ? Examene la marina, comanescu, fake covid etc.
28
3
Cine a mutat comertul in City park?
21
1
Fi v ar dobitocul alor de l ati votat! O sa vina vremea cand o sa plateasca pentru bataia asta de joc!
27
3
O MIZERIE de Primar.
33
1
Nu mai aruncați cu căcat în W.C. Constanța nu a avut niciodată un primar așa bun ca Wergil Chițac. Aveți încredere în W.C.
12
20
Pana se termina lucrarile in oras, se face coliva de 7 ani. Mutumim mult ratacitului din Primarie .
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108